Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Prodaja u skoli

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam lani zadržala vježbenicu, a nisam je platila (istina zadržala sam je samo zato jer sam bila uapanjena količinom pogrešaka u njoj, ali kasnije nisam imala živaca nadmudrivat se s nastavnicom koja ju je pisala i kolegicom joj koja je lektorirala). Interesantno da nitko nije pitao zašto nije donijela novce, a zadržala je. Dakle, znaju oni dobro koja su naša prava.
    Mlađa je prvašić pa je nisam htjela drugi dan škole izlagati tome, ali starija je podučena.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 15.10.2014. at 09:57

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam lani zadržala vježbenicu, a nisam je platila (istina zadržala sam je samo zato jer sam bila uapanjena količinom pogrešaka u njoj, ali kasnije nisam imala živaca nadmudrivat se s nastavnicom koja ju je pisala i kolegicom joj koja je lektorirala). Interesantno da nitko nije pitao zašto nije donijela novce, a zadržala je. Dakle, znaju oni dobro koja su naša prava.
    Mlađa je prvašić pa je nisam htjela drugi dan škole izlagati tome, ali starija je podučena.
    Ja sam svom četvrtašu objasnila kako stvari stoje, i on se na prvu oduševio da će besplatno nešto dobiti, ali se kasnije ipak prepao i vratio.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •