Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
Pa baš se o tome radi - kod male djece (a ovo je topic za dobnu skupinu 1-3) ti često ne znaš što ih smeta, pogotovo u nekontroliranoj okolini (shopping centar). Veći klinci će ti reći... ali ovi mali - mi smo tu da vodimo brigu o njihovim potrebama. I kad vidiš da dreči - potrudiš se maknuti ono što ga smeta ili maknuti ga iz te okoline. Kraj priče.

Nisam mislila kritizirati tebe, ali mene znaju izluditi roditelji koji male klince (koji dreče i kojekako prosvjeduju) vuku po velikim dućanima do iznemoglosti. MENI je teško unutra provesti puno vremena, pa suosjećam s tim klincima. I još mi je razumljivo da roditelj ponekad mora pregristi, odvući klinca unutra da mu štajaznam proba zimske cipele, jer to ne može kupiti napamet, ali vidjela sam ja i viđam prečesto roditelje na kavi i s čikom u lampi, a klinci pored njih dreče vezani u kolicima i svakako... E, to mi je užas... Ovo kad moraš nešto obaviti - moraš i gotovo. Ali furati klinca tamo gdje je tebi gušt ko cucka (s oproštenjem) a ovaj je već poplavio od plača, to ne mogu gledati. Nažalost, shopping centar je mjesto gdje rijetko kad uđem a da ne vidim bar jednu takvu scenu. Baš sam ih se nagledala prošli mjesec (nisam mogla izbjeći kupovinu školskog pribora, odjeće i cipela za svoju djecu, pa sam silom prilika gledala tuđu u istom prostoru).

X naravno. Nije mi normalno ni da mi je dijete (1-3g) toliko "dobro odgojeno" da sjedi pored mene na kavi u kafiću svakodnevno i ne promeškolji se za stolom,a zijeva od dosade....al to su krajnosti