Citiraj dinosaur prvotno napisa
Mislim da je nalaz sasvim ok ako piše npr. miješana kultura do 10 na 3 i pogotovo ako se urin donese od kuće, jer se tako donesu i vanjske bakterije.
Do 10 na 3 se normalno bebe mogu i cijepiti, glavno da nije izolirana niti jedna bakterija.
Zapravo 100 % sam ziher u ovo što sam gore napisala 8)
dinosaur, meni je dr.Cvitković rekla da se jako treba paziti kod cjepljenja jer tada imunitet pada i s time raste šansa urinoinfekcije, da obavezno trebamo prije svakog cijepljenja vaditi urin upravo zbog toga... i još je rekla, al to sigurno znate! Ja: prvi put čujem!
Rekla je još da kod svakog pada imuniteta organizam utječe tamo gdje je najslabija... a to su upravo mokraćno organi... i da bi trebala biti čim manje bolesna i uzimati čim manje antibiotika jer oni doprinose nepogodnoj flori u crijevima... što je loše za refluks! i a izbjegavamo baš zbog toga jaslice i vrtiće!
I to je moje sljeeće pitanje? idu li vam djeca u jaslice/vrtiće ili ne i kakva je povezanost toga sa urinoinfekcijama?? :?

mirje, i nama su tako slučajno otkrili... dr.Cvitković je rekla da to nevjerojatno dobro podnosi kad nije imala temperaturu...
...specijalizirat ćeš se... na refluks s ovolikim iskusnim mamama okolo, svatko ima nešto novo, prava riznica znanja!

Ja svečano bacila sve ninur doze u koš i sad smo na nitrofurantoinu, inače za radoznale saznala sam cjenu sa vaganjem:57kn, 30 doza