Hvala na dobrodošlici!
Adrijana66, ja jesam tata, ali pišem za MŽ i svoju Luciu. I još jedno pitanje (svima iz Petrove) jesu li ti vratili svu dokumentaciju nakon što si izašla iz bolnice, jer nama nisu!?''''

Još zaboravih reči da dok su cure bile u bolnici: Dolazi sestra i nosi L., te ju odmotava i govori MŽ "Vidite tu ima jedan hematom na nozi i ima spojene prstiće na obadvije noge (srednji i kažiprst)!" Nije to tako strašno radi se samo o kožici koja je malo duža od ostalih prstiča, ali ipak ...! Nitko joj to prije nije rekao, dok sestra nije došla i to rekla nakon 4 dana!

Za sve koje zanima Croatia zdrastveno osiguranje!
Mi smo za L. ugovorili i unutra piše da se ne osiguravaju prava ako imate:
1. cistična fibroza
2. Down sindrom i sl.
3. kronične upale bolesti crijeva
4. cerebralna dječja kljenut
5. neuroakutni sindrom
6. sy prirođeno hipotoničkog djeteta
7. glikogenoza
8. fenilketonurija, triozinemije, homocistinurija i dr. metaboličke bolesti
9. glutenska enteropatija (celijkija)
10. alegijska nepodnošljivost bjelančevina kravljeg mlijeka
11. mišične distrofije
12. osteogenesis imperfecta.
To su sve bolesti koje ne osiguravaju. Što se tiće same police, ja sam prije ugovaranja razmišljao da li da kažem za naš problem ili ne. Kada sam se našao sa gospođom iz osiguranja - ispričao ja njoj o našem problemu, a ona meni o e.coli koju je ona imala, pa o njezinom mužu koji je imao isti problem i završio na hitnoj (otrovanje u krvi). Još mi je rekla, ako netko stariji (od valjda stvarno malih) ima e.coli najbolje je piti "PAVLOVIĆEVU TINKTURU" - kao pavlovićeva mast za guzu (isti autor)! Polica se NE plača više za VUR i sl. probleme!''':D'
Cijena mjesečno je 192,00 kn, prva rata se plača odmah po potpisu ponude, za ugovaranje vam treba JMBG djeteta, broj sa HZZO zdrastvene iskaznice (broj osiguranika), imaju sve moguče vrste plačanja - CASH, CCARD i ...!
Ako računate da vas urin i Uk u Heleni košta 200,00 kn, isplati se samo za raditi urin i UK, a da ne pričam i o ostalome!