Joj cure baš vas milo čitati![]()
evo tajna našeg uspjeha je puno koktela, tako da toplo preporučama ja bi vam se isto ko i zadarmamica rado pridružila, ali mi smo sad u apstinenciji
vi slavite, umjesto nas!
LadyB, imas pravo! Cemu pare trositi kad traka za kosu moze posluziti!![]()
Kakav je to koktel ako nema barem pola tekile![]()
Nemrem vjerovat da ste sve vec u krevetu! Odoh i ja onda spavati. Lipo sam koktel zmuckala, mislim na vas! Nadam se da ste sve u akciji! Sretno i vidimo se vjutre!
Da se i ja pridruzim vasim alkoholnim pricama, ja sam ostala trudna na 46dc (Pcos) nakon svadbe od kolegice gdje smo se svi zaoili sa sefovima, i ovaj mj smo bili u nekom slicnom tonu pa se nadam uspjehu haha
lista za 29.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31 dc +
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25 dc
odbrojavalice:
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~21 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro!
Vidim da je jučer ilo veselo, super ste!
Po običaju kuham kavicu, čaj, kakao.
Nivesa draga, drži se.
LadyB na listi si !
Kudri i Šiškice dobro došle u ljubičice![/
Posljednje uređivanje od MAMI 2 : 29.10.2014. at 07:03
Dobro jutro MamiEvo me na čaj!
Ljubičice, sretno u gornjem domu!
Ubsc
Hello MAMI meni please kakao, popila bih valjda litru svaki dan, kava mi je postala bljak!
Dobro jutro zenice moje... Evo ja jucer navecer dosla s posla i lijepo se pocastila dobrim Proseccom, a nakon toga jednim lijepim pokrivanjem plodnog dana...
trebamo biti vesele, neopterecene i posvetit se svojim muzevima... Ne misliti na nikog i nista, i zaista uzivati! Ja sma se nekako prebacila sada na takvu taktiku...
Nivesa, upoznata sam sa tvojom pricom, mislim citala sam ju, i zelim ti reci d ami je stvarno zao... drzi se...![]()
Koja noc...sin cijelu noc temp i povracanje.skroz sam iscrpljena
Inače, prije mjesec dana sam počela piti vrkulju svaka 2-3 dana i prenatal od twinlab-a. Pa eto, pokušajte, možda stvarno pomogne. Vrkulju sam uzela u bio bio dućanu, ali ima ih i u biljnim ljekarnama.
A što se tiče keksa. Nismo imali baš priliku, jer dragi radi izvan države, taj vikend smo se u petak i nedjelju, a O je bila u ponedjeljak. Jednom ja gore, drugi put stojećki. Ni u snu nisam očekivala da bi se moglo prmitit iz tih poza, obzirom da mjesecima pokušavamo nogama gore, lezi na jastuku, miruj, ali eto. Naše malo čudo
Moram vam sad ispričati reakciju dragog kad je došao kući. Gleda test, a ja se smješkam. Gleda test, izgubljen. I dalje gleda i odjednom pita on mene, a što to znači. I ja mu velim pa +!! A on, ma nije u ovom porozoru je -. I onda sam mu prvo pola sata objašnjavala na kojem principu radi test. I on gleda dalje i iznenađeno me upita: PA KAKOOO???
Kad smo došli malo sebi imao je onaj blesavi osmijeh na licu i nosio me po kući, ljubio.... Mislim da ajdan još nije sasvim svjestan![]()
Ivekica tak mi je drago zbog tebe, nemas pojma!!! I bas zato kaj te tvoja svekrva zajeb... jedva cekam da joj se oci napune jecmencom a ti sa trbuhom do xzuba paradiras ispred nje.
A sto se tice poza, mi probavamo u svim zivima, gore, dolje, lijevo desno, stojecki, i ne dizem nikad noge gore nakon. Bas sam pricala sa svojom ginickom o tome i rekla mi je da su to bedastoce.
Dan' svima
Drago mi je da ste spremne za nove pobjede
evo ja čekam koji sat da mogu piškiti na LH trakicu...
inace uvijek osjetim O, ili barem pripremu tijela za sve, ali nakonprošlog mj i biokemijske mislim da sam u tolikoj koncentracji na sve feelinge u tom području totalno počela brijat da više ne znam što ustvari osjecam a što umišljamzato su srecom stigle te trakice s neta na vrijeme pa već 3 dana se pkušavam drzat uputa.
![]()
ivekica mislimda si vrkutu i marulju spojila u jedno![]()
Nivesa šaljemo ti sve dobre vibre, i želimo ti brz oporavak
Pozz cure, da da vas pitam, kako se vi drzite sa umisljanjem simptoma?Meni je o bila prije 7 dana, i znam da je vrlo mala vjerojatnost da imam simptome T, simptome PMS nemam uglavnom nikada, nego samo osjetim da je procurilo, pa ne mogu tome pripisati. Bas samu sebe zivciram s tim.
![]()
Svaka zena najbolje poznaje svoje tijelo. AKo si u stanju tocno znati, bez ikakvih zbrajanja, oduzimanja, testova kad ti je ovulacija, vrlo je vjerojatno da ces nanjusiti i trudnocu. 7 dana nakon ovulacije je moguce da je doslo do implantacije, tako da je moguce da osjetis promijene. Lijecnici kazu da zena ne moze osjetiti samu oplodnju (spajanje dviju stanica), ja sam cak i to osjetila i na internetu ima milion zena koje to isto potvrduju.
Sviđa mi se tvoj potpisželim ti svu sreću da dođe jedan plusić do Božića. Skupa smo u ovoj bitci
pratim vas i dalje!!
VRKUTA cure, VRKUTA. Jezik mi se petlja, još sam izgubljena
A što se tiče svekrve, mislim da će žena past u nesvijest, reći da sam đavolje dijete, da će naše dijete službeno biti kopile, jer nismo u braku, ona još živi u pećini i ne može shvatiti da postoje ljudi koji su normalni i žive zajedno i da postoji keks prije braka.
Spremna sam na sve varijante, osim na onu da će iskreno biti sretna zbog nas. Šansa za to je ko da dobijem eurojackpot. Žalosno.
Što da vam kažem. kad imam nalakirane nokte, govori mi da ništa ne radim po kući. Kad vidi neku curu koja je našminkana, kaže da ona zavarava svijet oko sebe, jer stavlja masku. Kad vidi curu u štiklama, veli eno striptizeta. To vam je takva sorta. Mislim da se takve više ne rađaju.
Xavii, ja sam osjetila bez ikakvih simptoma. Intuicija, valjda. Imala sam osjećaj da ću dobiti svakog trena, kao menstrualne grčeve, napuhnutost i ujutro jači iscjedak, ali to mi nije bilo ništa neobično. Vještica je trebala doći u ponedjeljak, ja sam već u subotu znala da sam trudna. U nedjelju sam sanjala da se s trbuhom do zuba šećem po Londonu i probudila sam se, otišla na posao i jedva čekala da skočim u ljekarnu po test, koji je pokazao plus.
Gravignost duo sam uzela - 21 kn. 2 testa dobiješ i oba su bila točna, kao i clearblue koji sam napravila jučer. Možeš već danas probati, jer su osjetljivi dosta. A jedan sačuvaš na dan kašnjenja. Sretno![]()
Ma problem je sto ja svaki ciklus neki simptom pripisujem tome, tj nadam se da bi moglo to biti to. Ovaj mj mi je malo cudnije, pa zato razmisljam samo o tome, a veliko nadanje nosi veliko razocarenje.. Bilo bi super da se mozemo iskljuciti do ocekivane M, ova 2 tj me ubijaju![]()
Hvala techna, ma uzela bi ih da mi idu preko NHS-a, ali posto ne idu idem ovako. Istrazuje moj lijecnik uzroke i to detaljno. Trazit cu ga kad ga vidim da mi, cim zatrudnim vade krv da vide da li beba ima kromosomsku gresku (sto on tvrdi da je) , meni je malo, hm, 4 greske za redom, ako razumijes, vidjet cemo...
Ja razmisljam ovako, ako se zelis nadati, nadaj se. Jer cak i ako se malo nadas, na kraju ces se ionako razocarati ako nisi trudna. Pad sa 50. kata jednako smlavi covjeka kao pad sa 5. Ako vec moras pasti, neka to bude sa dostojanstvene visine. Barem sec iskusiti cari letenja...
Mislim da mi je malo rano za test, je trebam dobiti za 7 dana, tako da mi nema smisla jos. Pricekat cu bar 5-6 dana. Nadam se da ce i meni biti tako hh Grudi su mi se malo napuhale, onaku su punije (ako i nisu simptom ne bi se bunila da ostanu ovako hh), u donjem dijelu stomaka mi stalno "kurla" i pritisak mi je neki stalno, plus neki gusti iscjedak s kojim se nisam susretala prije, pa me je strah da nije neka upala (ako nije T), al dobro vidjet cu iduci tj.
Ivekica mozda trudnoca bude okidac svekrvi da se pocne lijepo ponasati prema tebi, drzim fige za taj scenarij![]()
Ma nadam se svaki mj, to ne mogu iskljuciti nikako (niti zelim). MM mi zeli kupiti psa, vec ga je rezervirao, u srijedu trebam dobiti, pa ga nagovaram da priceka jos koji dan, jer ako sam T, ne zelim da ga uzima. Eto koliko se nadam haha
xavii zato trudnoca iskljucuje psa?
Razumijem da mu se ne da prepucavati (kome se uopce da), ali, to bi on trebao rijesavati. Mislim, da mama mog muza mene vrijedja ili ista, on ni ako treba odselio i nikad ju vise ne bi vidio. On je tvoj partner. Ti si majka njegovog djeteta, ako se ti radi njegove mame osjecas lose, neka on to lijepo rijesava. Kome se sto da, a sto ne da. Pa tebi se ne da da te ona malntretira. Ufffff! Kako sam ljuta kad cujem za tu babu. Samo da je vidim, kako bi me cula. Mislim da bi se gospodja sakrila u misju rupu. I samo da napomenem da svake nedjelje sjedim u crkvi i jos se u slobodno vrijeme bavim humanitarnim radom. Kad navratim u zagreb, samo mi reci u koju zupu ide, odmah cu tamo na misu i bum je zupniku tuzila. To joj lijepo poruci od mene xoxo
pozz cure, evo da se i ja javim, nije me bilo par dana ....
sljedeći tjedan u utorak naručena za folikulometriju, to će biti 16dc,
a O bi trebala biti 17dc (tako ff kaže, inače ne osječam nikakve
bolove grčeve ili bilo što slično za vrijeme O) ... počela sam piti i folnu ..![]()
Spomenula si da si odrasla u domu. Imala sam ja frendicu koja je u domu odrastala, stalno je trpila svakakve stvari od svekrve, mislim da ljudi koji su tako odrasli se ne znaju izboriti za sebe cesto, jer u zivotu nisu dobivali puno ljubavi. Mozda se pitujes je li situacija stvarno tako losa i esi li ti preosjetljiva. Po svemu sto si pisala, nisi uopce preosjetljiva, niti umisljas. Ne znam na koji da se nacin suprotstavis, ako ti nije do svadje i dreke, lijepo odi na misu gdje i ona, pa se zali sveceniku. Reci mu kako si napustena bila kao dijete, da si se nadala da ce ti svekrva biti kao majka koju nikada nisi imala, a da te ona mrzi. Neka nju onda svecenik pila. A vjeruj, mi, hoce, oni su cesto velike babe![]()
I to zbog bebe. Tvoj partner se treba zauzeti za sebe. To je njegov posao-njegova mama. Rijesi to s njim i rijesila si problem sa svekrvom.