-
Enela, to je nepunih 200 ako računaš opštinu, a ako je samo naše naselje, onda smo tu na vašem broju od oko 150 dece po generaciji
, sa tendencijom dosta brzog pada, jer se mlađi ljudi i odseljavaju, ako mogu.
Ali mi je super da pročitam šta sve vi imate i kako je lepo uređeno. Znači da može, kad se hoće, i da funkcioniše. Kod nas ima prostora za preuređenje, prilično sam sigurna u to.
Hvala za ideju, možda ću se i upustiti makar u predlaganje nečeg sličnog.
Mene lično je jako pogodilo to, što je dečje odeljenje u ovih 4-5 godina koliko smo tamo postepeno uvećalo fond baš kvalitetnim i novim knjigama, pa su prvo bile dostupne sve svima (a nije da ima gužve, NIKAD nikog ne sretnemo niti postoji praksa rezervacije knjiga), a sad kad su stigle i kvalitetne naučne, neko je napravio rez i odjednom ništa ne može nikom.
Tj. uvredljivo mi je tražiti od malih klinaca da koriste čitaonicu, a ne omogućiti baš nikakve uslove za to. Kao, sve je dostupno u teoriji, a na šta bi to ličilo u praksi, da ja stvarno rešim da čitam detetu naglas u čitaonici? Hm, možda bi trebalo to i pokušati, pa da vidimo kako bi razgovor dalje tekao...Ipak, pokušaću fino i konstruktivno prvo
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma