Stranica 3 od 5 PrviPrvi 12345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 208

Tema: Šišanje na kratko

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja sam imala svakakve kose, kratke, duge, do ramena - prirodno sam valovita - malo vlage u zraku i leeeeeti. I sad mi je frizerka ubola frizuru http://www.popsugar.com/beauty/Katie...ircut-32163797 sa savršenim šišanjem i dobrim jakim ion keramik fenom niš ne leti, kosa pada teško i ne treba je čak ni na četku izvlačiti. Lagano je oblikujem dok je topla i fiksiram sa hladnim udarom zraka. Mislim da je presudno šišanje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    što fali ušima i frizuri na ovoj ženi?
    Ako mene pitaš, ništ. Sad bi moja baka rekla da joj uši strše jer ima premalo KILA, he he he... (to je generacija kod koje je debljina bila izjednačena s ljepotom, a mršavost s bolešću). I s frizurom i ušima je sve u redu. To kažem zato jer moja nije bitno drugačija (iako možda malo više valovita) ali definitivno nemam manjak kila!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    što fali ušima i frizuri na ovoj ženi?
    imala sam i takvu. Ne fali joj ništa!!!!!!!
    iz te sam išla na http://zena.hr/upload/slavne%20frizure07.jpg straga još kraće, na jednoj strani čak do kože skoro i dugeeeee šiške na stranu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ma sve je to isto... Ili se šišamo zato jer je kosa kratka, pa je treba održavati, ili šišamo ispucane i oštećene vrhove na dugoj kosi.

Kako god bilo - treba održavati. Imaš ili jedno ili drugo. Meni je s dugom kosom trebalo jedno pranje tjedno, a s kratkom ljeti svakodnevno, zimi recimo svaki drugi ili najdulje svaki treći dan. To je sve stvar želje i navike.

Ono na što se često teško odlučujemo je PROMJENA, ništa drugo.
    Ovo je Peterlin dobro rezimirala za većinu žena (ja sam iznimka od pravila, volim promjene ).

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

nisam vidla post cijeli.... uši ko uši. ima male lijepe uši. Kao i ja (operirane)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je Peterlin dobro rezimirala za većinu žena (ja sam iznimka od pravila, volim promjene ).
    Ja te promjene (šišanje, nova odjeća ili cipele) koristim kao metode psihoterapije - kad sam u komi ili zle volje, odem se šišati... Ne kaže se bez razloga "odrežeš kosu, odrežeš brige". To pogotovo vrijedi za radikalne promjene, kad se riješiš duge kose. Tako se obično psihički pripremamo za neke druge nužne promjene u životu - doživimo sebe drugačije i spremne smo na nove izazove.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

čak i ne samo zbog loše volje. ja mijenjam boju kose jer sam dobre volje, radi promjene same. i najviše mrzim kad me onda pitaju što mi se dogodilo
    kao da išta treba

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja te promjene (šišanje, nova odjeća ili cipele) koristim kao metode psihoterapije - kad sam u komi ili zle volje, odem se šišati... Ne kaže se bez razloga "odrežeš kosu, odrežeš brige". To pogotovo vrijedi za radikalne promjene, kad se riješiš duge kose. Tako se obično psihički pripremamo za neke druge nužne promjene u životu - doživimo sebe drugačije i spremne smo na nove izazove.
    Znam čula sam za to, ja sam onda očito stalno spremna za nove izazove
    Bože jel nešto sa mnom ne valja? Šta'š tako je, kako je.

Al da te promjene donesu neku novu snagu i energiju, donesu.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sada ću ja zamoliti pomoć - neke me i znaju. - u zadnjih godinu dana sam dosta posijedila - ali se još uvijek ne želim farbati. dajem stalno pramenove. I ovo ljeto sam odlučila - farba. I sada bih trebala otići frizerki - i opet si mislim dati pramenove. mene par sjedih koje će proviriti ne smeta - jednostavno nikako se ne mogu odlučiti na taj korak kompletnog farbanja kose.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a što te zapravo muči?
    kasniji izrast i to što ćeš biti "prisiljena" redovito se farbati pa ti je muka zbog obaveze ili novca ili nešto drugo?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ni meni nije jasno u čemu je problem

ja se farbam sama, doma. prvo jer je daleko jeftinije, a drugo jer me često pukne u pola noći mijenjati boju. pa se igram nijansama. a farbam se jer me to veseli, sijedih nemam pa po tvom nemam potrebe, ali volim

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

meni je bilo relativno lako odlučiti se na bojanje (oko 35., 36.) jer nisam mogla podnijeti sijedu kosu. kad sam s tim bila načisto ostalo je išlo glatko.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    sada ću ja zamoliti pomoć - neke me i znaju. - u zadnjih godinu dana sam dosta posijedila - ali se još uvijek ne želim farbati. dajem stalno pramenove. I ovo ljeto sam odlučila - farba. I sada bih trebala otići frizerki - i opet si mislim dati pramenove. mene par sjedih koje će proviriti ne smeta - jednostavno nikako se ne mogu odlučiti na taj korak kompletnog farbanja kose.
    nano ja sam ti jako jako lijena osoba sto se frizera tice, a sad sam vec sijeda poprilicno. kod mene su odlucili da je najbolje staviti ne boju vec preljevi ili tako nesto, sto se lagano ispire, pa nema one crte.
    za bojanje bi morala ici svakih pola do mjesec dana.

a Anne ima po meni ima velike oci, velika usta i velike usi. no moram priznatio da ipak bez obzira na to izgelda lijepo.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

muči me to što sam lijena - nema šanse cda se ja doma svaki mjesec farbam. A opet, ak opet napravim pramenove, ne znam koliko će prokriti sijede i jesam li išta njima napravla ili muku odgodila za mjesec dana

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ma ove nove farbe samo promrljaš po kosi, ne treba ti tu previše picazliranja

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja kosa je suha i frčkava i nekak se bojim da će ju boja još osušiti i da bum izgledala kao da imam metlu na glavi.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Razmišljam da si nabavim ovako nešto, za lakše oblikovanje kose: http://za.remington-europe.com/women...yle-as700.html

Bit će mi neophodno ako se odlučim ne guliti baš do glave...

Ima li to netko i kakva su iskustva?

Kupila sam si ovo http://www.babyliss.eu/products/hair...urlers/c1000e/

Poprilično košta, ali meni super, jer imam nakovrčanu kosu za par minuta, i tako ostane cijeli dan.
    Inače mi je kosa posve ravna i ako ju samo osušim fenom za pet minuta, ona ravno pada, kao da je ispeglana.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nano a kojoj boji i dužini kose se radi ?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

poluduga kosa - boja je nekako pepeljasta - uvijek imam neke plave (svijetle) pramenove - i kosa je frčkava, raščupabna tak da vjerojatno izrast ne bi odmah bio vidljiv.

Pramenovi mi idu na živce jer sam dugo kod frizera, a lijena sam se farbati. moja kosa je i inače operi i nosi - bes sušenja. češljam se samo kada operem kosu (hjednom tjedno), a na moru se niti ne češljam

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

poluduga kosa - boja je nekako pepeljasta - uvijek imam neke plave (svijetle) pramenove - i kosa je frčkava, raščupabna tak da vjerojatno izrast ne bi odmah bio vidljiv.

Pramenovi mi idu na živce jer sam dugo kod frizera, a lijena sam se farbati. moja kosa je i inače operi i nosi - bes sušenja. češljam se samo kada operem kosu (hjednom tjedno), a na moru se niti ne češljam
    ja imam dosta sjedih, isto pepeljastu kosu (nekad plava) i pramenovi su mi super. radim ih max 3 puta godišnje, super ispadnu na tu pepeljastu. i frizerka kaže da je to idealna boja za plave pramenove. isto se ne želim farbati baš radi tog izrasta. i ne moram, ovako se stvarno sjede ne vide.
    dobro, ja kosu perem svaki dan, ujutro prije posla. i tako od 3. srednje. dakle, više od 20 godina

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nano, aha, ti bi da ne ideš kod frizera
    Ja sam se zadnjih par godina farbala u plavu na jako kratku kosu. Jako sam sijeda i znala sam izdržati da se ne farbam 2,5 mjeseca. Provirivalo bi mi onako tamno no bilo je prošarano sijedima.
    No mislim da više možeš izdržati s pramenovima nego farbom.
    Posljednje uređivanje od larmama : 30.10.2014. at 15:57

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam naglo osijedila.
    Evo, naručičla sam se za skljedeći tjedan - na pramenove, ali ću ipak pitati frizerku jel se bolje pofarbati. inače, pramenove dajem 2 x godišnje - ja sam fakat lijena oko kose i srećom imam ono što imam, pa nemam puno posla s njom, osim sada ovih nesretnih sijedih. one mene ne smetaju ali sbvako malo mi netko nešto diskretno i manjediskretno napomene

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    dugo sam ja imala šiške
    dok je bilo kose
    sad kad više nema kose, da odrežem šiške, odozada ne bi ništa ostalo

a boja jest takva kakvu opisuješ

uostalom, odakle ti znaš što bi meni dobro stajalo
    di smo se vidle?

Ma nismo se vidile,predstavila bih se da jesmo

Facebook,otvaranje Rodinog dućana.

Ugledala sam ženu predobrom mantiliću. I skontam tko je. Slučajno. Nije baš da se skrivaš. Boja kose je super,al ja bi još malo crvenije. A ošišala bih te bez milosti,i šiške...cap..cap

Upamtila sam s tih slikica i jednu kratko ošišanu rozu kosu....ženo ko jesi da jesi moj naklon,predobra frizura

Kratko,dugo...sve je stvar ukusa,volje,tipa kose i koliko neko ima volje oko kose raditi. I šta je nekome uopće dobra frizura?

Rijetko kada je kosa vezana u rep....frizura

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku

Upamtila sam s tih slikica i jednu kratko ošišanu rozu kosu....ženo ko jesi da jesi moj naklon,predobra frizura
    meni je ta roza isto super.
    moja takva žarko crvena se oprala nakon par tjedana (prije je kosa bila plava, pa se nije imala na što primiti) i postala najgora boja trulog šipka da sam popi*dila i sve ošišala mašinicom
    i to mi je super stajalo prije 20 kg

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku

Facebook,otvaranje Rodinog dućana.

Ugledala sam ženu predobrom mantiliću. I skontam tko je. Slučajno. Nije baš da se skrivaš. Boja kose je super,al ja bi još malo crvenije. A ošišala bih te bez milosti,i šiške...cap..cap

Kratko,dugo...sve je stvar ukusa,volje,tipa kose i koliko neko ima volje oko kose raditi. I šta je nekome uopće dobra frizura?

Rijetko kada je kosa vezana u rep....frizura
    joj, daj, došla iz bolnice na štakama
    nisu tražili autorizaciju za objavljivanje tih fotki

a sad zamisli tu roza boju na dužinu do struka
    doduše, prije deset godina
    sad ja više nemam ni para ni vremena za to

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    i to mi je super stajalo prije 20 kg

I ja bi sebe mašinicom da imam lijepu oblu glavu,ali ne,moja je od iza ko da me netko tavom opalio eto,i to je jedna bitna stavka

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

joj, daj, došla iz bolnice na štakama
    nisu tražili autorizaciju za objavljivanje tih fotki

a sad zamisli tu roza boju na dužinu do struka
    doduše, prije deset godina
    sad ja više nemam ni para ni vremena za to

zato šišaj samsone,šišaj. Samo Nuša iz prosjaka i sinova smije imati kosu do struka i nitko više. opet ćeš moć zavezati repić za po kući

Cap..cap

Boja ti je super,sve bakrene volim volim volim..ostavi boju

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ja sad imam dugu postepenu kosu skoro do pola leđa, plavu. Nedugo sam bila kod frizera sa namjerom da kažem "šišaj. ošišaj me na kratko"
    Ali, sjela sam na stolac i rekla " ma samo postepeno, neka dužina ostane ista"
    Kosa mi je plava cijeli život, mijenjam samo nijasne. Užasno me puknulo da bi htjela narančastu kosu, ali ne ono skroz vatreno, nego malo tamniju narančastu...
    Nakon poroda me stravično počela živcirat kosa.. A nemam muda. Ni za kraću kosu, ni za drugu boju.. A mislim da bi me baš osvježilo.. I kaj da radim..

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja nedam sviju dugu kosu.
    Imala sam i kratku dugo i s dugom se osjecam bolje.
    I koliko god se dugo cesljala i susila, ne bih se sisala.
    Ako se probudim s losom kosom :D samo napravim pndju, pletenicu neku raskustranu, ravnu, sa strane...
    Ma, lakse mi je.
    Malo je nekad nezgodno nakon vjezbanja, trcanja prati je. Ali svejedno.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

postrojavanje? jupi.
    kratka kosa uvijek i zauvijek.
    bitno je dobro sisanje.

zenstvenost proizlazi iznutra, a ne iz kose ili cega drugoga. osim toga moj pojam zenstvenoga drugaciji je od necijeg tudjeg.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se divim svima koji imaju vremena ujutro prije posla prati kosu

imam poludugu jer mi kratka ne stoji
    nisam dovoljno lijepa za nju
    i imam prezeznutu kosu, nekakvu kovrčavu, ali bzvz kovrčavu, jako ovisnu o vremenskim uvjetima, svježe oprana i kad je vani vlažno budem sva ko ovca
    dva tri dana nakon pranja i ako je vani suho bude i ona suha metlasta, ravna, na kraju s nekim bzvz valovima, kao ostaci jeftinog minivala

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sad imam dugu postepenu kosu skoro do pola leđa, plavu. Nedugo sam bila kod frizera sa namjerom da kažem "šišaj. ošišaj me na kratko"
    Ali, sjela sam na stolac i rekla " ma samo postepeno, neka dužina ostane ista"
    Kosa mi je plava cijeli život, mijenjam samo nijasne. Užasno me puknulo da bi htjela narančastu kosu, ali ne ono skroz vatreno, nego malo tamniju narančastu...
    Nakon poroda me stravično počela živcirat kosa.. A nemam muda. Ni za kraću kosu, ni za drugu boju.. A mislim da bi me baš osvježilo.. I kaj da radim..
    ja sam te u glavi baš imala kao crnku heheh

ja sam imala smeđu dugu kosu do guze i jedan dan sam samo došla u frizera i rekoh šišaj i bojaj u crveno. Nije mi žao, iako je do sad narasla do ušiju, al opet jedna strana ošišana skoz i par dredloksa do pola leđa. Uglavnom nije mi se lako pocesljat hahah
    al ipak duga kosa kod žena mi je jako ženstvena

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Ninunanu prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam te u glavi baš imala kao crnku heheh

ja sam imala smeđu dugu kosu do guze i jedan dan sam samo došla u frizera i rekoh šišaj i bojaj u crveno. Nije mi žao, iako je do sad narasla do ušiju, al opet jedna strana ošišana skoz i par dredloksa do pola leđa. Uglavnom nije mi se lako pocesljat hahah
    al ipak duga kosa kod žena mi je jako ženstvena

Mmm koju ti dobru frizuru imaš!
    E, to bi totalno bio moj stil... kad bi imala muda

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ma za popi***

ma ajde ti to možeš, sigurno ti je dosadno
    I da jednom sam šiške ošišala isto tako na prepad u frizera i onda sam 3 dana plakala nakon toga hahah nikad više

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Mmm koju ti dobru frizuru imaš!
    E, to bi totalno bio moj stil... kad bi imala muda

Ja sam isto tebe zamišljala kao crnku,sad s ovim novim informacijama sam zbunjena

Ja s kratkom izgledam ko tifusarka proćelava jer sam prirodna plavojka Boju mjenjam 3puta godišnje a dužina je od poluduge do duge i to je to.

Jedva se umijem ujutro,a ne kosu da perem

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Lol pa zašto ja crnka?
    Sve bi boje voljela imati, stvarno sve osim crne

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku
    postrojavanje? jupi.
    kratka kosa uvijek i zauvijek.
    bitno je dobro sisanje.

zenstvenost proizlazi iznutra, a ne iz kose ili cega drugoga. osim toga moj pojam zenstvenoga drugaciji je od necijeg tudjeg.
    X ko kuca ! ja imam ful kratku kosu vec godinama i nebi ju pustila vise za nista na svijetu!!!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Vezano za farbanje, veliki sam protivnik i doživjela sam ogromno olakšanje kad sam popustila.
    Sijeda sam, prilično i to me strašno smeta, pa sam si ofarbana lijepa.
    Ne farbam se sama jer su mi dijelovi frizure jako kratki i te dijelove treba baš "crtati", pa mi to obavi frizerka, kako sam i napisala - svakih 6 - 8, nekih cca 160 kn.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja kasnim s komentarima, ali baš me briga :D
    Anne Hathaway je na licu sve preveliko, lol. I uši, i usta i oči i nos (gledan od naprijed). Bez obzira na to mi je jako lijepa, ali kad je baš mršava i skratkom kosom, to mi je za nju manje lijepa varijanta, nekako mi na tom licu sve strši.

Moja je kosa duža (ja uvijek držim da je duga, a odavno nije pravo duga) i ovakva kakva je, super laka za održavanje.
    Šišam se dvaput godišnje (bolje bi bilo triput), u međuvremenu je operem i pustim da se osuši (nikad je ne sušim fenom).

Imala sam skoro kratku nakon jednog poroda (kad se istanjila) i bilo je slatko. Ali meni je bilo - dosadno.
    Volim imat dugu kosu jer je nekad puštena, nekad poluskupljena, nekad u ležernoj punđi (ricasta je pa to radim naslijepo i skoro uvijek je super, a gotovo za 3 minute, a i vrat mi je lijep što reče sasa), nekad u "baletnoj" punđi, nekad i u visokom repu...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ja se divim svima koji imaju vremena ujutro prije posla prati kosu

imam poludugu jer mi kratka ne stoji
    nisam dovoljno lijepa za nju
    i imam prezeznutu kosu, nekakvu kovrčavu, ali bzvz kovrčavu, jako ovisnu o vremenskim uvjetima, svježe oprana i kad je vani vlažno budem sva ko ovca
    dva tri dana nakon pranja i ako je vani suho bude i ona suha metlasta, ravna, na kraju s nekim bzvz valovima, kao ostaci jeftinog minivala
    imaš preprelijepu kosu
    i uvijek odličnu frizuru
    i daj prestani imati stolicu

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i daj prestani imati stolicu
    sad sam razmisaljala skoro minutu kakvu stolicu ima alex

pa sam procitala post i dalje

a onda mi je

stvarno mi je vrijeme za odmor

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sad ste mi dale jedan novi pogled na veličinu koji do sada nisam imala
    pretpostavljam da i liv tyler ima velike uši

u mom kraju velike oči su sinonim ljepote, osim, naravno, ako boluješ od štitnjače.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

AM velike oci jesu lijepe, vertex i ja smo rekle da bez obzira na sve to mislimo da je Anne lijepa zena.
    ali ona zbilja ima sve veliko, a Liv je meni predivna, mada iste/slicne te usne na njenom ocu su mi zbilja bezvezne.
    a njene usi mozda i jesu vece ali njoj dobro stoje.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ona ima veliku bradu
    Meni su obje predivne, za Anne sam već napisala da mi je lijepa. Samo, evo, za njeno lice je meni osobo ljepša duga kosa, samo to sam htjela reći.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni kod Anne Hathaway mrvu smeta što ima jako velika usta, pa onda kod kratke frizurice to jako dođe do izražaja, duga kosa to malo amortizira čini mi se
    inače mi je ona slatka i lijepa, malo cjepidlačim i ja kad je već toliko spominjete....
    Citiram samu sebe da se vidi da sam isto to ja prva rekla

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ali ona zbilja ima sve veliko
    ona moožda ima sitno lice/malu glavu - to bi mi eventualno bilo prihvatljivije, već kad ste navalile
    ovo s velikim ušima, velikim nosom, očima i ustima ko da opisujete monstruma :D

i svakako se ne slažem s vama

angie, daj bolje reci koliko košta šišanje kod vladeka , razmišljam si od jučer kako bih rado kod njega na stolac.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je recimo predobar primjer osobe koju je kratka kos preporodila - larisa Lipovac

iz ovog
    http://metro-portal.hr/igra-predstava-u-zekaemu/5935
    u ovo
    http://www.buro247.hr/kultura/ekspert/11869.html

žena toliko bolje izgleda s kratkom kosom da se čudim da to nije prije napravila

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

170 kn pranje i šišanje i feniranje (sušenje, s ozbirom da meni ne treba nikakvo posebno friziranje)

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    170 kn pranje i šišanje i feniranje (sušenje, s ozbirom da meni ne treba nikakvo posebno friziranje)
    aha, hvala.
    to je šišanje za bilo koju dužinu kose?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

meni je recimo predobar primjer osobe koju je kratka kos preporodila - larisa Lipovac

iz ovog
    http://metro-portal.hr/igra-predstava-u-zekaemu/5935
    u ovo
    http://www.buro247.hr/kultura/ekspert/11869.html

žena toliko bolje izgleda s kratkom kosom da se čudim da to nije prije napravila
    baš to. druga žena. prelijepa žena

duga kosa, još ako je ravna i bez oblika (jer njena je bila bez ikakvog oblika) ispere lice i izgleda bezveze

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •