Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Trudnoća odmah nakon spontanog pobačaja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj TinchyZg prvotno napisa Vidi poruku
    I ja bi tako napravila da nisam dobila uputu od doktorice da se odmah pojavim kad ostanem trudna Doktor veli jučer da je krv super, nalaz je divan, osim što će mi morati malo povećati dozu za štitnjaču, ali veli da ne bi trebalo imati nikakvog utjcaja, samo ćemo češće kontrolirati...Imam doktora koji je lik iz bajke, njega ne zanimaju baš trpanja sa tabletama, rekao mi je otvoreno da bi me htio skinuti sa terapije za štitnjaču što prije jer sam mlada i zdrava, samo me stres zeznuo Idem na pregled sad, pa javim kako je prošlo...
    Terapiju za stitnjacu ne smijes ukidati tijekom trudnoce.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ma ne sada prekidati, kasnije, nakon poroda i to...U biti, rekao mi je kad budem spremna, ali da bi me volio skinuti s njih a ne da budem zauvijek na njima...

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vratila se sa pregleda... Kao što sam i mislila, premalo je da bi se išta znalo Rekla mi je da s obzirom da ne znamo kad mi je bila ovulacija ne možemo drugačije ni znati ništa, prema ultrazvuku je veličina za nekih 6 tjedana...Izvadila mi je betu pa ću sutra znati da li beta odgovara tjednima i šta dalje. Uglavnom, rekla mi je da je sve OK za sada, ali je jednostavno prerano za nešto vidjeti, pa ćemo se strpiti još malo. A ja bi iz kože iskočila Tako da niš, sutra ćemo vidjeti da li je beta OK, a onda dalje... Užasno mi je ovo iščekivanje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •