Cure,
ja nisam doktorica i sve pišem iz vlastitog iskustva.
Već u par dana Larine hospitalizacije na Šalati shvatila sam da si sama moram pomoći i informirati se. Tih dana je muž bio na putu, Hana je imala samo 2 mjeseca i isključivo je htjela dojiti, a ja sam u trenutku slabosti i nekakvog "povjerenja" prema doktorima oko ponoći ostavila Laru u bolnici

i još danas žalim zbog toga....no to je druga priča....
Htjela sam reći da sam se u ovih godinu dana informirala najbolje što mogu, što preko Rodinog foruma i interneta uopće, što iz iskustva drugih roditelja i posjete liječnicima i sad sam definitivno "pametnija" što se tiče zdravlja moje djece (Hana za razliku od sestrice nije popila niti jedan antibiotik u životu).
Sama sam morala inzistirati na Furadantinu, sama sam saznala za Cranactin, za Aloe Veru, pa kasnije i za homeopatiju.....
I sada sam konačno našla pedijatricu s kojom zajedno radim
strategiju oko zdravlja moje djece a posebno se borimo za Larin sterilni nalaz i sve to sredstvima koja JA izaberem a nitko mi ih ne nameće!
I baš sam zato s vama svima podijelila naše iskustvo i našu prvu pravu pobjedu (jer mi se čini da antibiotik riješava naše probleme samo kratkoročno a ujedno nam dugoročno šteti).
Svima velika