-
Osoblje foruma
passek, uglavnom se slazem s tobom
razlog iz kojeg roda nije objavljivala ovu akciju je sto je nismo organizirale preko udruge - mi nismo registrirane za humanitarne akcije i kad bi isle provoditi neku takvu akciju, za to bi trebale posebne suglasnosti
ovo smo organizirale na inicijativu dvije nase clanice, preko njih skupljamo novce, mislile smo da cemo uspjeti skupiti sredstva medju nasim clanicama, ali nismo uspjele i pglasile smo je medju vama jer mi imamo povjerenja u vas i vi u nas 
mislim da su na slican nacin organizirali akciju i sami organizatori, DND
da je to vise mala lokalna akcija u zajednici, koja ne zeli koristiti pr
zasto se ljudi ne ukljucuju, ja bi rekla da je razloga puno
- okolnosti krize i siromastva,
- vecina nas ima vec neke trajne naloge prema udrugama ili redovito negdje donira
- sumnja u takve akcije, njihov ucinak, i postenje onih koji ih provode (vise ljudi ne vjeruju da je moguce da netko nesto ne zamulja)
rekla bih da su svi razlozi opravdani, tj skroz kuzim svakog tko nece ili se ne moze ukljucivati
iskreno vjerujem da su ljudi u hrvatskoj dobri, humani i da doniraju svatko na svoj nacin i svatkokoliko moze
to se pokazalo dosad u nizu humanitarnih akcija i situacija
kako nam je skupljanje islo sporo, smanjile smo na troje djece
ako dodjemo do 4 tisuce, uzet cemo jos jedno, ako ne, kupit cemo za razliku novaca skolski pribor
ovo su nasa djeca, radi se o jednoj obitelji
KRISTIJAN M. |
10.06.2004. |
ANTONIO M. |
03.10.2006. |
LANA M. |
10.10.2010. |
sto se tice sadrzaja paketa, tj ljetne odjece i obuce, i mi smo se bunile i dobile odgovor da ne mijenjamo sadrzaj paketa jer sve to djeci treba - vode ih na bazene organizirano. tako da smo odlucile uz sve to sto je nabrojano uzeti ipak i zimske stvari koje nisu na popisu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma