-
Krenulo je nabolje i 2-3 dana smo se skoro vratili na staro, mada ne u potpunosti.Generalno najradije prihvata dojku pred uspavljivanje ili kad je umoran. Kao i nocu. Danas opet frka, hteo da sisa u 8 ujutru, pa oko 12,(i to ne bas sa nekim entuzijazmom) pa tek u polusnu oko 6 popodne. Izmedju nista nece da jede.Sve mu je gadno, pravi lice kao da ce da povrati vec kod stavljanja portiklice. Unapred odbija iako ne zna sta mu nudim, nece ni da proba.Tek ako uspem da mu ubacim prvi zalogaj onda hoce da nastavi ako mu se svidi. Naravno, mora da bude izmiksirano do maltene tecnog stanja, na najmanju mrvicu hoce da povrati i odmah prestaje da jede. Plasim se da mu opet ne nudim sisu precesto da ne izazovem kontraefekat, jer kod njega je to definitivno slucaj, jako se buni kad oseti da se na nesto forsira. A sam ne trazi...Danas mi je grozan dan bio, potpuno me je dotukao...
Pedijatar nam je rekao da se ne brinemo, lepo napreduje, nije mrsav (mada meni u odnosu na ovog drugog blizanca koji je debelica i bucko, deluje mrsav) i da su ta povremena odbijanja jela i sisanja normalna.. Ne znam ni sama sta da mislim.. Da li ima jos neko sa slicnim detetom koje zavitlava sa ishranom?
I dalje nisam sigurna jel ovo strajk sisanja, ili njegov karakter, ili generalno neki pad apetita.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma