Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Apel - Petrova bolnica

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Rodila prije 10 i pol mjeseci na Sv Duhu i isto smo preko noci gasili veliko svjetlo a palili malu lampicu. Pitali su da li da uzmu klince par sati preko noci tako da mogu malo odspavati....doduse koliko se sjecam samo mene s blizancima a ne i ostale carice. Nasa soba je imala ormar s posteljinom pa su svako malo ulazili kako im je nesto trebalo..to je bilo bas grrr..ne vjerujem da ga bas ne mogu staviti negdje drugdje ali dobro. Prozor smo otvarali nekoliko puta dnevno bez obzira na vanjsku hladnocu i bebe jer se grijanje naravno nije dalo smanjiti pa je u sobi bilo koma, pogotovo nakon posjeta (curi do mene doslo 4 odrasle osobe + 2 mala nećaka odjednom !? ). Hranu sam vrlo cesto preskocila jer sam dojila (sto je bilo skoro stalno ) pa bi kasnije pojela nesto svoje. Uglavnom , ne mogu se previse pozaliti..neke se stvari sigurno mogu popraviti ali je i istina da sestre non stop trckaraju okolo i kad god je trebalo pomognu..doduse nisam ih previse zvala ali to je moj dojam. Cak su mi pomagale slagati deke i jastuke da dojim u tandemu.
    Sorry na greskama..pisem na mobu dok mi klinci skacu po glavi
    Posljednje uređivanje od leeloo77 : 24.10.2014. at 19:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •