Pokazuje rezultate 1 do 50 od 243

Tema: predstavnici banke na nastavi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma generalno se djeci ne bi smjelo ništa prodavati.

Doduše čoksa se uvijek sjeti nekog primjera koji poljulja moja čvrsta uvjerenja, a sad je to ovo sa glazbenom, kod nas je recimo ove godine predstavljena dramska grupa (koja se plaća), i zahvaljujući tome moja se kći odlučila za super slobodnu aktivnost.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

pita moj muž dal možda otvaračica teme radi u nekoj drugoj banci pa joj ova smeta
    šali se naravno - no hard feelings

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To nije bila nikakva inicijativa nastavnika nego je banci u zamjenu za sponzorstvo dozvoljeno da prezentira svoj proizvod djeci.
    Prema tome, neusporedivo je sa pozivanjem policajca, krojača, radnice na viličaru ili bankara na sat da priča djeci o svom zanimanju.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ljudi, ovdje se radi o principima sa koje želimo da vladaju u društvu i u radu institucija.
    Ako danas dođe x banka, sutra će doći y tvornica hrane, prekosutra xy tvornica sokova, uredskog materijala ili cipela. Zar ne želite barem znati zbog čega su odabrane upravo te tvornice? Kakvo ćete povjerenje imati u školu ako ne razumijete principe na kojima se temelje takve odluke?

I drugo, radi se o odnosu javnog i privatnog. Nije to isto. Nije isto reklamirati štedionicu privatne banke, čak i pod promocijom važnosti štednje, ili promovirati sviranje i pjevanje, čak i ako to ispadne reklama za javnu glazbenu školu.

Osim toga, je li štednja u štedionici/banci jedini i najispravniji oblik štednje? Ja bih da sam nastavnica banku stavila kao jednu od opcija, ali svakako bih ukazala i na druge oblike štednje i odgovornog raspolaganja financijama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •