Zala je 3 dana imala povišenu temperaturu, inače je nromalno jela i normalno se ponašala, nikakvih simptoma bolesti.Za svaki slučaj ipak ja odem 4 dan u Helenu na pregled.Više nije imala temperaturu.Detaljno su je pregledali, sve ok, uzeli urin i našli E coli i to 10x5.Pošto je općenito stanje dobro, počeli smo s Sulotrimom, terapija 10 dana po 5 ml.Danas smo napravili UZV bubrega i mokraćnih puteva i sve je ok.Nakon Sulotrima trebamo ponoviti urinokulturu.Ako će nalaz biti loš, preporučena nam je MCUG.Nadam se da to ipak neće biti potrebno.Samo se pitam da sam otišla kod moje pedijatrice kad više nije imala temperaturu, da li bi se ona uopće sjetila uzeti urin i sl?!U Heleni je pedijatar rekao da ima malo upaljeno grlo,ali da to nije izazvalo temperaturu.Zapravo, što da uopće nisam otišla doktoru, koliko znam preporuča se doktor tek kada dijete ima 5 dana uzastopno temperaturu?!Sada nam je jedino problem što smo joj počeli davati Sulotrim na žlicu,a Zala je tek počela sa dohranom i do sada je normalno jela.Sada joj se žlica toliko zamjerila da čim vidi žlicu okreće glavu i stisne usta i već je 4 dana samo na cici.Sada smo uveli špricu, no još uvijek neće ništa drugo osim cice.Ne znam je li to problem.Spomenula sam to danas u Heleni,ali ništa mi nisu rekli.