Prebacite me ako već postoji ova tema

Zanima me da li je neka od cura imala slično iskustvo...Pred 6 tjedana sam imala kiretažu vakuumom uslijed spontanog pobačaja, bebici je prestalo srce kucati u devetom tjednu trudnoće

Nakon toga redoviti pregled, sve super fizički, pred nekih deset dana sam radila test da provjerim da li još imam hormona u organizmu i negativan. Jučer mi vrag ne da mira i napravim opet test i pozitivan je! I drugi isto, veli da sam trudna nekih 2-3 tjedna... Imali smo nezaštićene odnose cijelo vrijeme jer mi je doktorica savjetovala da odmah krenemo na drugo, čisto iz razloga jer sam fizički super, mladi smo, bla, bla... Ali ovo me malo ostavilo u šoku jučer! Uspaničena sam do kraja, a tek idući tjedan imam pregled, pa me zanima da li je moguće pratiti nekako da li sve OK napreduje, vađenje bete možda? I da li će mi se ova trudnoća smatrati rizičnom? Da li bi trebala mirovati? Jer radim dosta aktivan i stresan posao (u vrtiću, gdje ćeš više stresa,haha...) i imam dečka od 2 godine i sedam mjeseci pa mi stroga mirovanja i nisu jako moguća
Hvala