Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
mitovski, kako je curica uspjela da u vrtic ide bez vas/tebe?
Ne znam, sigurno više od godinu dana joj je bilo teško prijeći prag sobe. Bilo je i bacanja po podu i čupanja iz naših ruku..međutim tete su govorile da se nakon pola sata smiri i da je kasnije sve uredu. I danas ulazi u sobu u vrtiću pognute glave i spuštenih ramene i onda se kasnije otvori. Trebalo je proći puno vremena da tete od nje dobiju odgovor na pitanje upućeno direktno njoj.

Ne bih za sada prekidala ove radionice, dala bih joj još vremena. Njoj treba puno vremena da se osolobodi. Nisam sigurna da bi za nju 1 na 1 bilo bolje nego u grupi. Čak mislim da bi to bila gora varijanta.
Ove radionice su dobro osmišljene i djeca u grupi su pomno birana tako da mislim da će joj biti samo od koristi ako se uspije opustiti.

Jučer sam pričala s njom i ponudila sam joj nagradu ( iako nisam sigurna dali je to nuđenje nagrade pozitivno ili negativno) za početak ako će sjediti sama na podu kad je zajednička igra i ako će sjediti za stolom sama kad se rješavaju zadaci.
Pregovori su bili teški , morali smo točno utvrditi gdje ću ja sjediti, pa je htjela da kad ona sjedi za stolom da ja stojim iza nje , ali smo na kraju postigle dogovor da ja sjedim dalje na stolicama. E, onda je skužila da bi bilo dobro umjesto male nagrade tražiti Elsu ( crtić Snježno kraljevstvo - obožava) pa sam joj rekla da je Elsa jako skupa i da se za nju treba jako potruditi i onda sam ju pokušala podmititi ( nisam baš ponosna ali ) pa sam joj rekla ok možemo razmisliti o Elsi ako ćeš sjediti sama na podu, za stolom i ako ćeš komunicirati na radionici , pa je rekla da onda nema veze da će Elsu za Božić