Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: knjižnica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Upisana je s cca 11 mjeseci, a prije toga smo znali ući i razgledati knjige, postere, akvarij s ribicama...
    Redovito odlazimo u knjižnicu i posudjujemo knjige.
    Moji nisu upisani u tako ranoj dobi jer se tada knjižnica preuređivala, ali su upisani možda s 2-3 godine. Svaki ima od prvog dana svoju iskaznicu (zbog igraonica i radionica).

Odrasli su u knjižnici, a i danas su tamo često. Dok su bili mali, to mi je zimi bio genijalan izlazak - nije nam daleko, a nisu u stanu. Od malena su se tamo osjećali kao doma.

Nije svejedn kakve uvjete za klince ima koja knjižnica. Naša kvartovska ima super uvjete i super animatore na dječjem odjelu.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 30.01.2015. at 08:10

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Naša gradska knjižnica ima besplatan upis za djecu mlađu od 3 godine baš iz razloga da se potiče čitanje i posjeti knjižnici od najranije dobi. Knjižničari se zafrkavaju da će sljedeća akcija biti Iz rodilišta u knjižnicu

Postoji i nacionalna kampanja Čitajmo im od najranije dobi gdje se također promiče čitanje što prije, to bolje.

Osim toga, zašto bi kutije sa slikovnicama bile onako nisko, nego da budu dostupne maloj djeci?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •