Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: scapula alta / povisena lopatica

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Djevojke, hvala vam puno na podrsci!

Ovako, prvo misljenje smo dobili u Klaicevoj kod dr. Ribicica, pustili su me bez ispravne uputnice (na kojoj pedijatrica nije naglasila da je hitno) kada su vidjeli da sam poprilicno uzbudjena.. Dr. Ribicic je rekao da je kicma u redu, ali da NIKAKVE vjezbe ni fizioterapija to ne mogu to popraviti, te nas poslao na rengen..

Iz ordinacije sam izasla sva u suzama prema sm, svijet mi se urusio.. no nakon sto sam dr. Ribicicu donjela slike s rengena, rekao je da je proucio o cemu se radi, da je to urodjena mana (lopatica se zadrzala na mjestu u 4 mjesecu trudnoce) te da je moguca operacija. Meni i mm je pao kamen sa srca na tu vijest tada.

Na ren. slikama se vidi kost viska tj, okostenje, koje tvrdi da bi trebalo amputirati te onda povratiti lopaticu na mjesto. Ali prije magnetske rezonance i 3D rekonstrukcije, poslao nas je da skupimo sto vise misljenja, te predlozio dr. Djapica.

Iduce misljenje bilo je od privatnog kirurga specijaliziranog za podrucje ramena. On je svakako za operaciju te je rekao kako bi stanje moglo za sobom povesti krivo drzanje, skoliozu, itsl.. te da na lijepoj djevojci to nikako ne moze tako ostati. On nas je privatno spojio onda sa dr. Djapicem.

Dr. Djapic je obavio cetiri takve operacije, rekao je da ona za operaciju nije te da popi*di kada dr. samo tako preporucuju magnetske rezonance, koje su opasne te bi dijete moglo oboljeti od leukemiije. S poznatom recenicom: 'Prihvatite je tavu!!' - no koment, poludila sam na njega..

Zadnje misljenje je od dr. Viraka, koji je rekao da se definitvno radi operacija, ali da je lako lopaticu vratiti (rutinska procedura), vec je treba ucvrstiti (podvezujuci za rebra)..

I sad cekamo privatnika da se to rijesi vec duze vrijeme, ali ja vise nemam strpljenja za cekanje..

Zeljela bih opet na pocetak, u Klaicevu, dr. Ribicicu koji je rekao da ima spreman operativni tim ako se za to odlucimo.. Jer sto vrijeme duze ide, ja sam sve neodlucnija i u sve vecem strahu.. Misljenja od dr. su toliko razlicita i iscrpljujuca..

Imam 'srece' sto je mm beskompromisno za operaciju i to me nekako drzi.. Jer kaze da sve sto se da popraviti, treba se popraviti.. da je lijepa dijevojka i da ne dolazi u obzir da se s tom manom nosi kroz zivot.. I kada se stavim u njenu kozu, pristala bih radije na operaciju..
    Posljednje uređivanje od Doga : 02.05.2015. at 12:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •