Citiraj sorciere prvotno napisa
samo ga pazi, mazi, nosaj... reagiraj na prvi "kme"... to sad ne osjećaš, ali ćeš vidjeti rezultate za koju godinu.

nije baš utješno, jer on plače SADA, ali to je normalno. zamisli da plače 10 dana bez prestanka!? od trenutka kad otvori oči... a meni se to dogodilo. ne znam kako sam uopće hodala (zombi), ali se sjećam da sam u pola noći hodala oko zgrade, jer sam mislila da joj u stanu nešto ne paše. 10 dana tako - i prošlo je.

naravno da ju je čula cijela ulica . baš me briga. bila je u mom naručju, nisam pojma imala što ju muči. ali sam dala sve od sebe da joj olakšam.
uh, kod nas je bilo slično mjesecima....
bila sam uvjerena da negdje griješim, da je gladan, nesretan, da nisam dobra mama
stalno sam mislila da mu nešto ne odgovara tipa- sigurno je zbog ovog bodija ili trenirkice, ne odgovara mu posteljina, vruće mu je ili hladno, previše je svjetla u stanu, probudio se jer pričamo glasno, ne odgovara mu položaj u kolicima, žulja ga nešto u autosjedalici, zaspao je na krivom boku i brdo nebuloza (onda mi se i nije činilo tako)
preispitivala sam sve i svašta i u svemu tražila razlog...
i onda je odjednom prestalo, i sada je postao jedan veliki dječačić koji ne skida osmijeh sa lica...