dinosaur, meni je dr.Cvitković rekla da se jako treba paziti kod cjepljenja jer tada imunitet pada i s time raste šansa urinoinfekcije, da obavezno trebamo prije svakog cijepljenja vaditi urin upravo zbog toga... i još je rekla, al to sigurno znate! Ja: prvi put čujem!dinosaur prvotno napisa
Rekla je još da kod svakog pada imuniteta organizam utječe tamo gdje je najslabija... a to su upravo mokraćno organi... i da bi trebala biti čim manje bolesna i uzimati čim manje antibiotika jer oni doprinose nepogodnoj flori u crijevima... što je loše za refluks! i a izbjegavamo baš zbog toga jaslice i vrtiće!
I to je moje sljeeće pitanje? idu li vam djeca u jaslice/vrtiće ili ne i kakva je povezanost toga sa urinoinfekcijama?? :?
mirje, i nama su tako slučajno otkrili... dr.Cvitković je rekla da to nevjerojatno dobro podnosi kad nije imala temperaturu...
...specijalizirat ćeš se... na reflukss ovolikim iskusnim mamama okolo, svatko ima nešto novo, prava riznica znanja!
![]()
Ja svečano bacila sve ninur doze u koši sad smo na nitrofurantoinu, inače za radoznale saznala sam cjenu sa vaganjem:57kn, 30 doza