Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Apel - Petrova bolnica

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ovo za svijetla, ma daaaaaaaaaaaaaj
    pa nije da je rodiliste guantanamo bay

svijetlo je centralno upravljano ili svaka soba ima ipak salter ili ti ga prekidac?
    u svakom slucaju lijepo ponesi onaj vrag sto ide preko ociju pa ulovi bar malo sna, ako drugacije nikako ne ide.
    Mislim da u većini rodilišta sobe imaju svoje prekidače. Meni su veći problem bile cimerice, nego sestre. Ja ugasim svjetlo, a one dršćući iz krevete : joooj, sestra je rekla da se ne smije... Ili, drugo dijete sam rodila usred ljeta, za vrijeme toplotnih udara, u sobi sve smrdi od mlijeka, lohija, itd. Bebe nam odvedu iz sobe radi kupanja, pedijatrijskih pregleda, ili čega već, ja malo otvorim prozor da se prozrači. Dođe sestra i pop.....di. Zatvori nam prozor, a ja ga opet otvorim. I opet cimerice : ne smijemo otvarati prozore, rekla je sestra da će se bebe prehladiti... Ono, wtf ?? Vani je 40 stupnjeva, bebe nisu u sobi i prehladit će se jer sam otvorila prozor da se soba malo prozrači ?? Stvarno ne razumijem zbog čega toliki strah od sestara i liječnika, sve redom strepe kao prvašići pred strogom učiteljicom. Da su me bar otjerali iz bolnice zbog ugašenog svjetla i otvorenog prozora.
    Posljednje uređivanje od rehab : 24.10.2014. at 13:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •