Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 50 of 208

Thread: Šišanje na kratko

Default Šišanje na kratko

Drage mame...zanimaju me vaša iskustva s održavanjem kratke kose.
    Naravno počelo je ispadanje i moje poluduge kose i namjeravam se ošišati na kratko, tipa ovako nešto...

http://short-hair.org/wp-content/upl...yles-20131.jpg

VI koje ste bile u istoj dilemi i skratile ste kosu, je li vam žao? Što vam je lakše za svakodnevno održavanje?

Osoblje foruma Lutonjica's Avatar

za početak, ovo na slici nije kratko, nego poludugo
    ovo je kratko:
    http://www.redbookmag.com/cm/redbook...theron-lgn.jpg

ja sam nosila kratku kosu (stvarno kratku) 15 godina i genijalno mi je bilo, sto puta bolje od duge kose. nikad nisam požalila i nikad nisam poželjela pustiti je natrag. unazad par godina nosim poludugu (ovako kao na tvojoj slici ali skroz drukčija frizura), i čim mi prvi vršak dosegne ramena, jurim na šišanje jer više ne podnosim dužu kosu od toga.
    ali, uvijek bih glasala za kratku. nema jednostavnijeg od toga. ni ljepšeg. meni na meni.

ali nisu svi za kratku kosu

zadarmamica's Avatar

Vauuu. Predivne su obe.

tanja37's Avatar

Ja sam se svaki put osisala na kratko kad bi rodila! Znaci, tri puta sam se osisala ful kratko i to sam presla sa dosta duge kose na kratku. Nenamjerno, uvijek se nekako poklopilo. Super mi je bilo ali mi se nije dalo odrzavati,tj.stalno se ici sisati pa bih opet brzo pustila. I najlakse mi je zavezati rep ili punđicu. Šta cu kad sam lijena...

Bodulica's Avatar

ja sam godinama imala kratku frizuru. nikad baš tako kratku ko lutonjica, više ko ona na prvom linku. sad već duže imam dugu i meni je puno jednostavnije s njom. operem, stavim malo seruma na vrhove i osušim. kod frizerke odem svaka 3 do 4 mj i to samo na podrezivanje vrhova i eventualno farbanje. jedno vrijeme sam imala ombre pa mi je dosadilo. nekad se i sama doma pofarbam. kad sam imala kratki friz živciralo me je što sam puno češće morala na šišanje jer bi mi frizura brzo gubila oblik i nije mi se to sviđalo. a ne volim baš posjete frizeru pa mi je ovako jednostavnije.

Osoblje foruma Lutonjica's Avatar

ja imam super frizera čija frizura genijalno raste mjesecima, tako da sam se šišala svaka 3-4 mjeseca, ne češće od toga. i stalno je super izgledala.
    a održavanje : operem ju. i to je to. baš ništa drugo.

Quote Originally Posted by Lutonjica View Post
    ja imam super frizera čija frizura genijalno raste mjesecima, tako da sam se šišala svaka 3-4 mjeseca, ne češće od toga. i stalno je super izgledala.
    a održavanje : operem ju. i to je to. baš ništa drugo.
    tak i ja, dobra mi je frizerka.
    ali valjda ima nešto i do kose, ima se kaj ošišati.
    jednom sam se ošišala na 3 mm kad sam fasovala uši od srednje. i super mi je bilo.
    nisam požalila. uostalom, kosa raste, ako nije dobro, narasti će.

Već sam nekoliko puta šišala se na kratko i bilo mi je super, imala sam obe ove frizure, sada sam opet u fazi puštanja i to je koma, iako znam da ću vjerojatno se kad tad ošišat sad puštam kosu. S kratkom uvjek imaš frizuru a s dugom sam imala rep, al nedam se omest u puštanju.

Istina, sa kratkom kosom uvijek imas frizuru!
    Ja imam neku poludugu, stepenastu i uvijek moram fenirati da bi licila na nesto. A nemam hrabrosti posisati se!
    Ali uvijek sam za kracu kosu.
    Sad mi se nakon poroda pocela kovrcati pa neznam sta cu. super je sta se kovrca ali gornji sloj je jos uvijek ravan! Mozda sad skupim hrabrosti i osisam se neki polu bob

anabeg's Avatar

uff, ja se već godinama namjeravam ošišati na kratko..a hrabrost nikako skupiti..poslije oba poroda mi je strašno otpadala kosa, toliko da sam dobila zaliske, a ni tada nisam imala hrabrosti napraviti toliku promjenu..kao dijete, sve negdje do svoje 10-te godine sam uvijek imala kratko i dobro mi je stajalo..bliži se porod i zbilja se nadam da ću skupiti hrabrost i ošišati se..vjerujem da bi mi bilo ljepše i lakše..ovako sam uvijek u repu, osim ako je ne sušim četkom ili peglom, jer mi je kosa neka uff..a za četku i peglu rijetko imam volje i vremena..a i nisam nešto spretna s tim...

mitovski's Avatar

Ja imam kracu od ove na drugoj slici i cim malo naraste ide mi na zivce. Preporodila sam se. Prvo sto ne koristim fen, drugo sto ju operem kao da se i umivam, ne traje duze.
    Dali ce ti biti jednostavnije odrzavati ovisi o kosi. Moja je afro kovrce i bila je do pola ledja. Da bi licila na nesto trosila sam prvo novaca na preparata a i vremena.
    Sad je kratka vec 5 godina i jos ju nisam pozelila pustiti.
    Moram priznati da su ljudi odusevljeni jer djeluje neobicno a pogotovo oni koji me nisu dugo vidjeli. Jedan rodjak mi je na jednom obiteljskom okupljanju rekao da ga dugo nesto tako nije odusevilo kao moja frizura
    E, da godinama sam skipljala hrabrost a odluka je pala kad sam ostala trudna jer sam znala da necu imati vremena 2 puta tjedno potrositi po 2 sata na kosu.
    Jesam se raspisala o kosi

Ja sam se prvi put na skroz kratko (još kraće nego na drugoj slici) ošišala nakon faksa. Šokirala sam sve oko sebe Od tada većinom imam kratku kosu, imala sam još par izleta sa mrvicu dužom od kratke no brzo me počne živcirati. Ova na drugoj fotki mi je super frizura no ja imam jako gustu kosu i moram ići na još kraće inače izgleda kao da imam šubaru na glavi.

jelena.O's Avatar

Ja bi sliku mitovskine frizure može i a leđa

Osoblje foruma spajalica's Avatar

Ako zelis krace moras imati jako jako dobrpg frizera. Predzadnji put moj je bio na GO pa me osisala njegova kolegica. Na zalost necu joj se skoro dati u ruke.

Osoblje foruma spajalica's Avatar

E da i sa svim ostalim se slazem s lutonjicom.

Osoblje foruma rahela's Avatar

i ja se šišam na kratko svaki put kad rodim
    lakše mi je održavati kratku kosu
    dugu kad imam stalno je u repu i suši se satima (a s obzirom da je valovita, ako ju sušim fenom previše se isušuje)
    šišam se svaka 2 mjeseca, ali meni kosa raste jaaaako brzo
    za svakodnevno održavanje, operem ju u 5 min, stavim pjenu i friz je gotov

sad mi je ovako nekako i uskoro ću na šišanje

anabeg's Avatar

jao, kad vas čitam, zvuči tako lako odlučiti se ošišati..zašto onda ja toliko kompliciram?? ma ja previše razmišljam..treba se samo skupiti i reći ja želim kratku frizuru...

Ja sam užasno neodlučna u svemu osim u šišanju i farbanju
    Već sam par puta napravila drastične promjene iz duge u skroz dječački kratku, iz skroz tamne u plavu.
    I zadnje sad iz plave u skroz tamnu. I to je čak odluka sazrela tek u frizerskom salonu. I frizeri su me znali pitati jel sam sigurna da baš to hoću
    Last edited by larmama; 28.10.2014 at 20:50.

rossa's Avatar

Quote Originally Posted by larmama View Post
    Ja sam užasno neodlučna u svemu osim u šišanju i farbanju
    Već sam par puta napravila drastične promjene iz duge u skroz dječački kratku, iz skroz tamne u plavu.
    I zadnje sad iz plave u skroz tamnu. I to je čak odluka sazrela tek u frizerskom salonu. I frizeri su me znali pitati jel sam sigurna da jbaš to hoću
    ako smijem biti indiskretna super ti stoji

rossa, smiješ, smiješ , hvala

magriz's Avatar

obožavam kratku kosu. i ona stoji svima samo treba znati šišati. jedino što je skupa za održavanje

Šiškica's Avatar

I ja sam još jedna koja se nakon poroda odlučila ošišati . (koji je to bio preporod!!!)
    Frizura mi je između prve i druge frizure, a i boju sam prošlo ljeto promjenila i sad sam palvuša (bilo je previše sjedih)
    Za sad sam jako zadovoljna i bojom i frizurom , svi hvale moju odvažnost!!
    Jest da je održavanje skuplje(zato sam se odrekla geliranja noktiju) i češće, svaka dva mjeseca 200kn i kojih sat vremena!!

Al sam zato napokon zadovljna !!

vikki's Avatar

I ja sam se nakon poroda ošišala na kratko (prvi put u životu), tj, malo kraće od ove na prvom linku. Najprije je bio duži bob, pa kraći bob, pa pixica ima ih divnih, mislim da svatko može naći nešto što mu stoji.
    Na vratu skroz kratko, oko uha skroz stanjeno da ne ide u širinu, šiške malo duže (do vrha nosa) tako da mogu nositi na sredinu, na stranu, zalizati gelom, raščupati, podići četkom, svašta...
    Preporodila sam se, a tako dugo sam se ustručavala, bezveze.

Beti3's Avatar

OK, ja sam "partibrejker". Ne volim kratku kosu. Zadnji put sam bila skroz kratko kad sam išla u rodilište
    Ali, ja sam sebi ja, samo sa dugom kosom.

Najviše je u stavu prema samoj sebi. Kako sebe percipiraš, takvu i frizuru imaš. I tako i treba biti. A isprobavanje raznih duljina, boja, oblika, je baš zabavno.

zekana's Avatar

Ja sam se prije tjedan dana osisala na kratko. I to nakon 7-8 godina. I bilo me jedino strah osisati se radi zadnjeg loseg iskustva s frizerkom koja mi je upropastila tada kosu. No, presla sam preko tog straha jer imam povjerenja u sadasnju frizerku. Super je opet imati kratku kosu. Druga sam osoba, lakse je za odrzavati. Ja sam osoba koja se fenira jer mi je kosa slaba i tanka i mekana. Ali samo sam izbacila regenerator, okrenem par minuta na sitnu cetku i to je to! Malo laka i jos manje nekog lijevog gela i frizura je tu. Brzo i fino, heheh!

zekana's Avatar

http://fashionsy.com/short-hairstyles-for-summer-2014/
    Evo mog stila frizure, cak i malo krace prva slika po redu
    Last edited by zekana; 29.10.2014 at 02:50.

mitovski's Avatar

Quote Originally Posted by magriz View Post
    obožavam kratku kosu. i ona stoji svima samo treba znati šišati. jedino što je skupa za održavanje
    Skupa je sko se sisas kod skupog frizera. Moja frizerka fenomenalno sisa i vlasnica salona isto fantasticno sisa, cak imaju i dosta poznatih koji se sisaju kod njih a cijene su i vise nego pridtupacne.
    Moja skroz kratka frizura uz glavu je 40kn i sisam se svakih mjesec i pol otprilike a kad mi se neda farbati ona me i osisa i ofarba za 100 kn.

Tanči's Avatar

Iako kažu: godine gore- kosa dole, ja se ne dam.
    Nikad nisam imala kratku kosu.
    Nije mi ženstvena.
    Ne sviđa mi se.
    Ok, praktična vjerojatno jest, ali praktične su i trenirke pa ne idem u njima na posao.

Peterlin's Avatar

Quote Originally Posted by mitovski View Post
    Skupa je sko se sisas kod skupog frizera. Moja frizerka fenomenalno sisa i vlasnica salona isto fantasticno sisa, cak imaju i dosta poznatih koji se sisaju kod njih a cijene su i vise nego pridtupacne.
    Moja skroz kratka frizura uz glavu je 40kn i sisam se svakih mjesec i pol otprilike a kad mi se neda farbati ona me i osisa i ofarba za 100 kn.
    X

Ja svako toliko poželim pustiti kosu, ali ne mogu se odlučiti na to (gnjavaža). Imam kratku frizuru već godinama. A već dugo se ni ne farbam (prije sam imala pramenove, sad imam prirodne, he he he...)

Inače, u mladosti sam godinama nosila dugu kosu ali uvijek skupljenu u rep ili smotanu, nikad raspuštenu. To me nervira i neuredno je (ne svakome, ali meni je, jer mi kosa nije ravna nego blago valovita i stoji kako ona hoće, a ne kako ja mislim da treba). Vjerojatnost da ću ikad pustiti kosu nije velika, ali ako se na to odlučim, morala bi biti te duljine da se može smotati i zavezati.

rossa's Avatar

meni je kratka kosa super. kad gid je pustim, a bude to svakih par godina, zavrsi zavezana. tanka je, posve ravna, uzasno se mssti i perem je svaki drugi dan. a nemsm ni voljr ni vremena to fenirati i cetkati.

onda se lijepo osisam ma kratko i uvijek imam frizuru. operem, osusim i gotovo. dobra frizerka/frizer puno znaci. neke kratke frizure stvarno mogu podnijeti par mjeseci nesisanja.

a sad sam u suprotnosti sa svim ovdje napisanim opet u fazi da pustam kosu

Anemona's Avatar

ovo je kratko:

ja sam nosila kratku kosu (stvarno kratku) 15 godina i genijalno mi je bilo, sto puta bolje od duge kose. nikad nisam požalila i nikad nisam poželjela pustiti je natrag. unazad par godina nosim poludugu (ovako kao na tvojoj slici ali skroz drukčija frizura), i čim mi prvi vršak dosegne ramena, jurim na šišanje jer više ne podnosim dužu kosu od toga.
    ali, uvijek bih glasala za kratku. nema jednostavnijeg od toga. ni ljepšeg. meni na meni.

Potpisujem sve. Izgleda da smo imale istu frizuru, sličan broj godina. Obožavam kratku kosu.
    Sad i ja imam "poludugu". Lijeva strana skroz kratka, desna dulja, do brade.
    Svaki put kod frizerke me "zasvrbi" da mi ipak sve prođe mašinicom.
    Održavanje - čas posla.

Anemona's Avatar

Što se tiče cijene, šišam se svakih cca 6 tjedana, ponekad otegnem i do 8, ali onda je već održavanje puno teže.

Peterlin's Avatar

Da, i ja svakih 6 tjedana. Ljeti i češće.

Quote Originally Posted by Beti3 View Post
    Najviše je u stavu prema samoj sebi. Kako sebe percipiraš, takvu i frizuru imaš. I tako i treba biti. A isprobavanje raznih duljina, boja, oblika, je baš zabavno.

kad mi malo zaraste kratka kosa, više mi se ne sviđa i jedva čekam da se odem ošišati, u istom trenutku mi mama kaže, joj kako ti je super frizura. Onda ju ja razočaram s izjavom da se sutra idem šišati.

Lili75's Avatar

Nakon drugog poroda ošišala se na kratko (frizura tipa Anica Martinović, slična ovoj prvoj slici), svi su bili oduševljeni promjenom i ja sama. Imala sam jedno godinu dana tu kraću frizuru, a onda sam se opet vratila na bob (paž).

Prednosti: brzo pranje i sušenje, nesputanost, odlično stoje neke veće viseće naušnice, osjećaj "lakoće" (ne moraš paziti kad spuštaš glavu da će ti pramenovi kose padati po licu ili u jelo koje pripremaš ispred sebe , možeš se sama za tren posla ofarbati.

Nedostaci: često redovito održavanje, iako imam odličnog frizera, moja kosa jaaaaako brzo raste i morala sam se šišati svakih mjesec dana, tako da to obavezno uzmi u obzir (brzinu rasta kose), ako poželiš ponovno pustit kosu, zahtjevno je to razdoblje između al meni nije bilo strašno jer mi kosa brzo raste. Ne stoje lijepo šeširići i kape kao na dužu kosu, a zimi ti je hladnije po glavi (po ušima sigurno)

Uglavnom povremeno ja sebi nisam bila ja (iako i kraća kosa može biit lijepa i ženstvena), a s druge strane baš sam se osjećala poletno i preporođeno.Tako da svatko zna najbolje za sebe.

meni kratka kosa nije opcija jer jednostavno nemam niti volje niti vremena (a to je opet stvar volje) često ići kod
    frizera a i drago mi je zbog činjenice što ne trošim lovu na to.

imam gusti, kovrčavi, dugi busen na glavi i dok god ne počnem čelaviti ne mislim ga micati.

objektivno, ne stoji svima dobro kratka kosa (kao niti duga), ali ne ovisi to samo o obliku lica,
    nego i o građi cijelog tijela.
    znam vidjeti mršave ili atletski građene žene koje sa vrlo kratkom kosom izgledaju muškobanjasto.

s druge strane, đepnim Venerama u pravilu to dobro stoji.

Angie75's Avatar

I ja sam se nakon poroda ošišala na kratko i tako nosim već 9 godina. Sad razmišljam da ipak pustim neku bob frizuru
    ja sam pak užasno neodlučna kad je o kosi i frizurama riječ, nikako se odlučiti na neku veću promjenu, a malo mi je sad i kratka dosadila

Lili75's Avatar

Quote Originally Posted by techna View Post
    meni kratka kosa nije opcija jer jednostavno nemam niti volje niti vremena (a to je opet stvar volje) često ići kod
    frizera a i drago mi je zbog činjenice što ne trošim lovu na to.

imam gusti, kovrčavi, dugi busen na glavi i dok god ne počnem čelaviti ne mislim ga micati.

objektivno, ne stoji svima dobro kratka kosa (kao niti duga), ali ne ovisi to samo o obliku lica,
    nego i o građi cijelog tijela.
    znam vidjeti mršave ili atletski građene žene koje sa vrlo kratkom kosom izgledaju muškobanjasto.

s druge strane, đepnim Venerama u pravilu to dobro stoji.
    Moj frizer upravo sve to uzima u obzir kod svakog šiašanja, baš mi je jednom objašnjavao kako je bitan ne samo oblik lica kao takav, nego i građa tijela, boja tena, širina/veličina čela, debljina, čak mi je i rekao neki eng naziv al sam zaboravila za taj stil šišanja. On ide redovito u Englesku na usavršavanja i tamo je to MUST.

Moj frizer je Vlado s Knežije, šišanje kod njega je prava umjestnost, ne možeš prepoznati te žene prije i nakon šišanja/farbanja.

Sklon je avangardnijim frizurama al poštuje želje. Al te preobrazbe onih koje mu vjeruju (a takve tamo i dolaze) su nevjerojatne

Lili75's Avatar

Meni je jedina konstanta kod frizure da je moram mijenjat, nema šanse da bih imala godinama istu frizuru, malo duga, pa poluduga, pa eto otuišla u vode s kratkom, sad opet bob i tako..Inače ne volim rutinu ni u čemu, obožavam promjene i novitete

Jedino se fakat ne bih mogla zamislit ko plavuša, ne bi mi ni stajalo.

Angie75's Avatar

Quote Originally Posted by Lili75 View Post
    Moj frizer je Vlado s Knežije, šišanje kod njega je prava umjestnost, ne možeš prepoznati te žene prije i nakon šišanja/farbanja.

Sklon je avangardnijim frizurama al poštuje želje. Al te preobrazbe onih koje mu vjeruju (a takve tamo i dolaze) su nevjerojatne
    I ja idem kod njega
    Srećom pa poštuje moje "joj, ajmo ništa ne mijenjati"
    a rado bih mu se pustila u ruke pa da vidim što bi promijenio, samo da nisam takav trtaroš. možda ako odem na još koji porodiljni

Peterlin's Avatar

Quote Originally Posted by Angie75 View Post
    I ja sam se nakon poroda ošišala na kratko i tako nosim već 9 godina. Sad razmišljam da ipak pustim neku bob frizuru
    ja sam pak užasno neodlučna kad je o kosi i frizurama riječ, nikako se odlučiti na neku veću promjenu, a malo mi je sad i kratka dosadila
    Ja bih se odlučila na dugu da se to može čarobnim štapićem. Ali muka mi je od onog prijelaznog perioda kad čekaš da naraste - ne možeš svezati, ne možeš oblikovati (ne moju kosu) pa se na kraju ipak svakih 6 tjedana odem ošišati.

Promjene se svedu samo na to da li je na tjemenu i potiljku kraća ili dulja, ali na vratu i ušima ne smije biti nikakvih dlaka....

moja kosa je tanka, mekana i sklona da se masti. perem ju svaki drugi dan..samo zbog toga me strah šišanja na kratko. i tako otežem već 2-3godine da ću se šišat i nikad to ne napravim.

NanoiBeba's Avatar

ovo je kratko:

ovo moram potpisati - a tebi lut kratka kosa predobro stoji

Lili75's Avatar

Quote Originally Posted by Least123 View Post
    moja kosa je tanka, mekana i sklona da se masti. perem ju svaki drugi dan..samo zbog toga me strah šišanja na kratko. i tako otežem već 2-3godine da ću se šišat i nikad to ne napravim.
    Least, nisam te skužila zašto je to problem? dapače baš kratku kosu lakše i brže opereš i osusiš, to ti je ko umivanje, čas posla
    I moja kosa je tanka i brzo se masti, najlakše mi je bilo s kraćom kosom u vezi toga.

Angie75, ajd drago mi je da dijelimo našeg Vladeka, pa bar njemu znaš da se možeš u potpunosti prepustit, bit ćeš nova žena ajd navijam da se odlučiš za promjene. To se odmah ženi vivi u očima kad se napravi takva promjena, a Vlado je čarobnjak za takve stvari

molim kontakt od tog Vlade

magriz's Avatar

Quote Originally Posted by Tanči View Post
    Nije mi ženstvena.
    Ne sviđa mi se.
    Ok, praktična vjerojatno jest, ali praktične su i trenirke pa ne idem u njima na posao.
    nije stvar u praktičnosti, nego izgledu. kratka kosa itekako može biti ženstvena, a duga neženstvena
    eno nam naše nade gaćešić livaković i sharon stone
    Last edited by magriz; 29.10.2014 at 18:35.

cikla's Avatar

Quote Originally Posted by Peterlin View Post
    Ja bih se odlučila na dugu da se to može čarobnim štapićem. Ali muka mi je od onog prijelaznog perioda kad čekaš da naraste - ne možeš svezati, ne možeš oblikovati (ne moju kosu) pa se na kraju ipak svakih 6 tjedana odem ošišati.
    12 godina sam nosila jako kratku kosu i par puta sam pokušala pustiti je. Uvek me nervirao taj prelazni period. Sad sam nekako uspela izdržati da naraste uz šnale, kikice, a najčešće kape i šeširiće.

Kratku kosu mi je i dalje lepše videti na ženi, ali moje lice se odjednom počelo izduživati i menjati, pa mi se više nije sviđalo kako mi stoji. A i bilo je vreme za promene.

Održavanje se svodi na pranje koje se obavi brže od pranja zuba i povremeni odlazak kod frizera. Najbolje je to što o sušenju ne moraš da brineš. Sad kako je narasla, a i zahladilo, moram planirati kada ću je prati da se stigne osušiti. Sa kratkom kosom o tome nisam nikada razmišljala.

zasad skulirana's Avatar

ne bi ni ja rekla da kratka kosa stoji svakome,treba baš imati pravilan oblik glave....

ja imam usko i duguljasto lice i relativno sam djecacke gradje pa me kratka kosa dodatno pretvori u djecacica... (imala sam kratku kosu sa 20god)
    a i tanka i meka mi je dlaka,cini mi se da kratke frizure bolje stoje na guscoj i cvrscoj kosi...

ne kuzim kako vam moze biti problem to sto se cesce treba ici sisati ( a nes ti razlike,sad idem svako 3mj a trebalo bi svako 2),opet suma sumarum vise vremena potrosite fenirajuci i brinuci se o duzoj frizuri na dnevnoj bazi...
    ja bas sad idem u borbu sa cetkom i fenom da licim na nesto....

bella77's Avatar

Imala sam kratku kosu jedan period na faxu, neke 2 - 3 godine. Bilo mi je super za svakodnevno odrzavanje: brzo je operem, namjestim frizuru. Bila je dosta kratka, duljina vlasi nekih 3 do 5 cm. Ni cesalj nisam trebala. Ali zato sam strasno cesto isla na sisanje i farbanje. Inace bi se forma frizure izgubila, a izrast bio vrlo primjetan na rako kratkoj kosi. Imam tu neku fiksaciju da kratkoj kosi treba neka boja ili pramenovi, dugoj ne.
    Sad imam kosu do ramena, ja to zovem dugom kosom. Idem na sisanje dva puta godisnje, ne farbam, odem na feniranje ako i kada stignem, doma ne feniram.
    Iako je za svakodnevno odrzavanje kratka kosa zahvalnija, nema sanse da bih sad imala vremena za odlaske frizeru i boravak tamo od 2 ili 3 sata. Ovako zavezem rep i gotovo.
    Najgori period za kosu mi je bio kad sam pustala da iz kratke naraste duga, grozna sam si bila.

Page 1 of 5 123 ... LastLast