Pozdrav...trazim ali ne mogu naci...
Zanima me da li je i koliko vas nakon spontanog zbog infarkta poszeljice iducu t uspjesno dovelo do kraja?
Pozdrav...trazim ali ne mogu naci...
Zanima me da li je i koliko vas nakon spontanog zbog infarkta poszeljice iducu t uspjesno dovelo do kraja?
Meni je phd posteljice i djeteta pokazao veliki hematom, djete potpuno zdravo. Moja gin mi je rekla da je najvjerovatnije bio ugrušak u pitanju. Plod nije umro nego sam prokrvarila, otvorila se i rodila (pobacila) u 20tt.
Poslje godinu dana ostala trudna (toliko mi je trebalo da dođem na sebe i obavim sve pretrage), rodila i sve ok. Opet sam trudna. I opet je sve sa posteljicom ok. Čak sam išla i na amnio.
Tnx na odgovoru... I svaka cast na hrabrosti. Ja sam evo prije par mj odlucila da sam spremna. I sad sam u strahu .... nadam se da se nece ponovit.
doktor koji mi je tumačio phd nalaz rekao je kako je bila veća šansa da mi crijep padne s krova na glavu nego da se to desi. Ni jedan doktor poslje toga nije spomenuo rizik ponovog ugruška.
Mislim da je malo vjerojatno da ce ti se ponoviti. Samo zivi zdravo, opusti se i uzivaj mi u trudnoci! xx
Cura koja je lezala sa mnom u sobi nakon carskog je prvo dijete rodila u 28tt zbog infarkta posteljice, u drugoj trudnoci je primala heparin (ili fragmin, ne sjecam se vise) pa je sve dobro proslo(samo je bebac bio velik pa su zato zavrsili na carskom).
Posljednje uređivanje od gnjavež : 13.10.2014. at 14:24
Ja sam i u prvoj bila na heparinu...
Samo da kazem da mi je jako drago nivesa citati tvoj novi potpis! Hrabro dalje!