-
Hvala vam svima na savjetima.
Nerazumijevanje procitanog i problemi sa čitanjem mi nisu uopće pali na pamet jer je ona dijete koje voli citati,lako upamti sto je procitala, i napamet stihove ali i podatke.
Npr.kupujemo joj i Radost i Moj planet jer obožava životinje i guta podatke o njima i kako je brbljava stalno poslije prica o tome, a i voli stihove i rimu. Kao sto sam rekla, u recitatorima je i učiteljice je dosta guraju, skoro uvijek najviše toga bas ona recitira na priredbama. I ocjene iz hrvatskog su joj najbolje.
Ovo sto čokolada kaže za simuliranje situacije na testu, ja upravo to i radim samo sto joj nisam stopala,ali znam da me zna začuditi kako brzo riješi zadatke, i pričice skuži, čini mi se, brzo koliko bih i ja skuzila.
Cesto radimo te blic, na brzinu testove, jer drugo niti ne stignemo.
Poremećaj pažnje mi isto nije pao na pamet jer je ona uvijek bila mirno, staloženo i temeljito dijete,nikakav hiperaktivac. Sada kad razmislim, možda mi je taj njen karakter zamaskirao problem sa paznjom
Učiteljicu sa m na razgovoru pitala da li b je mogla preseliti da ne sjedi stalno u zadnje je klupi jer ni to sigurno ne pomaže.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma