Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Jedna dojka ili dvije???

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Jedna dojka ili dvije???

Znam da se preporučuje u jednom podoju jedna dojka jer je na kraju mlijeko najmasnije i najkaloričnije, ali naša Luce postane nervozna kad joj počne teže ići, pa joj ja dam drugu. Ono što me zanima je hoće li mi se na taj način smanjiti proizvodnja mlijeka ili to nema veze???

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Neće ti se smanjiti proizvodnja mlijeka, ona će popiti koliko joj treba, ali neće doći do zadnjeg masnog mlijeka, ako promijeniš prije nego prvu isprazni. Nama se to počelo događati sa otpriliki 3,5 mjeseca... Mislila sam možda je žedan... i sad, nekada hoće izdojiti do kraja, nekada neće i traži drugu, koliko je to pametno ne znam, ali ne možeš prisiljavati dijete kad neće, kad ga prebacim na drugu, sve 5

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

lijepo ti zezni gđicu luciju pa malo izdoji juhicu da ona dođe do finog mlijekeca, gustog
    vidi još i sa savjetnicama

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Koliko ima pokakanih i popiskenih pelena dnevno?

Nije bitno je li jedna ili obje dojke za podoj, nego je bitno da beba napreduje - ako ne napreduje, treba traziti rjesenje. Zato prvo odgovori na pitanje, pa cemo vidjeti je li jedna ili obje.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pelene su gotovo uvijek mokre i pokakane, frendica mi je rekla da to često kakanje prestaje sa cca mjesec i pol, kod nas još uvije barem 3, 4 stolice dnevno. I čak ih i slikamo kko su obilne.
    U prvom mjesecu je dobila 1 kg, ali tada je jela jednu dojku, idemo na kontrolu za tjedan dana pa ćemo vidjeti kako sada stvari stoje. Ali meni se čini da je sve ok.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sonnya, i meni se čini da je sve ok.
    Pravilo izmjenjivanja cica nije isto za svaku dojilji i za svako dijete. Čini se da si ti pronašla odličnu ravnotežu!

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mejra je rano 'presla' na jednu ciku. Prvo smo isli po knjizi, prekinem dijete kada se ufura onda nece drugu a ni na prvu. Onda sam po instinktu pocela davat samo jednu po podoju i tako do kraja.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

čak ih i slikamo kko su obilne. Razz
    ovo smo i mi radili i svi su nam govorili da smo opčinjeni bebinom kakicom. a jenom je dok sam ga presvlačila uspio zakenjati vrata, šlafruke koji su tamo obješeni i parket. ajme kojeg smijeha
    sorry na off topic, al ovo sam morala podijelit s još nekim

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

kovke - :D
    lovre je to isto radio barem tri put tjedno prvih mjeseci
    s obzirom da nismo piturali zid (lijeni smo, što da kažem) i sad, godinu dana kasnije, imamo 'lijepe uspomene'

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sonnya, složila bih se da je svaka beba individua već od rođenja i da svako ima svoj stil dojenja. Ako ti dobiva na kilaži i normalno kaka i piški sve je ok. Moja frendica malog doji na obje dojke i sve je super, veiki dečko. Mislim da je majka priroda prilagodila sve. Nije to ni tako loše, bar ti cike nisu različite veličine...

dario 05.08.1999.
    dora 04.02.2006.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •