Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Pinterest tko se kuzi?

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Pinterest tko se kuzi?

trebam da mi se objasni kad se napravi board kako ga objaviti da vide ostali korisnici?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mislim da ti je board javan ako ne naznačiš da je tajan. misliš li da ga podijeliš sa specifičnim ljudima, tipa svojim prijateljima? pogledaj ima li neka opcija tipa share on facebook.
    ali u biti kad si se registrirala, došla je obavijest raznim tvojim prijateljima da jesi, i oni će naznačit da prate boardove koje žele.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nisam preko fb, a kako ja vidim od drugih meni nepoznatih?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja mislim da je sve javno a sadrzaj mozes podijeliti na fb ili ne. Kad odes na kategoriju vidis sve stp je zadnje pinano nevezano za to koga pratis
    Posljednje uređivanje od rossa : 09.11.2014. at 19:20

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Možeš pregledavati po kategorijama ili jednostavno upisati u tražilicu pojam koji te zanima. Kad nekoga pratiš, svaki put kad se ulogiraš vidiš nove pinove - dodane od tvojeg zadnjeg posjeta.

Kad kreiraš novi board određuješ mu postavke i tu možeš definirati javnu (ne)vidljivost, odrediti tko može pinati itd. Ranije je postojalo ograničenje na max. tri skrivena boarda. Mislim da su to ukinuli.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

mogu li mene drugi pratiti ili tražiti ako znaju ime korisnika ili je pretraga po ključnoj riječi? Naime dodala sam neke slike od rodjendana koji je tematski Frozen (nisu jos na blogu) a ne znam je l se vide jer kad idem na trazilicu ih ne izbacuje? Kako bi to provjerila?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Meni je Pinterest otkriće godine. Jedino što nisam mogla ić na njega kad sam imala trudničke mučnine, jer nisam mogla vidjet slike hrane.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    mogu li mene drugi pratiti ili tražiti ako znaju ime korisnika ili je pretraga po ključnoj riječi? Naime dodala sam neke slike od rodjendana koji je tematski Frozen (nisu jos na blogu) a ne znam je l se vide jer kad idem na trazilicu ih ne izbacuje? Kako bi to provjerila?
    stavi to u naziv slike, a možda tiih ne izbacuje jer ima puno takvog ponuđenog sadržaja?
    ljudi mogu tražit tebe po imenu, a oni koji te ne poznaju mogu naići na te tvoje slike preko teme

doduše ja se nisam toliko bavila time tko kako može naći moje slike, dodala sam ih samo par, više se bavim time da ja skupljam slike i stranice koje želim sačuvati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •