-
Evo mene s izvjestajem! Zasila sam si 3 komada, i cekala prvu mengu. Nakon nosenja prva dva komada od 3, moram priznat da mi nije nista revolucionarno specijalno, i kad dodam cinjenicu da ih jos moram i prat, jos vise mi pada odusevljenje.
ALI, vidim prednosti jer zaista nema smrada. Isto tako imam problemcic, naime putujem biciklom na posao, a i volim planinarenje - jutros kad sam se vozila do posla sam se osjecala kao da imam kamen u gacicama a ne platneni ulozak. Jel jos netko ima probleme stime?
Isto tako za planinarenje - ionako ne ostavljam svoje smece u sumi, pa spakiram li koristene jednokratne ili platnene u ruksak nema veze - ALI - ipak jednokratne idu u prvu kos za smece koje nadjem, a platnene bih cuvala sve do doma. Ako izlet traje malo duze, sto stime?
Nekak si mislim nakon ovog mog pilotnog projekta nosenja prva tri platnena, da cu ipak naruciti mooncup! I ja hocu biti ekolosko svjestna, al neznam kak bih ove uklopila u svoj stil zivota. Ima li prijedloga, ideja, komentara vezanih za platnene uloske i sport?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma