Ja sam za dr.B cula jako puno losih stvari, bas vezano to za lovu (pohlepa) i kako naplacuje masno pretrage koje radi u bolnici sa bolnickim aparatima, cula sam i da se prema njenim pacijentima drugacije ponasa u bolnici nego prema ne - njenima, al to je vec u domeni traca.
Ono sto me jako smeta je to sto mi nitko u svim ovim mjesecima nije niti spomenuo da postoji uzv cistografija. Pa da onda ja sama odlucim dal cu to platit ili ne... (a vrlo vrlo dobro znam da znaju di kako i zasto i da je bolja od rentgenske). Nego sam za to saznala sama. NE kuzim sta njih kosta da mi ponude sve opcije koje postoje na trzistu (nije da pretragu radi neka bolnica konkurent, svejedno im je, ne ide na HZZO).

I smeta mi ta konstantna potreba da se zadrzava u bolnici. Dr. M je htio zadrzati S. u bolnici kad je drugi put imala 10 5 (bez upale) - uvijek je do sad bila Ecoli. I sve ove mjesece se nitko nije zapitao kako i zasto stalno ne valja, zabetonirali su taj nalaz mikcije kao da je bogomdan, a zapravo je barem 15 posto negativnih rezultata lazno negativno.
Zato je uzv cistografija bolja - jer nije stetna i cijelo vrijeme se prati sta se dogadja s kontrastom.

Enivej, mi furadantin pijemo po noci, kad zaspi, pa jedno sat vremena iza toga... grozno mi je to jer joj razbucam san i bude joj tesko, al bar ne povrati. Po danu je u pocetku dobro islo, al nakon prvih mjesec dana pocela je povracat, i prije podne i popodne i navecer... tak da se ovako snalazimo.