Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: 6 tjedan - 3mm premalo ili?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Pozdrav svima! Ja sam trudna 6+1 i danas sam bila na prvoj kontroli, plod je velik samo 4,3 mm. Gin je rekla da je dosta mali (da je u "skupljenom polozaju") , ali nista vise od toga, da je sve u redu.
    Meni je odmah postalo muka jer mi je to treca trudnoca (prvo je bio spontani pobacaj u 12. tt, drugo biokemijska trudnoca zavrsena u 5. tt) i u prvoj trudnoci kad sam bila na pregledu, osim sto je nuhalni nabor bio povecan (3 mm) plod je isto bio dosta manji od onog kolko bi trebao biti i isto je rekla da je "skvrcen". Krvarenje je pocelo 2-3 dana nakon kontrole u 12. tt i jer je bilo prejako, morala sam na kiretazu.
    Tako da sam sad opet izvan sebe :/
    Steta sto cure koje su prije pisale nisu javile kako im je na kraju sve proslo, nadam se da dobro <3

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj Missmin prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! Ja sam trudna 6+1 i danas sam bila na prvoj kontroli, plod je velik samo 4,3 mm. Gin je rekla da je dosta mali (da je u "skupljenom polozaju") , ali nista vise od toga, da je sve u redu.
    Meni je odmah postalo muka jer mi je to treca trudnoca (prvo je bio spontani pobacaj u 12. tt, drugo biokemijska trudnoca zavrsena u 5. tt) i u prvoj trudnoci kad sam bila na pregledu, osim sto je nuhalni nabor bio povecan (3 mm) plod je isto bio dosta manji od onog kolko bi trebao biti i isto je rekla da je "skvrcen". Krvarenje je pocelo 2-3 dana nakon kontrole u 12. tt i jer je bilo prejako, morala sam na kiretazu.
    Tako da sam sad opet izvan sebe :/
    Steta sto cure koje su prije pisale nisu javile kako im je na kraju sve proslo, nadam se da dobro <3

Draga Missmin, moja prva trudnoća i pregled sa 6+1 crl je bio 4,5 mm. Danas je zdrava šestogodišnjakinja i trudnoća je bila po ps-u. Vidiš gore da sam sad bila 6+6 na kontroli i da je plod bio 3 mm. Nemoj se bedirati i ako misliš da bebica nije ok, otiđi opet na kontrolu za 7 dana. Javi kako napreduješ!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •