Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Kratki homeopatski tecaj

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Kratki homeopatski tecaj

Ne znam bas puno detalja, jer sam saznao za to iz druge ruke, no koga zanima neka nazove voditeljicu tecaja Romanu Djekic, tel. 0917608902.

Tecaj je u subotu i nedjelju, 13-14.05., mislim da je 10-15h (provjerite!), Trenkova ulica (zeleni val) u Zagrebu, cijena je ako sam dobro saznao 350 kn.
    Tema tecaja je (opet, molim provjeru)primjena homeopatije u lijecenju djece.

Mi smo za prvi takav tecaj saznali preko plakatica kod dr. Regan na Kneziji, no onda je vec bilo popunjeno, a sad je drugi termin, ali na zalost zbog vise sile opet ne mozemo ici, a rado bi isli.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Baš zgodno da ga je dr.Regan već stavila.
    Ja sam joj ga dala tek u 10. 8) .
    Mamma Ju i ja smo bile zadnji put na tečaju,pa preporučam.

Mamma Ju,stavi molim te obavijest ,ja ne znam kako se to radi.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Re: Kratki homeopatski tecaj

Citiraj tatek prvotno napisa
    Tecaj je u subotu i nedjelju, 13-14.05., mislim da je 10-15h (provjerite!), Trenkova ulica (zeleni val) u Zagrebu
    ..da, i ako za vrijeme tečaja budete gledali kroz prozor na prozore preko puta ceste, gledaćete na prozore mog ureda /na 1. katu/

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa
    Baš zgodno da ga je dr.Regan već stavila.
    Ja sam joj ga dala tek u 10. 8) .
    Mamma Ju i ja smo bile zadnji put na tečaju,pa preporučam.

Mamma Ju,stavi molim te obavijest ,ja ne znam kako se to radi.
    Ovaj put nisam dobio informaciju preko dr. Regan ...
    Ajd napisi u par recenica o cemu se sve radilo.

Anek, bas sam jucer bio tamo (kod dr. Grcic) ... da sam znao, pogledao bih u prozore.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

NAUČITE POMOĆI SEBI I DRUGIMA UPOTREBOM
    HOMEOPATSKIH PRIPRAVAKA!

Izliječite razne upale i akutne bolesti brzo i efikasno ٠ Izbjegnite korištenje po zdravlje štetnih antibiotika ٠ Ubrzajte zacijeljivanje ozljeda ٠ Uklonite bol ٠ Ubrzajte oporavak nakon fizičkih i psihičkih trauma ٠ Izbjegnite razvoj kroničnih bolesti kao posljedice ozljeda ٠ Koristite remedije koje su prirodne i bez štetnih nuspjava

Dođite na vikend radionicu gdje ćete naučiti osnovnu filozofiju homeopatije, 20-tak homeopatskih remedija, kako odabrati remedije za razne tegobe, kako ih koristiti, gdje ih nabaviti, te gdje možete naučiti više. Ova se radionica preporučuje za svakoga tko želi naučiti samostalno tretirati akutne tegobe, a i kao prvi korak za one koji razmišljaju o studiju homeopatije.

VIKEND RADIONICA

HOMEOPATIJA

Za prvu pomoć i akutne bolesti

13. i 14. 05. 2006. (od 9.00 do 15.00 h)
    Ul. Baruna Trenka 4, Zagreb

Predavač: ing. Romana Đekić, homeopat, Lic.I.S.Hom

Prijave i pitanja na broj telefona 091 760 8902, najkasnije do 10. svibnja. Broj mjesta je ograničen.
    Cijena: 350 kn, uključuje i homeopatski priručnik.

Homeopatija je vrsta alternativne medicine koju je razvio njemački liječnik i kemičar S. Hahnemann u 18. st. budući da nije bio zadovoljan djelovanjem konvencionalne medicine. Homeopatijom se liječe i akutne i kronične bolesti, a pri tom se uzimaju u obzir fizičko, emocionalno i psihičko stanje osobe, te na osnovu njih propisuje odgovarajuća homeopatska remedija. Remedije su spravljene od prirodnih substanci, kao što su biljke i minerali. Vrlo su djelotvorne, pristupačnih cijena i nemaju štetnih nuspojava.

Romana Đekić završila je 4-godišnji studij homeopatije u The Irish School of Homeopathy u Dublinu, pohađala mnogobrojne seminare vrhunskih homeopata, te trenutno radi samostalno kao homeopat u Karlovcu i Zagrebu. Uskoro će izdati knjigu o tretiranju akutnih bolesti i prvoj pomoći u homeopatiji.
    preporučam

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi zasada vrlo zadovoljni ucincima homeopatskih lijekova. Uz one za lijecenje uobicajenih boljki (sinusi, upale uha, kasalj) pravo otkrice nam je bilo lijecenje raznih hematoma (arnica) koje stvara cuda kod djece i odraslih, a sad iskusavamo sredstvo (ledum) protiv insekata (komarci, krpelji itd).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo samo da kazem da sam se prijavila i da ima jos mjesta

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bih jako rado isla ali preblizu mi je termina...
    inace sam se prvi put susrela s homeopatijom sad u trudnoci i odusevljena sam.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja se prijavila :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja :D .

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Od dr. Grcic dobio sam informaciju o jos jednom predavanju vezanom uz homeopatiju koje se odrzava 28-29.05.2006 u centru za kulturu Precko, drzi ga jedan indijski homeopat sa temom o "predvidivoj homeopatiji" (jedna od grana homeopatije).
    Uvod zvuci dosta strucno, mislim da je to ipak samo za profesionalce, i mi necemo ici, no ako nekoga ipak zanima mogu mu poslati taj uvodni tekst (3 stranice) na mail.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nisam profesionalka ,ali bi me moglo zanimati predavanje .
    Molim uvodno predavanje na PP ,ako može.Da li je predavanje samo na engleskom ili imaju i prevoditelja ,ako slučajno znaš?
    Hvala.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sirius, već sam ti poslala na mail :D , tnx tatek.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Dizem ovaj topic.
    Zanima me ako je netko bio sto ste sve naucili.
    Ukratko, of course

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nemam nikakvih podataka o tecaju u Trenkovoj osim da se odrzao. Mi nismo mogli ici zbog zeninih obaveza, a kolegica s posla koja se prijavila je imala smrtni slucaj u obitelji bas taj vikend tako da ni ona nije otisla. Ostavili smo predavacici nas telefon pa ce nas nadam se obavijestiti kad bude slijedeca prilika.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Daisy bila :D Bilo je jako zanimljivo; mislim da bi bilo super kad bi bilo više takvih radionica, tematski podijeljenih. Dobiješ nekakvo "opće znanje" o homeopatiji (ono što ti se nikad ne da/nemaš vremena čitati); meni su se malo posložile kockice o tome o čemu se tu u stvari radi i naučiš nešto o pripravcima za 1. pomoć i akutne bolesti. Super je što možeš postavljati pitanja pa pitaš kaj god ti padne na pamet... Meni nije žao love, mislim da je to super osnova, a sad bi je trebalo nadograđivati.
    Ja inače od dr. tražim homeopatske pripravke pa mi je ovako lakše, jer malo više kužim u i sudjelujem u svemu. Jedino što još nemam komplet pripravaka za 1. pomoć/akutne bolesti pa kad mi se bebač prošli put razbolio nisam mogla odmah sama nešto dati, a dr. nije ovaj put dobar odredila pa smo na kraju završili i na antibiotiku (na moju veliku žalost, a na opće oduševljenje okoline, koja je "znala da se upala uha samo tak i može liječiti").

To ti je to...

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Jel idu opet ti seminari? (ja malo kasno palim..)

Ak ima neka stranica di se to može provjeriti, ja bi rado link

sooike

Početno

Mi zasada vrlo zadovoljni ucincima homeopatskih lijekova. Uz one za lijecenje uobicajenih boljki (sinusi, upale uha, kasalj)
    Tatek, imate li iskustva u lijecenju bakterijskog konjunktivitisa (onaj sa sekretom u oku)? Moja kci ga od utorka ujutro ima, od jucer ujutro dajem homeopatske lijekove, ali jos nikakvih rezultata. Cak dapace, dobila je temperaturu (ne previsoku, 37.5), a jucer i prekjucer je nije imala. Na rubu sam da odem kod alopatskog lijecnika i dam joj antibiotike... Pomagajte!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sooike prvotno napisa
    Mi zasada vrlo zadovoljni ucincima homeopatskih lijekova. Uz one za lijecenje uobicajenih boljki (sinusi, upale uha, kasalj)
    Tatek, imate li iskustva u lijecenju bakterijskog konjunktivitisa (onaj sa sekretom u oku)? Moja kci ga od utorka ujutro ima, od jucer ujutro dajem homeopatske lijekove, ali jos nikakvih rezultata. Cak dapace, dobila je temperaturu (ne previsoku, 37.5), a jucer i prekjucer je nije imala. Na rubu sam da odem kod alopatskog lijecnika i dam joj antibiotike... Pomagajte!
    Hm, mi smo vec imali puno puta konjuktivitis (svi u kuci), no nikad bas neke posebno jake (mislim da temperatura nema veze sa konjuktivitisom). Lijecili smo ga sa tinkturom Eufrasie (u pola dl vode 5 kapi tinkture, 2-3 puta dnevno prebrisati oko, otopina je OK za jedan dan za trosenje) i rezultati su bili, ajmo biti iskreni, tak-tak. Nekad smo pak koristili caj o vidac trave, to je bilo mozda cak malo efikasnije. No, kad nije bilo napretka ni sa vidcem ni sa tinkturom tad smo i mi isli na antibiotike (u nekoliko navrata)... to je ipak lokalna primjena pa ne utjece toliko na organizam.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Javi se homeopatu i reci da pripravak ne radi.Ako je pripravak dobro pogođen poboljšanje je vidljivo nakon par davanja.Kod djeteta je važnije njegovo opće stanje(raspoloženje i energija) ,nego fizički simtomi koji se počinju poboljšavati malo kasnije.Ako poboljšanja nema treba mjenjati pripravak...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da ne otvaram novi topik - Romana ce ponovo odrzati vikend radionicu.
    Najtoplije preporucam, mi smo puno zdravija obitelj od kad sam bila na toj radionici :D .

NAUČITE POMOĆI SEBI I DRUGIMA UPOTREBOM
    HOMEOPATSKIH PRIPRAVAKA!

Izliječite razne upale i akutne bolesti kao što su upale uha, grla, sinusa, mjehura brzo i efikasno ٠ Izbjegnite korištenje po zdravlje štetnih antibiotika ٠ Ubrzajte zacijeljivanje ozljeda ٠ Uklonite bol ٠ Ubrzajte oporavak nakon fizičkih i psihičkih trauma ٠ Izbjegnite razvoj kroničnih bolesti kao posljedice ozljeda ٠ Koristite remedije koje su prirodne i bez štetnih nuspjava

Dođite na vikend radionicu gdje ćete naučiti osnove homeopatije, 20-tak homeopatskih remedija, kako odabrati remedije za razne tegobe, kako ih koristiti, gdje ih nabaviti, te gdje možete naučiti više. Ova se radionica preporučuje za svakoga tko želi naučiti samostalno tretirati akutne tegobe, a i kao prvi korak za one koji razmišljaju o studiju homeopatije.

VIKEND RADIONICA

HOMEOPATIJA

Za prvu pomoć i akutne bolesti

28. i 29. 10. 2006. (od 9.00 do 15.00 h)
    Ul. Baruna Trenka 4, Zagreb

Predavač: Romana Đekić, dipl. homeopat, Lic.I.S.Hom.

Cijena: 350 kn, uključuje i homeopatski priručnik. Svi polaznici radionice imaju 40% popusta pri kupnji remedija u homeopatskoj ljekarni Homeolab.

Pitanja i prijave na broj: 091 760 8902. Uplata depozita od 200kn najkasnije do 25.10. na 2484008-3226707803, Raiffeisen banka. Broj mjesta je ograničen.

Homeopatija je vrsta alternativne medicine koju je razvio njemački liječnik i kemičar S. Hahnemann u 18. st. Homeopatijom se liječe i akutne i kronične bolesti, a pri tom se uzimaju u obzir fizičko, emocionalno i psihičko stanje osobe, te na osnovu njih propisuje odgovarajuća homeopatska remedija. Remedije su spravljene od prirodnih substanci, npr. biljaka i minerala, koje se razrjeđuju mnogo puta da bi na kraju ostala samo njihova energija. Vrlo su djelotvorne, pristupačnih cijena i nemaju štetnih nuspojava.
    Romana Đekić završila je 4-godišnji studij homeopatije u The Irish School of Homeopathy u Dublinu, pohađala mnogobrojne seminare vrhunskih homeopata, te trenutno radi samostalno kao homeopat u Karlovcu i Zagrebu. Uskoro će izdati knjigu o tretiranju akutnih bolesti i prvoj pomoći u homeopatiji.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj sooike prvotno napisa
    mi smo za okice (koje imaju puno tog sekreta) dobili euphrasiu comp u kuglicama, i u masti za oci. I dobili smo conjuctiva comp kuglice...tek to uzimamo tjedan dana pa cemo vidjeti.
    meni je jedini problem sto se te kuglice trebaju otopiti ispod jezika, a Andrea ima 15 mjeseci i jedino ih zna progutat.
    Jel se tako smanjuje ucinkovitost?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ivonna prvotno napisa
    mi smo za okice (koje imaju puno tog sekreta) dobili euphrasiu comp u kuglicama, i u masti za oci. I dobili smo conjuctiva comp kuglice...tek to uzimamo tjedan dana pa cemo vidjeti.
    meni je jedini problem sto se te kuglice trebaju otopiti ispod jezika, a Andrea ima 15 mjeseci i jedino ih zna progutat.
    Jel se tako smanjuje ucinkovitost?
    Da, tako se smanjuje ucinkovitost.

Kod male djece se ili odgovarajuci broj kuglica rastopi u nekoliko kapi vode (u plasticnoj zlicici!) pa to dijete proguta kad su kuglice potpuno rastopljene ili pak kuglice uzme mama prije podoja pa onda ljekovita tvar kroz mlijeko prijedje u djetetov organizam.
    Obje metode su podjednako dobra djelovanja.

Za konjuktivitisi mi imamo tinkturu eufrazije, ako se dobro sjecam 5 kapi tinkture ide na 1 dl vode (dobivena otopina se moze koristiti 24 sata), ali taj omjer moram provjeriti.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moja beba dosla je doma s upaljenim okecom iz rodilista. Studirala sam homeopatiju 3 godine (u Baruna Trenka) i naravno da sam djetetu htjela pomoci na prirodan ucinkovit nacin - homeopatijom.
    Dala sam joj Euphr comp. mast i uzrokovala alergiju i jos veci problem - oko nije mogla uopce otvoriti. Na kraju sam se konzultirala s kolegom homeopatom i zbog ozbiljnosti dala antibiotik koji je u 2 dana sve rijesio.

Moje iskustvo je da homeopatija JE ucinkovita ali je treba DOBRO poznavati da ne bismo naskodili ili prolongirali bolest.
    Vise puta sam i sama imala konjunktivitis i lijecila ga Euphrasiom C30 i izljecila a eto ovaj put ucinila vece zlo od dobrog

Obratite se strucnim i iskusnim homeopatima za ozbiljnje situacije

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Devotion prvotno napisa
    Moja beba dosla je doma s upaljenim okecom iz rodilista. Studirala sam homeopatiju 3 godine (u Baruna Trenka) i naravno da sam djetetu htjela pomoci na prirodan ucinkovit nacin - homeopatijom.
    Dala sam joj Euphr comp. mast i uzrokovala alergiju i jos veci problem - oko nije mogla uopce otvoriti. Na kraju sam se konzultirala s kolegom homeopatom i zbog ozbiljnosti dala antibiotik koji je u 2 dana sve rijesio.
    Htjela bih samo primjetiti da mislim da je alergiju izazvala mast,a ne granule.Pitanje je kojeg je sastava bila mast i koji je sastojak izazvao reakciju.Tretiranje tako malih beba bilo kakvim kremama(pogotovo očiju!) uvijek je upitno.

Što se tiče ozbiljnijih tegoba i bilo kakvih nesigurnosti treba se uvijek obratiti iskusnom homeopatu (kao što si i preporučila )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •