Dakle zanima me povodom Božića i Nove godine šta se sve sprema u Zagrebu
Znam da ima u Areni disney on ice....e sad šta još ima
Bilo da je u kazalištima bilo u centrima
Dakle zanima me povodom Božića i Nove godine šta se sve sprema u Zagrebu
Znam da ima u Areni disney on ice....e sad šta još ima
Bilo da je u kazalištima bilo u centrima
bozicni vlak i tramvaj
vlak počinje oko nikolinja, još nema raspored, prošle godine bila cijena oko 40 kn za klince, za starce oko 25kn, ali to pričam iz glave
Bozicni vlak cijena 25 kn za dijete, isto tako i za odrasle....a ako dijete sjedi na tebi, onda ne treba karta za roditelja, dobije se poklon paketic
Prošle godine smo se vozili do Zaprešića i nazad. Bio je žongler i deda mraz koji je i dijelio poklone. U vlaku puštaju božićne pjesme. Djeci je bilo super zabavno jer se inače ne vozimo vlakom.
Ove godine je to Tin ekspres i vozi do Dugog sela i bit će vlak koji će voziti do imanja s puno lampica, Salaj?
Svi detalji su na HŽ stranicama.
gle ja nisam našla nikaj u svezi toga,imaš li ti bolje info od mene.
da, nije ista cijena za djecu i odrasle.
Mi smo bili prosle godine, a ove nam je pod obavezno, mali je lud za vlakovima i tramvajima.
Ne znam ima li sta ove godine u krasu, mada nisam ni sigurna da bi isli.
Božićni tramvaj je uvijek bio po 25 kn za sve, a dozvoljavali su da se ide na jednu kartu ako staviš dijete u krilo.
U Tin ekspresu su cijene različite jer dijete dobije poklon, a odrasli ne pa je zato dječja skuplja, a verzija s imanjem Salaj uključuje prijevoz busem do imanja i ulaznicu za imanje.
Iako nisam bila, a namjeravala sam, pokolebali su me frendovi koji su bili i doslovno se tamo valjali u blatu.
Rekli su da je bilo jako loše organizirano, pristup grozan, osobito za roditelje s malom djecom i od hrane- ništa.
Tako da bih voljela čuti friška, ovogodišnja iskustva.
Jel ide netko na disney on ice...koje su cjene i dali vrijedi otici
Posljednje uređivanje od domy : 13.11.2014. at 08:43
cijene su koma, najjeftinija karta 90 kn, ima li tko iskustva - vidi li dijete što iz tih položaja?
tu su ti deljtalji za Disney on Ice: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/di...#event-details
Cijene ulaznica: 90, 120, 150, 190, 220, 290 kuna.
Ovo kaj je cathy stavila za salaj je info od prošle godine, za ovu još nema info kad počne
mi smo bili prošli Božić i ovaj Uskrs u Salaju i bilo nam je fenomenalno!!
za Božić je bilo dosta hladno i danima prije nije ništa padalo, tako da nije bilo blata. obukli smo se dobro, a i u jednom djelu imaju upaljenu logorsku vatricu pa smo se tamo sjeli, nešto pojeli i zagrijali. klinci su uživali, nisu njurgali da im je zima i jurcali su po cijelom imanju, sve ih je oduševljavalo (naročito vožnja kočijom di je kočijaš pričao priču o dvorcu i princezi, to ih je raspametilo)
za Uskrs je isto bilo super, iako je puno manje okićeno, a i išli smo još po danu pa nije takav efekt. nažalost nismo dočekali mrak jer su se cure igrale na igralištu i u roku od 5 minuta obje se poskliznule na nekakvim spuštalicama i tresnule u blato. tak da sljedeći put svakako nosimo rezervnu odjeću.
ovu zimu ćemo svakako ići opet, baš je jučer Franka skinula magnet iz Salaja s frižidera i pitala mama, kad idemo opet?
razmišljali smo ići ovaj put s vlakom, ali odustali smo, komotni smo.![]()
evo vam za Salaj s njihove stranice:
Božićna priča obitelji Salaj 2014
Ovogodišnja Božićna priča obitelji Salaj kreće 6. prosinca 2014. i traje do 11. siječnja 2015.
Ove godine imanje će biti okićeno s gotovo milijun i petsto tisuća lampica, a očekuje vas bogat program i gastronomska ponuda.
Radno vrijeme je svakodnevno od 15,00 do 21,00 sat.
Cijena ulaznice je 30,00 kuna. Djeca do 10 godina u pratnji odraslih, invalidi, štičenici i odrasli s posebnim potrebama ulaznicu ne plaćaju.
Više pročitajte na web stranici www.bozicnaprica.hr
i ove godine će u našem naselju bit jaslice, predstave, radionice ....., kad bude službena obavijest javim
ja sam dala komentar da nema obavijesti o vlakovima za ovu godinu, a ne da nema obavijest o salaju
Da, i ja tako mislim.
Kad je bio Shakirin koncert u Areni uzela sam neke karte srednje cijene.
Bili smo okrenuti točno prema pozornici, ali na tribinama.
Kćer je uživala, ali sam ja zato umirala od straha jer mi smeta visina.
Dobro smo sve vidjele i čule.
I to je maloj uspomena za cijeli život jer obožava Shakiru.
Sada bih ipak neke karte u nizini.
Neću žuriti s kupovinom jer možda ulete neke relamne.
Tin express!
Vikendom od 4.-21. prosinca na relaciji zg- d.selo.
Cijene karte 40 kn za dijete ( ukljucen poklon paket), za odradle 30 kn.
Pise na letku.
A sta se ne vidi bolje na tribinama?
Mi smo cesto na hokeju u Areni i uvijek smo na tribinama i sve vidimo bez obzira na kojem dijelu leda se radi.
evo obavijest o vlakovima
http://www.hzpp.hr/tin-express
Posljednje uređivanje od jelena.O : 24.11.2014. at 20:23
Jel netko ima neku.info. O Krasevoj bajci?
Pocela je prodaja karata karta je 40 kn. Gosti su Ivana Kovac i jos netko
Bili smo lani na Božićnoj bajci kod Salaja. Bilo nam je hladno (pa zima dolazi), al divno. Išli bi opet. Zgodno je vlakom, al komplicirano nama s big family. Komotni smo pa ak idemo, ići ćemo autom. I čini mi se znatno jeftinije autom.
Ima blata gdje se parkira. Moj dojam je da je sve jako dobro organizirano. Ima puno posjetitelja pa je gužva. Ovisi kakava su čija očekivanja. Nama se svima jako dopalo i djeca pitaju kad ćemo opet.
Jel bio tko na bajci u krašu i kakvi su dojmovi
Jel zna netko di se kupe karte za božićni tramvaj
u kućici na trgu tam kod početka Jurišićeve
Joj ubi me nemam pojima di je to. Jel to neka posebna kucica i jel pise zet. Jel sa ljeve ili desne strane kad se ide od trga
Vozi i zetov adventski vlakic, onaj turisticki, besplatno.
Jel to onaj klasicni vlakic koji stoji na trgu i vozi neki dir
mi bili danas na kraševoj bajci. dobili smo karte. inače, žali bože para. pjevali sandi i ivana kovač, produkcija preloša. jedna velika reklama i ispiranje mozgova klincima sa slatkišima!! prošle godine bilo bolje jer je bilo nekako fokusirano na predstavu, bili su fora likovi. ove godine treš totalni!!
osim ako se nekome sviša takva vrsta "zabave".
Jel isao netko na tin-expres ovaj vikend? Dojmovi? Ima li guzve?