Kupinovo vino - City West, ali tamo su petkom, subotom i nedjeljom, baš ja jučer pitala![]()
Kupinovo vino - City West, ali tamo su petkom, subotom i nedjeljom, baš ja jučer pitala![]()
Adrianovamamica - sa zakašnjenjem želim ti sve najbolje! Zadarmamica, kako si, kako je tata?
Ima i u Krašu za kupit samo ne znam koliko kosta...koliko kost taj koji si ti kupila Sandra???i koliko ga ima u boci? inace je po 7 ili 7,5 dcl
Nisam kupila.... al sam pilaMM je čuo kao da je to super, napiti se kupinovog vina i praviti djecu
pa navalio kao lud da kupimo, ali s obzirom na neke okolnosti ovaj mjesec nam ne treba takva stimulacija, jer pauziramo s uzaludnim pokušajima
(iz ovoga se opet vidi da se mi kao budale i dalje nadamo neostvarivom )... mislim da sam vidjela cijenu od 38 kuna, ali zaista nisam sigurna, samo znam da ima cijena već od 18 kuna, al ne znam koja je količina u pitanju .... kad kupim, javim detalje ako netko prije toga ne isprinta ovdje cjenik
Jel zan netko cjenu tog vinceka?
spotting nikako nije normalan, pogotovo ako želiš ostati T.
Najžalosnije je što ima ginića koji će ti reći kako je to u redu.
Ako si kod takvog, odmah ga mijenjaj jer samo gubiš vrijeme.
Spotting je znak da ili imaš ovulaciju, ali ti je progesteron prenizak da bi se desila implantacija, ili uopće nemaš ovulacije.
Za početak se to rješava davanjem progesterona ili injekcijama hcg-a u drugom dijelu ciklusa.
dijelu ciklusa.
nivesa mislim da ne može štetiti već samo pomoći![]()
I ja mislim da nece odmoci. Moze me jedino zagrijati u ove fuj hladne dane.![]()
Sa klamidijom se nr zezajte.ako se ostane trudan a nju se ima moze ostetiti plod.u obitelji imam takav slucaj.
nivesa, mislim da sam ja 7.5 dcl platila oko 40-50 kn, nisam sigurna, davno je to bilo...Ali obavezno kad idem u ZG kupim barem 2-3 boce tak da imam... aho zelis kad dodjem doma ti poslikam bocu pa stavim tu da vidis od koga ja kupujem. Mislim da se zove kupilek...
Ok. Mislim u paketu ima vise komada pa sam mislila da li stavis cjeli paketic. Stavit cu ja sve lijepo 2 pudinga na gusto skuhat i primjenit to sa visnjama. njam njam a sigurna sam da se ni mm nece zalit jer on obozava sve kaj je slatko
Cure hvala na cestitkama, puse svima.. Ja nikad gori rodendan u zivotu nisam imala, na kraju sam ja zavrsila dan s dva normabela, jedan popodne, drugi navece.. A inace sam protivnik tableta. Uzasan rodendan, uzasna godina, bolje da se nisam nikad ni rodila..
Zato jer sam se posvadala s mm, jer sam mu spomenula da on bivsoj zeni nemora iznosit neke stvari iz privatnog zivota dok on prica s kceri, a ona se uplece s pitanjem, na sto sam ja ispala ljubomorna... I kako to obicno biva, jedno vodi drugome.. Svast mi je rekao i ja njemu, nisam navecer ni htjela lec u krevet gdje je on, neg sam ostala spavat na kaucu. Ujutro se prvi put pokupio na posao bez da me je pozdravio, a uvjek ga ispratim.
Draga moja i ja imam muza sa bivsom zenom.... ne znam koliko je stara mala od tvog muza ali mm ima malu od 13 god i sad vec po naputku svoje mame ispituje stvari koje ju uopce nebi u tim godinama trebale zanimat ni najmanje. Isto se posvadamo najcesce oko toga. Isto ispituje svakakve stvari dok razgovara sa malom dok je ona kod nas. A mala nas ne ispusta iz vida ni minute kad je kod nas. To su stvari sa kojima se moras pomirit... Neke ne zele znat a druge guraju nos di im nije mjesto. Ali isto tako se moras suzdrzat od svade sa muzem radi bivse jer tako ona pobjeduje,njoj je u interesu da se vi svadate. A muzu probaj na neki normalan nacin objasnit da te to jako smeta i to ne zbog ljubomore nego zato kaj se to nje ne tice. kao sto se ni ti ne petljas u njen zivot ne zelis ni da se ona petlja vama.
Ma jesam pokusala pricat normalno s njim, al on meni kaze ak ti sta smeta obrati se njoj. Kad nam je sin umro ko lesinarka se bacila na nj s dvosmislenim porukama, neznam kak navela je cjelu svoju obitelj da misli da ce se on sad pomirit s njom, a mene ostavit..cestita mu godisnjicu njihova braka i kao da su bili pametniji jos bi bili skupa veli ona, onda kcer napise puse od nas.. A on suti i nece joj rec da odj... Nek joj ja kazem ak mi smeta.
Joj, drage moje! Kad ovo citam, mislim da bi vi trebale ici sa bivsima na kavu i dati im najsitnije detalje iz vaseg bracnog zivota. Da cuju sve iz prve ruke. Posebice budite opsirne kad je u pitanju sex (cak i preuvelicavajte malo). Mislim da ce pobjeci glavom bez obzira![]()
Jami ako ikad budes dolazila u Daruvar ima da mi se javis obavezno, vazi??
Onda ako ju ikad sretnes joj reci. Ali nemoj se svadat samo joj reci i odi. Ja sam spremna na svoju terapiju samo kad ju vidim. U jednom razgovoru sa mm mene je nazvala fufom a oni se rastali jer se ona trosila s kim je stigla i di je stigla. A najvise ju muci cinjenica da si je on " NESPOSOBAN" nasao 13 godina mladu, to ti se zove ljubomora. Ali istina je da joj tm nebi trebao prenosit stvari iz vaseg privatnog zivota. Ako ju sretnes jednostavno joj reci da si sredi zivot a tvoj ostavi na miru. Jer ipak njezino djete ti odgajas pa makar i na ktratko vrijeme a ne ona tvoje. Tak ti ja to gledam. A ak joj ne pase ko ju je.. A sa muzem ne moj o njoj vise ni razgovarat. Onda ce skuzit...
Obavezno se nalazimo! I moramo sa bivsom isto popiti kavu. Obavezno cu se toj bivsoj "pozaliti" kako sexualno napastujes muza po cijele dane, kuhas mu 5 razlicitih jela. Pa tko je vidio, jastoga, kamenice? Pa Jesmo li mi burzuji? Pa tvoj jadan muz mora jesti tri razlicite vrste kolaca... ili jednostavno mozemo zaboraviti bivse i uzivati u druskanju. Nadam se da ce tvoja bejbi u to vrime vec biti vanka, pa se nadam da cu imati prilike malo se pomaziti sa newborn![]()
Dobro je biti ambiciozan i nadobudan. Ali, najbitnije je biti realan. Lijecnik mi je u klinici za neplodnost rekao da je prosjecnoj zeni potrebna godina i pol da ostane trudna. Ako se povodis za time, mislim da ce ti biti lakse kad dobijes mengu 6-7 puta za redom. Pokusaj se opustiti i uzivati u nezasticenom sexu... taj je dio daleko bolji od jutarnjih mucnina, zgaravica, promijena raspolozenja i naravno...poroda...
Ja sam se odlucila trazit kontracepcijske ak prodem jetrene. Ako nista znat cu kad mi dolazi m. A onda ce vec i ostali nalazi bit gotovi. Do tad cu uzivat u bezbriznom sexu koji mi sad vec stvarno fali a znam da ne smijem.
Posljednje uređivanje od nivesa : 03.11.2014. at 13:54
ivchica, svaka čast! od četvrtka, aaa??muž i ja se jedan mjesec isto dogovarali da ćemo svaki dan, ali smo nekako brzo odustali...valjda godine :D
ja imam osjećaj da ću se razboljeti...gorim, boli me grlo, peku oči...koma! a ne mogu si priuštiti bolovanje sad zbog posla...koma!inače, zadnja 3 ciklusa trajala su mi 29 dana. Danas je baš 29. dan, bila sam uvjerena da će stići jutros jer uvijek tako, ali još ništa.ALi s obzirom da mi ciklusi znaju trajati i 35 dana, sigurna sam da ću dobiti. Samo mi ovakva stanja bez veze daju nadu.Inače, cice bolne, a jučer sam imala bolove u donjem dijelu trbuha i malo s desne strane i širilo se na leđa, baš je bila neka jaaaka bol! Nemam pojma što je to, ali moguće cista...
Ak ideš privat, imaju bolje aparate i vjerojatno bu se vidlo. Mene je u Domu zdravlja gledala na 6+3 i poslala na kiretažu, čekala sam još do punih 7 i u bolnici se lijepo vidjelo srčekoTak da nemoj paničariti, mislim da je sve prije 8 tj glupo ići, ja sam morala ranije jer sam planirala put izvan HR.