-
pronasli smo igle i sprice
nedaleko nase kuce u nasoj omiljenoj sumi.
dvije, odbacene uz putic, nitko ih se nije trudio sakriti, imaju cak i crvene cepice na vrhu.
sto sad? kome prijaviti? kako ih ukloniti?
obavili smo i obavjesne razgovore u kuci, najvise s njom - zasto se to nesmije dirati, sto treba napraviti ako ih ona ugleda...
-
Možda kontaktirati Terru? :/
-
nedavno je njojza imala isti problem, savjetovali smo joj da pozove policiju. :/
-
ja jednom javila policiji za špricu. Došli su isti dan, i nakon toga su neko vrijeme često obilazili zgradu, a auto bi parkirali pokraj zgrade. Mislim da policija na taj način bar malo rastjera narkomane iz njihove 'intime'
-
kad razgovarate o tome, pazite da dobro opisite STO TREBA RADITI - korak po korak, kako dijete treba reagirati i odglumiti nakon sto ugleda iglu u parku ili u igralistu ili cak u skoli. A ne samo sto NE treba raditi.
Naime kad je moj sin bio u prvom razredu, klinci su naisli na iglu u igralistu. Svi su znali da se to NE dira, ALI, mislili su samo da se ne dira prstima. Pa su neki decki gazili iglu, neki decki su ju sutali, par ih je pokusao dici sa stapom...da ne pricam dalje.
Srecom nista nije bilo, a svasta je i moglo biti od toga. I srecom je moje dijete brbljavo pa je to sve ispricalo.
offTopik: Flower, odakle ti taj odlican avatar? Ja sam nedavno imala jedan "hug a tree" u potpisu, no fotka je stvarno bila prevelika pa sam ju makla.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma