Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: dijete (7) laze o ocjenama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    jer je ona dijete koje voli citati,lako upamti sto je procitala, i napamet stihove ali i podatke.
    Npr.kupujemo joj i Radost i Moj planet jer obožava životinje i guta podatke o njima i kako je brbljava stalno poslije prica o tome, a i voli stihove i rimu. Kao sto sam rekla, u recitatorima je i učiteljice je dosta guraju, skoro uvijek najviše toga bas ona recitira na priredbama. I ocjene iz hrvatskog su joj najbolje.
    .
    Većinom ona prepričava vesele zgode sta su se igrali taj dan u školi.

a to sto čita u jutro i navecer to joj nismo mi predložili, nego ona sama u jutro, posto se brzo spremi za školu, uzme knjigu ili časopis dok čeka da se mi spremimo.
    Navečer dok mi gledamo dnevnik ili ja nesto pospremam poslije vecere, ona si opet malo cita, ali se svo drugo vrijeme igra.
    vama ovo djeluje kao dijete koje ima problem?

da me šalju kod psihologa radi trojke iz matematike, bome bih i ja nastavila s laganjem.

no, i dalje mislim da previše uči doma. nek napiše zadaću i to je to. ne treba joj više.

edit: ulet mima, imaš point, ali nek ide ovako, razmislim pa odgovorim
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 17.10.2014. at 09:33

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moram se korigirati, ja nisam mislila da dijete već sad treba odvesti stručnjacima, nego da uzmeš u obzir čokoladine savjete i da razgovaraš s učiteljicom i preneseš joj ovo što je malena rekla - da je drugi dekoncentriraju u drugom dijelu sata.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •