-
rtl kockica - "crtež dana"
Moje srednje dijete je ludo za crtanjem, što mi svi u obitelji svesrdno podržavamo - on je naš mali umjetnik.
Svaki dan na rtl kockici gledamo emisiju crtež dana oko 8 navečer i već smo poslali dva crteža, ali nikako da nam ih prikažu.
Znate li možda koliko se obično čeka od kad se pošalje dok prikažu crtež? Ili ne prikazuju baš sve?
On je jako razočaran jer se svake večeri nada da će vidjeti svoj crtež na TV-u. 
Još mi je malo komplicirano svaki dan trčat doma, ako smo slučajno negdje vani kako ne bismo propustili tu emisiju...
-
Mislim da imaš i na njihovoj stranici sve crteže, barem da ga tamo vidite.
-
Anemona, tražila sam tamo ali isto nisam vidjela. Mislim da nisu svi crteži.
-
jedan biser moje kćeri : Luka je bezveze potrošio novce za poštarinu zbog rtl-a.
- Zašto?
- Poslao crtež, a oni na ignor
))
-
i mi stalno šaljemo i šaljemo, ali ništa.
nema crteža čak ni na webu.
mislim da su vrlo neažurni i neprofesionalni, moje dijete se jako razočaralo.
jasno joj je da ne mogu sve što stigne odmah i objaviti na tv-u, ali mogli bi staviti na web, jer djeca to
šalju sa velikom nadom da će ipak ugledati svoj crtež.
žao mi je gledati ju kako razočarano pretražuje po dvadeseti put sve crteže na webu nebi li ugledala svoj.
valda oni koji to tamo rade nemaju još svoju djecu, pa onda ni našu ne šljive.
-
nekad je bila emisija na tv zagreb koja je objavljivala crteže, nešto su u stihu pozdravljali ... i poštara Duje što voli vas i štuje, cmok Zagreb, cmok, tako nekako. Jako su bili ažurni, odmah su objavili i iz cijele bivše Juge su dobivali, Rtl očito ofrlje radi, trebalo bi im uputit neki mail.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma