-
Jeluška, super za dobre nalaze!! :D
Mišonja od negdje svibnja-lipnja ima sterilan nalaz, prije mjesec dana smo bili na kontroli i onda nam je zbog njegove kilaže dr. povisila profilaksu Sinersul s 1/4 žličice na pola žličice (2,5 ml). Uz to mu dajem povremeno brusnicu, ali ne svaki dan s obzirom da je sad nalaz sterilan pa da ga ne kljukam svačime konstantno (muka mi je od same pomisli da guta taj Sinersul godinu dana :/ ). Uz to se trudim da jede dosta jogurta, a kad ne klopa jogurt dajem mu ProLife pastile (nama su to 'bombončići' i jedva čeka kad ga može dobiti - meni to grozomorno smrdi).
Nedavno je bila kao neka nestašica pastila pa je bilo samo praha i tražila sam pastile po više ljekarni pa me jedna farmaceutkinja (u privatnoj ljek.) uvjeravala svom silom da su nekakvi bombončići u kutiji s dinosaurima puuuuuuuuuuuno bolji od ProLifea, ali nisam htjela kupiti jer kutijica za, mislim, 30 dana košta 130 kn!!!
Problema sa stolicom nemamo, on kaka i po 4-5 puta dnevno jer jede ko vuk (desilo se nedavno prvi put nakon ne znam koliko vremena da 1 dan nije imao stolicu, ali taj dan smo cijeli dan bili na putu pa pretpostavljam da je to razlog, a ne lijekovi).
Kak je nalaz sterilan, sva sreća da moramo svaka 2 mjeseca na kontrolu na Šalatu, a također i vađenja krvi. Krvna slika je isto super.
Zna li tko kad se može naručiti MCUG za slijedeću godinu kod dr. Batinić na Šalati??
Puno sreće svima u borbi s beštijama i refluksima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma