-
Bok, sad sam tek otkrila ovaj topik, pa se samo prijavljujem.
Moja curica (19 mjeseci) ima refluks 3. stupnja. S dva mjeseca bile smo (zajedno) hospitalizirane s jakom upalom. Tada su radili (Salata) mikciju i uzv, i po njihovim nalazima je bilo sve ok.
Urin los konstantno na kontrolama (jos jedna afebrilna upala), sa sinersulom se poboljaslo i cijelo proljece sterilan urin. I onda proslo ljeto tri upale za redom - lipanj, srpanj s temperaturom, a u kolovozu afebrilana - dosli smo na kontrolu urina i urin je bio koma.
Provela sam pol dana tamo u raspravi i svadji sa doktorom koji ju je htio odmah ostaviti u bolnici (a ona afebrilna), jer da sta ce joj bit, sta ja izmisljam i nek joj damo bolje antibiotike i bla bla. Nisam ju htjela ostaviti, nego sam uzela antibiotik i nazvala u Helenu i otisla na pregled tamo. Dogovorila uzv cistografiju (za koju sam cula da je pouzdanija od rentgenske!!!) i pokazalo se da VUR treceg stupnja.
Razlog zasto ce vam na Salati netko reci da je rentgenska bolja od uzv je zato sto na Salati uzv cistografije nema, pa ju cijenjena dr.B ne moze naplacivati.
Zanima me kako ste vi "zadovoljne" sa doktorima na Salati? Ne mislim sad na ogovaranja doktora poimence, nego opcenito.
Moram priznati da sam se od kad smo poceli ici u Helenu preporodila, pogotovo sto se zivaca tice. JEr je napokon netko sjeo samnom, ispricao mi sta trebam znati, objasnio i napravio "plan" borbe. Na Salati sam jedino dobivala zahtjeve da ju ostavim u bolnici ili legendarnu recenicu " Kontrola za mjesec dana" (a ona tri infekta pod sinersulom).
Sad smo na Furadantinu, bili smo na scintigrafiji prije mjesec dana i nalazi su odlicni, pa mi je tu laknulo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma