Citiraj Svjetlost prvotno napisa
Hvala na dobrodošlici!
Adrijana66, ja jesam tata, ali pišem za MŽ i svoju Luciu. I još jedno pitanje (svima iz Petrove) jesu li ti vratili svu dokumentaciju nakon što si izašla iz bolnice, jer nama nisu!?''''

Još zaboravih reči da dok su cure bile u bolnici: Dolazi sestra i nosi L., te ju odmotava i govori MŽ "Vidite tu ima jedan hematom na nozi i ima spojene prstiće na obadvije noge (srednji i kažiprst)!" Nije to tako strašno radi se samo o kožici koja je malo duža od ostalih prstiča, ali ipak ...! Nitko joj to prije nije rekao, dok sestra nije došla i to rekla nakon 4 dana!
jesu, vratili su mi dokumentaciju + knjižicu o cijepljenju!
a koju točno dokumentaciju mislite? ja se ne sjećam da sam nešto posebno dala... :/
stvarno ne znam... bila sam u drugoj dimenziji s tim malim stvorenjem

Gledajte, potpuno vas razumijem... meni su isto rekli tek 3 DAN... bila sam ljuta ko ris, baš ljuta...
Jednom sam na Rodi pročitala članak iz novina Međimurja da mama tuži il se javno žali na doktoricu jer joj je uzela najljepše dane života rekavši da je rodila dijete sa Downovim sindromom. Rekla joj je odma nakon rođenja, a kasnije se uspostavilo da laže...

uglavnom, tada sam se zamislila nad time šta su mi učinili u Petrovoj... i mislim da je to humano, jer da su mi rekli prvi dan stvarno nebi imala najljepše trenutke u životu... kasnije kad su mi rekli sam se plakala i svašta... a ona prva 3 dana su mi ostala kao jedni od najljepših u životu! tako da mi je to odgađanje dobilo smisla!
Šta vi mislite o takvom pristupu:
Evo članak...
http://www.medjimurje.com/?V=2701vn03