Pokazuje rezultate 1 do 50 od 375

Tema: Mobitel u školi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moja (6. razred) ga isključuje prije početka nastave i uključuje nakon nastave. Tako smo se dogovorile i ona se drži dogovora. Trenutno ga ni ne nosi u školu jer nema potrebe, dam joj ga kad ide na talijanski ili na trening popodne.
    Baš ću je pitati ovo što apri kaže, da klinci isključuju ove koji nemaju mobitel u školi.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

U našem prvom razredu, možda jedno ili max 2 djece ima mobitel, ali jedno dijete nosi i tablet i iphone.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Što se tiče odmora, u našoj školi su djeca vani.
    Na dvorištu.
    I igraju se.
    SVi.
    Graničara, cure najčešće odbojku, dečki nogomet.
    I baš ih je gušt gledati.
    Da se u svim školama to omogući kladim se da ni jedno dijete ne bi kratilo vrijeme na mobitelu.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    Moja (6. razred) ga isključuje prije početka nastave i uključuje nakon nastave. Tako smo se dogovorile i ona se drži dogovora.
    ovako i moja
    i onda nema nikakvih problema
    ne ometa nastavu, a možemo se po potrebi čuti, kao danas - kad je u školi od osam ujutro do pola četiri popodne (njemački je u drugom turnusu)

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    Moja (6. razred) ga isključuje prije početka nastave i uključuje nakon nastave. Tako smo se dogovorile i ona se drži dogovora.
    U pravilu na prvom satu nove sk.god. ravnateljica skole je rekla da je zabranjeno nositi mobitel u skolu.
    Razrednica je na njenom satu rekla da ona kao koordinatorica snosi odgovornost, ali da je nemoguce zabraniti da dijete nosi mobitel u skolu ako skola ne omogucava prostor gdje bi se taj isti mobitel mogao sigurno odloziti prije pocetka nastave - a jako puno djece idu u skolu gradskim prijevozom ili pjeske.

Ja prva ju bez mobitela ne bih mogla poslati - koristi gradski prijevoz, u povratku skoro 30 minuta cekanja autobusa - jednostavno moram imati mogucnost biti s njom u kontaktu, kad vec nema vise javnih govornica!!.

Medjutim, ona mi kad dodje ispred skole posalje poruku da je stigla, skroz ga ugasi i spremi u dzep u ruksaku; ponovo ga pali tek na bus-stopu dok ceka bus za povratak kuci.
    Ja joj svejedno ne saljem nikakve poruke niti ju zovem dok se ona meni ne javi.

Za slucaj da joj je slabo, zna da bi bilo kao i u nizim razredima - da se treba obratiti profesorima.

Nego, jucer joj je mobitel "posizio" - imala je u kalendaru upisan tatin rodjendan, i bez obzira na to sto je bio ugasen, oglasio je kalendarski alarm . Sreca da je ton bio nizak, i da je nastavnica mislila da zvoni njen. .
    Jutros smo poiskljucivali sve moguce alarme i podsjetnike, zlu ne trebalo.

Skola njene frendice ima ormaric za mobitele - kako ulaze, tako ih odlazu, uzimaju ih ponovo na izlasku iz skole.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •