prije nego ti se jave cure koje su potkovanije znanjem na ovu temu reći ću ti samo jednu stvar.....
(vidim da ti je ovo prvi post, ali nadam se da ćeš ubrzo poloviti nikove i lokalni sleng)
forumašica nika mamma san i ja srele smo se na tečaju u petrovoj.
prije,a još više nakon poroda informacije o svemu pa i o dojenju skupljale smo ovdje.
Razbijale glavu, promišljale i smišljale kako će biti ovo ili ono kad klinci dodju.
ona je rodila tri tjedna prije mene. ja sam došla vidjeti Lovru pa sam vidjela i kako "papa siku", tek u tom trenu sam shvatila da sam neprimjetno u sebi stvorila predodžbu da će dojenje u početku ići teško (pa sam se oboružala znanjem iščitavajući stranice i stranice napisang štiva).
Kad sam vidjela Lovru i njegovu mamu, svatila sam da dojenje isti tako može biti i potpuno jednostavno (nevjerojatno je koje sam olakšanje tad osjetila).
I stavrno nakon dva dana što sam posjetila Lovrija, došao je Fran koji se tako jednostavno "prikopčao" na mene da ja to još uvijek ne mogu vjerovati.
Prvi problemčić stogao je tek nakon nekoliko mjeseci, koji je otkolonjen uz pomoć vrijednih rodinih savjetnica.
Evo, samo sam ti htjela reći da ne zaboraviš od silne brige da dojenje može biti i jako jednostavno.
A sad, malo se baci u pretraživanje i pronaći ćeš mame sa nadnaravnom energijom za uspostavom dojenja unatoč velikim poteškoćama.Naći ćeš i one koje su se mjesecima izdajale, samo kako bi njihovi malci dobili najbolje što priroda daje.
Ajde, samo hrabro