Sve bebe-lutke su nam pošarane s flomasterima
To nam je bila faza šminkanja beba...
S čime to mogu konačno skinuti da nam bebe ponovno imaju čisto lice?
Ili su pošarane nepovratno?
Sve bebe-lutke su nam pošarane s flomasterima
To nam je bila faza šminkanja beba...
S čime to mogu konačno skinuti da nam bebe ponovno imaju čisto lice?
Ili su pošarane nepovratno?
Flomaster se sa kauča od ekokože skida lakom za kosu. Možda djeluje i kod beba, isto je neka vrsta umjetnog materijala.
Kupila sam najjeftiniji lak za kosu, računajući da je taj najjači, pošpricala crni flomaster pošaran na kauču i samo obrisala običnom krpom. Na bebi nisam probala.
Za lak sa kosu znam da pouzdano skida flomic cak s koze jer, mi se kcer znala zasarati, ja bi pospricala lak na vaticu i skinula flomic s koze.
Teško će ti to ići.... Guma od koje su te glave lutaka je porozna, pa ako uđe boja iz flomastera u te sitne rupice, nema spasa.
Kupi djetetu flomastere na bazi vode. ALi što da radiš s ovim lutkama stvarno ne znam. Ako nisu na bazi vode, flomasteri su na bazi alkohola, pa probaj tako, ali ja se ne bih nadala baš nekom uspjehu. Jedino da potopiš u alkohol (pazi da se netko ne otruje) ali pitanje je da li će i to pomoći... Meni je bratić prije 40 i više godina ljubičastom kemijskom pošarao omiljenu lutku i nikad to nismo uspjeli skinuti, a ja to i danas pamtim, ufff...
Nek lutke slobodno curicu podsjećaju da neke stvari ne treba raditi jer ne možeš vratiti na staro.
Probaj s onim bijelim spužvama iz DM-a - jeftinija varijanta ili Vileda miraclean - tak nešto.
Da ne otvaram posebnu temu...
Da li postoji način kako da barbikama povratimo mekanu i laku za češljati kosu?
Od silnog kupanja u kadi, našim sirenama je kosa postala kruta i zamršena.