@meri, CT je s 3D rekonstrukcijom.. smusena sam.. da li znas koliko je stetno za dijete od navrsenih 5 godina.. Jer svasta citam, a nitko mi se nije javio da je imao slucaj gdje je dijete proslo takav pregled.
@viki, hvala ti na iskustvu i po meni si iznimna i hrabra zena.. Kada sam cula dijagnozu, odmah su mi iz okoline javili za par prelijepih djevojaka sa skoliozom i koje se sjajno nose, kao poticajAli za svoju kcer, na zalost, to ne mogu znati (kako ce se nositi), s tim da je ovo druga prica; poviseno rame, vidi se kost viska povise lopatice (koja dosta iskace van) i lopatica je za, otprilike, 6 cm povisenija od druge te anatomski izgleda i mnogo manja..
@angel, ovo sto si napisala me dalo na razmisljanje.. Probati cu saznati kako da se povezemo s nekim izvana, bila bi sjajna mogucnost preko maila poslati informacije.. jer i mene strah posto je Ribicic mlad dr. Osobno ne znam kakav mu je tim, ali njega svi jako hvale..
Nista. pokusati cu se povezati jos s privatnicima i nekime izvana.. Ako imate prijedlog s kime, molim vas recite.
Unaprijed hvala vam svima!