Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 62 od 62

Tema: pernate zimske jakne, tanke i lake :)

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Beti3 i ja sam mislila da se Enela sali.
    Mi smo 15 minuta pjesice od skole i ne pada mi na pamet voziti je sa autom. Setamo, a cetvrtkom ona seta 4 puta, a ja 8, ali to je druga tema. Mozda otvorim post o tome kako sam luda vise od te njihove skole (krecu u skolu sa 4 godine btw).
    Jakna nije skroz tanka, ali je tanka ( ne mogu vjerovati da smo uspjele i ovoliko pisati o jakni), pa cu je vratiti i to je to.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    daj ti nju pofotkaj i pošalji u esprit
    vjerujem da će ti dati novu

jel od početka pušta
    da, od prvog dana pušta
    ali nisam ju puno nosila pa je u tome prošlo mjesec, dva, a to što je izlazilo mislila sam kad izađe sve što ima stat će

i kad sam otišla i sportinu u areni gdje sam ju kupila, istina nakon 3 mjeseca, žena govori da nema sad šta napraviti da je prekasno
    ostala mi je još nada da će prestat kad se opere, ali nije

nisam sigurna šta se može sad nakon 2,5 godine, a niti nema esprita više u hr.
    obučem ja nju tu i tamo, ali mi stvarno bude neugodno, fakat izgledam kao kokoš

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

am, ja se ne bih pouzdala u nase prodavace. iskustvo mi govori da njima nista nije moguce.

lijepo ti jaknu poslikaj, sve lijepo opisi i napisi, te dodaj kako se nadas da je njima kao brandu kvaliteta vazna, te da ni ne sumnjas da ce ti rijesiti problem..bla..bla... i posalji mailom na esprit njemacka / hrvatska.
    izgubiti ne mozes nista, a mozda dobijes novce nazad ili neki bon u istoj vrijednosti u kojoj je kostala jakna.

ja sam to jednom napravila sa cipelama... i lijepo sam dobila novac natrag i jos pismo u kojem se ispricavaju za propust u kvaliteti, te se nadaju da cu i dalje kupovati njihove produkte.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

da znaš da i hoću, hvala vam što ste me potaknule!
    prošlo je ohoho vremena, ali mislim da još uvijek imam račun.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj sophie girafe prvotno napisa Vidi poruku
    Beti3 i ja sam mislila da se Enela sali.
    ).

Ma, nije ni vazno.

Vjerujem da ni vi ne bi poslale dijete pjeske samo u skolu ako na isto mjesto idete i vi autom.

Da se vratim na temu. Nadam se da ce dobiti i zimske jakne u takvim bojama.
    Inace kod nas nisu 40 € vec 50 €.

Moja prva pernata je pustala perje, ali to je bilo jos u proslom stoljecu. Sad sam se ohrabrila, riskirat cu

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

AdioMare - svaka pernata jakna ima tanki sloj impregnacije da perje ne izlazi van. Kad se jakna neadekvatno opere ili osuši na velikim temperaturama u sušilici, taj sloj nestane i perje počne izlaziti.
    Postoji sprej za impregnaciju materijala, ali ti ne bih znala točno reći gdje ga ima za kupiti, možda Timberland ili čak NaMa.

Ja radim s impregniranim jaknama i naše se isključivo peru u mašini doma na 30 stupnjeva, običnim praškastim praškom i bez omekšivača, jer je sve drugo pre jaka kemija i topi impregnaciju. Isto kao i veća temperatura i topla ili vruća sušilica. O kemijskom čišćenju da ne pričam.
    Isto vrijedi za ski jakne i hlače koliko god one jeftine bile, ne stavljati omekšivač kad ih perete i ne na više od 30 stupnjeva.

Inače, Benetton-ove tanje pernate jakne o kojima ste pričali su definitivno za jesen i proljeće, nikako za minus.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Meni je u tim laganim pernatim jaknicama zima, a i djeci. Još može proći do neke 0 temeprature, ali kad padne ispod ništice, brrr, nema do one klasične pernate ili onih debelih futranih sa debelom spužvom, vatom ili kako se to već zove. Te su mi čak i bolje od pernatih, robusnije su, nema zezanja sa sušlicom, lopticama da bi se perje dobro raposredilo, praktičnije su mi jednostavno jer se djeca brzo zmažu pa ih nekad i svaka dva tjedna moram prati. Ne paraju, ne izlazi ništa van, ja zadovoljna, a i jeftnije su od pernatih.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kad je vec otvorena tema o pernatim jaknama,kupila sam prvi puta djetetu za ovu zimu.
    oprala na 30 i stavila u susilicu.no,vise nije tako debela kako je bila kad je kupljena,tj na nekim mjestima ima vise perja, na drugima manje ili skoro nema.
    tresla ju,probala rukama razdvajati,ali nije to to.
    sad vidim da ima neka caka,neke loptice za susilicu??kakve su to loptice,gdje se kupe??

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Obične teniske loptice, ubaciš dvije kad se pere i kad se suši. One lijepo rasporede perje i jakna je debela i šušasta

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo s lopticama nisam znala. Dobra fora! Isprobat ću.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

nevjerojatno, ali narucila sam jaknu za mene i opet mi je doslo neko ful tanko cudo.
    http://killtec.de/produkt/honosa-2/?lang=en
    Jel to ta ful tanka i ful topla, od nekog novog materijala?
    Spominju down optic i Full Dull Light Fashion... ima netko ideju sto je to? Nisam uspjela zguglati, odnosno stalno mi otvara neke teme o optickim kablovima.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •