Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
Na tvom mjestu ja bih je uzela u ruke na prvi udah prije nego zaurla, ostavila sve cipele, na lice navukla izgled potpunog neprihvaćanja, bez ijedne riječi ju stavila u auto i krenula doma. Ignorirajući je. I ledenim glasom, posve mirno, rekla da je takvo ponašanje neprihvatljivo i ne smije se ponoviti! Vjerujem da bi od šoka što mama može biti takva, zanijemila.

Nehumano? Preoštro? Kako kome, ali meni je urlanje bez razloga totalno neprihvatljivo ponašanje. neka se duri koliko hoće, na kraju obično shvate da je bolje poslušati i ponašati se koliko-toliko prihvatljivo.

.

pokušala već. Nije upalilo. Vrišti dok ne ostane bez zraka. Ako ne vrišti zbog onoga zbog čega smo išli kući onda vrišti jer zna da zbog nje idemo kući. I to onda ne sluša 10ak ljidi u dućanu već tisuću drugih dok idemo prema autu kroz tri etaže velikog trgovačkog centra. No way bad idea

Da je to urlanje nepeihvatljivo zna ona i sama,ali želja je jača i do sljedećeg puta ona zaboravi šta je bilo prošli put. To je tantrumavo dite i moš se slikat dalje.

Da napomenem,sad je ona već prešišala 4g. Tantrumi su daleko iza nas,ovo iz primjera je bio valjda zadnji. Vidiš kako sam ju lijepo odgojila

I ja da idem kući zbog nje i da mi propadne shoping,to je kazna za mene