-
Jucer sam isprobala sve moguce kombinacije. Znaci moj drugi jaki dan.
Recimo svileni gore, pamucni dolje. Preporucujem.
Znaci kod jakih dana kombinacija dva razlicita je dobra. Svileni usmjerava krv prema sredini tako da se ne razljeva i daje osjecaj suhoce, a pamucni ga drzi da ne propusti. Pamucni su nekako tanji medu nogama kad ih trebam kombinirati.
Cak sam probala za usmjeravanje krvi prema sredini svileni dnevni znaci onaj najmanji, i to je isto ok.
Cini mi se da su i po noci bolje kombinacije sa svilenim gore i eventualno nocni pamucni dolje.
Stavila sam za svaki slucaj jedan mali sintetski plasticni na gacice jer sam isl pjeske dva sata, ali ove kombinacije gore nisu ni jednom procurile.
Istina jos se ucim.
Za namakanje koristim onu duguljastu plasticnu posudu za zamrzavanje jela. Ta mi je pala napamet. Duzine je bas ko ulosci, a mogu nasloniti i poklopac gore da se ne crveni.
Ne znam sto vi koristite? Ovi preko njemackih foruma pricaju o posudama od ton erde, znate onaj materijal za loncanice.
Razgovarala sam sa vlasnicom Kulmine ulozaka. Oni su jedini u Evropi koji proizvode svilene uloske. U nasoj zemlji nema nikoga tko to prodaje.
Zao joj je sto nije stranica i na engleskom, ali mozda se zainati pa to ucini.
Nema problema ni za zbirnu narudzbu.
Ona veli da svileni krace traju od pamucnih. Pamucne ima vec 12 godina.
Rekla sam joj da su svileni zanimljivi jer hlade po vrucini, a mi smo hvala bogu topla zemlja. Ona kaze da joj je t razumljivo jer joj je snaha iz Brazila, a svekrva iz Indije. Onda brzo skuzis od kuda joj ideja za svilene.
Nisam previse pitala jer sam ih htjela sam isprobati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma