-
Andol 100 u trudnoći
MOLIM SVE CURE KOJE SU KORISTILE ANDOL 100 KROZ TRUDNOĆU DA IZNESU SVOJA MIŠLJENJA ,DO KAD SU GA PILE ,KOJE TESTOVE SU RADILE ,DA LI SU IMALE NUSPOJAVE..ja sam u 15 tt i zbog prijašnjeg pobačaja u 8 tt kad nije srce kucalo preporučen mi je andol 100 mg do kraja trudnoće ,s obzirom da niti jedan lijek ne pijem na svoju ruku, u ovome razdoblju imam bezbroj strahova ,ali opet vjerujem gin .zbog takve odluke .molim vaša iskustva .hvala..
-
ja sam ga pila, ali pola tablete dnevno. meni su ga preporucili prije trudnoce radi cirkulacije i gin mi je rekla da slobodno mogu nastaviti kroz trudnocu. prestala sam ga piti par tjedana prije termina (na svoju ruku) jer me bilo nekako strah da ne bi pretjerano krvarila na operaciji (CR).
-
Ja sam ga pila u 4. trudnoći, nakon 3 spontana (jedan s 5 tj. i dva s 18 tj.). Doc je rekao da stanem mj.-dva pred porod.
-
Za pokretačicu teme: selila sam na Trudnoću, jer Andol u trudnoći nije ekskluziva potpomognute.
Imamo i puno "običnih" trudnica s iskustvom - vjerujem da ćeš ovdje dobiti više odgovora. Sretno!
-
nisam baš sigurna koliko "obične "trudnice koriste andol ,s obzirom da je u rangu sa heparinom a s obzirom da sam potpomognuti slučaj postavila sam pitanje tu jer ipak je više mp trudnica koje su to pile zbog prijašnjih pobačaja ..ali svaki odgovor mi je dobrodošal ..meni je preporučen do kraja trudnoće ..1 tabl od 100 mg dnevno ..
-
mislim da se sa Andolom mora prestati negdje cca oko 34 tjedna trdunoće ako se ne varam jer utječe na zatvaranje nečega kod djeteta....ne mogu se sad sjetiti, ali nešto na tom tragu....
-
Bilo je to pred 10 god. pa se najbolje ne sjećam, al čini mi se da sam ja stala u 32. tj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma