Žužy zao mi je, nadam se da ipak bude sve u redu....
ZadarMamica sretan ti rodendan, bas si ti jos mlada.. Ja se osjecam ko baba vec, na dusni dan ja vam punim 30!![]()
Žužy zao mi je, nadam se da ipak bude sve u redu....
ZadarMamica sretan ti rodendan, bas si ti jos mlada.. Ja se osjecam ko baba vec, na dusni dan ja vam punim 30!![]()
Ivchica,
IVF je in vitro fertilisation, vantjelesna oplodnja. Ponekad u takvom obliku oplodnje nastane vise embrija koji se smrznu i koriste za iduci pokusaj u postupku FET - frozen embryo transfer.
Koji?
IVF ima svoje indikacije, jedino kod privatnika mozes na IVF zbog svoje zelje.
FET se radi nakon transfera svjezih embrija prilikom kojeg ne dodje do trudnoce. Tek kad se potrose svi smrznuti embriji, moze se ponovo ici u IVF.
Koliko se ceka na postupak ovisi o klinici.
Posljednje uređivanje od bubekica : 31.10.2014. at 15:01
Prekopaj po podforumu potpomognuta oplodnja, s moba sam pa ne mogu pretrazivati...
http://www.roda.hr/article/read/nova...-o-neplodnosti
xavii, bas mi je zal kaj si procurila. Nadam se da ce biti vise srece u slijedecem ciklusu xoxo
Yummy hvala, i meni je, bas sam mislila ovaj mj da je to to. Sad smisljamo strategiju za iduci ciklus hah
Imam zatvor
7 dana nisam bila na wc
Mislim da je to sve psihički radi onog krvarenja, tako da sam poslala muža u ljekarnu da mi kupi neke čepiće za trudnice
Kupi si mg donat i to popi al nek bude na sobnoj temp.
Zadarmamica nek ti je najsretniji!!!! <3
Sljedeći dočekat sa svojom bebicom!
Kad smo kod sexa ne znam da li je normalno poslje kiretaze osjecat veliku potrebu za sexom???
Zašto ne,nemreš protiv onoga kaj osječaš. Jedino je bitnije sad onaj fizički dio,kolko vam je dr rekao da se suzdržite od odnosa?
Nama je nakon kiretaže rečeno (uz naglašeni doktorov pogled na mm) da nema odnosa dok ne prođe prva sljedeča mega.
Došla je za ravno 6 tjedni,naravno da nismo tolko čekali. Ali je bilo sa zaštitom,nakon sto godina..koji čudan filing. Tolko radiš na bebi a sad se moraš paziti.
A zeleno svijetlo za bebu smo dobili ,nakon 6 mj.
To nam je taktika vec 2 godine, pa se nije bas pokazala :/ Al u svakom slucaju, to nam ostaje temelj, a ostalo su samo dodaci![]()
Vecer drage cure... nivesa-grlim te jako zbog svega sto si prosla i zelim ti sto brzi oporavak!!!! Yummy-ce draga zao mi je zbog ponovne biok. -k vragu i sve...ufff. ivekice-cestitam od srca...i nek se tvoja sveki pokri usima...ne zasluzujes takvo ponasanje...zadarm.-happy happy bday to juuuuuu!!!!!! Novim curama dobrodoslica...a starim puno dobrih i pozitivnih vibracija za sve sto prolaze,ocekuju iscekuju!!!!!! Pisem s tableticapa mi pola toga fali-ne zamjerite. I tnx na dobrim receptima-idem se pocastit s alkoholnim...za pocetak mada sam na duficima-)
A ko zna kolko cu ja cekat....od straha
Nakon Letza sam se bojala i kad sam se konacno ohrabrila krvi je bilo ko da me netko priklao. Hahaha i mm se ukakao od straha. Veli da me potrgao.
Ne razumijem te zabrane. Mislim da to doktori kazu zenama iz suosjecanja ukoliko muzevi navale a njima se ne da nakon poroda. Znam ja jednu koja je rodila drugo djete tocno 9 mjeseci nakon prvog. Druga stvar da mijenjate spolne partnera. Ali poso ne mijenjate i ako ste oboje zdravi, ne vidim zaso. Tijelo prepoznaje sto mu treba.
Mm bu dobio infarkt! Haha ma ne mogu jer me boli onak cudno dole . Sad sam tabletu popila . I slusala kak tablete nisi dobre. Tak da sumnjam da je sex u planu skoro.
A ne...moja generalna proba je bila prije 2 i pol godine. Ovo je samo potvrda... trenutno mi trudnoca ne pada na pamet za razliku od prvog puta kad aam jedva cekala i samo o tome mislila od prve sekunde.... ipak je ovo bilo traumaticno za tjelo i za dusu. Imam osjecaj ko da sve ispocetka prolazim samo nekako kao da mi je srce netko iscupao skroz i nemam osjecaja za nista i nikog. Neobjasnjiv osjecaj.
Prvi put da. A sad nisam. Jos nemam za to volje. Nekako sama sa sobom pokusavam to odradit
Znam...I puno hvala
na tome. Nekad je ovako lakse. A ako nece ici idem opet kod psihijatra...ni prva ni zadnja.
Ja ih u potpunosti razumijem, nije da je bilo lako i nije da treba 6 tjedana ali treba. Potrebno je zeni jedno vrijeme da se oporavlja bez cackanja dolje. Hormoni su jedno, ja mislim da vise zudi za intimom nego za klasicnim sexom. Bar sam ja sebi tako djelovala, i samu sebe tako protumacila.
I ja mislim da postoji neki razlog zbog kojeg kazu da se treba pricekat. Ipak je to sve osjetljivo a kako mi je dr objasnio , posto je tamo dolje sve mokro treba puno duze da zaraste.
E Kris mozda je to bas to, intima i paznja.
Dobro jutro svima
Nemojte se čuditi, spavam non stop
Nivesa, draga drži se!
Ljubičice, ima li što?![]()
lista za 02.11.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~35 dc +
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3 dc
Jutro!
Komadi kava je kuhana !
Xavii žao mi je zbog gadure.
Zadarmamice sretan roćkas sa zakašnjenjem.
Ljubičice ima li kakvih simptoma?
Meni je opet sve po starom, spoting na 22 dc, baš sam jadna.