Mi sijemo psenicu na sv. Lucu.
E kada i kako ide onaj test sa sodom pa se spol sazna?
Negdi sam citala.
Mi sijemo psenicu na sv. Lucu.
E kada i kako ide onaj test sa sodom pa se spol sazna?
Negdi sam citala.
Kudri to je onaj stari egipatski test: zrna pšenice i/ili ječma popiškiš, ostaviš do drugi dan i ak' si T, betahcg izazove klijanje, ak nisi - niš se ne dogodi. Zato sam i mislila požuriti rast svoje pšenice
Inače sadi se bilo koji dan od Barbare do Lucije (znači najranije 4.12, najkasnije 13.12). Žužy fakat svoju moram već prije Božića podšišati, a kažu kakva ti nikne, takva ti financijski bu sljedeća godina![]()
Posljednje uređivanje od stork : 08.12.2014. at 12:19
zadarmamica mislim da je Kris Zg radila taj test sa sodom i da je pogodila, ne znam ni ja kak ide.
To je za saznati spol..
stork,kod nas svi siju na Luciju,al meni nikad prije nije stigla lijepo izrasti do božića pa ju zato zadnjih par god. sijem na Nikolu i bude mrak. I ja ju moram malo podšišati...a kaj se financija tiče-moš mislit.
pšenica
a što vam na pamet neće pasti
meni je 25dc ali još je ipak rano za test, imam ravno tjedan do menge...
od jutros i cicobolju...tako da očekujem najraniji piš test za tjedan dana, sumnjam da će se išta i moći vidjet prije ako je pošto je O bila 16.dc...
Putujuca ti slobodno možeš piškit, moglo bi ti se pokazati već, držimo fige da bude +++++++![]()
Meni je O bila 16. ili 17. dc, a pisnula sam 30. (koji sam jedva docekala)
Curke,imam pitanjce. O mi je u zadnjih par mjeseci 17dc, a ovaj mj na 16dc dok sam pipi primjetila sam da iz mene visi,doslovce visi, nit/sluz duga 5cm mozda i vise, kako vi kazete kao bjelanjak.. Da li je to bila o? Iskreno,nikada takvo nesto nisam dozivjela,a neznam sto bi mislila, odnos je bio dan prije, pretpostavljam da ejakulat nije, jer inace iskaplje par kapi i to je to. Dan kasnije temp nije skocila, ostala je ista, pa sam sada malo izgubljena, makar mi je ovaj cijeli mj temp sva nekakva cudna i uopce neznam da li je o bila ili nije ...
Odnos je bio dan prije i taj dan. Sve normalno,nikakvi bolovi,jedino jucer ujutro nekakvi grcevi u trbuhu i to je to ... Sada preostaje samo cekanje i nadanje ..
Odnos je bio taj dan nakon uocene te sluzi,ne prije.
evo mene trebao bi mi nick glasiti zbunjena lol
Pishnuh uglavnom i opet nisam nis pametnija. Crtica za mene nevidljiva, muz kaze da vidi njeznu crticu...onda i ja vidim i tako u krug.
Test je glup moram reci, neki sa odredjivanjem sedmica (greskom kupljen) i rezultat se mora ocitati nakon 5 min. ni ranije ni kasnije :S
A meni M jos nema, ne pamtim da mmi je u zivotu kasnila osim u prosloj T naravno :D ostaje da sacekam sutra i nabavim si novi test, mozda je i tada rano....ali meni vec kasni.
Ne razumijem jer nisam bas uranila sa testom, eto cak cekala dan ocekivane M.
putujuca,nam možeš zaljepiti ovdje link na sliku?
Koje je osjetljivosti test?
Ponovi sutra sa nekim drugim.
Iza 9tt popiskis se u casu i stavis zlicu sode.Ako se zapjeni...decko je, ako se nikaj ne dogada,cura je.
putujuća, daj link na slikicu i ooooobavezno pišni ujutro novi testić
Idem i ja pisat.isla zicat svekrvu sode.
Ona kaze da soda uvik pjeni.pa sad...
E dali da promijesam?
Ovaj je bio od 12IU/l relativno osjetljiv, samo glup jer kaze da se moooora nakon 5 min ocitati on je recimo nakon 7 pokazao blijedu crticu, vidljivu al blijedu.
Sutra cu pokusati s novim a nisam ga slikala mozda vam uslikam sutra oba.
Ne znam, nekako nisam jos sigurna (ponsam se kao da nikada nisam bila trudna hahahah).
a za ove testove sa sodom nisam do sada cula![]()
Posljednje uređivanje od putujuca : 08.12.2014. at 20:42
E da, samo da pitam jel neka imala iskustva sa slabom crticom iako kasni M?
meni je neobicno posto je u prosloj trudnoci debelo prije ocekivane crtica bila jasno vidljiva i to je pregled odmah i potvrdio.
Jel moguce da je "rano"? I jel to znaci da je sve ok?
putujuća, probaj ti jednog i sutra pišnit.
ajmo friške mamice, pišnite u sodu bikarbonu, da se nasmijemo malo![]()
Jutro zene evo kave!!
Ja sam piskila na sodu i pjenilo mi je, prije mnogo mnogo tjedana, al evo piski mi se pa odoh opet ponovit za svaki slucaj..
Ee ja sam i nakon 2, 3 mj trudnoce, i pregleda kod dr cak isla provjerit na test dali je i dalje pozitivan. Ono kao samo mi on govori istinu, a dr i trbuh koji raste kao neono mozd su pogrijesili haha
Kupila sam sodu za kolače, a na kraju ću je cilu ispiškit![]()
Je, rekla mi je sa 12+2 da joj se cini da je musko, ali da to uzmem s rezervom jer je jos mali. Iduci petak imam uzv kod nje, falit ce nam dan do 20 tj pa se nadam da ce mi potvrdit da je mali pisonja![]()
Sto se sode tice, piskila sam maloprije i opet je pjenilo, blazeni ti muski mjehurici![]()
Nakon vaših eksperimenata sinoć i ja sam išla pišnuti i meni je pjenilo. Danas sam našla na netu da muški fetus već od 10. tt luči testosteron pa možda to ima neke veze.
Soda pjeni u kontaktu sa kiselinom,valjda kad je musko,urin bude kiseliji.Tak sam si ja objasnila![]()
Mi smo ustvari ovisne o pisanju po svemu po cemu se mozemo popisat a da iz toga nesto mozemo iscitati)))
Pišalice, di ste??Prijavljujem grooznu glavobolju! Čak sam popila tabletu, inače trpim. Cike bole, vruća jesam...Prema mojoj računici, M bi trebala sutra.
Ocekujem od svih ovih pisalica po sodi rezultate i statistiku tocnih prognoza![]()
Meni je točno
A pishanje po muževima već spada u bizar![]()
E curke, implantacija se dogada izmedu 6 i 12 dana nakon O? Tada ustvari hCG krece se proizvodit plus kojih 48 do 72 sati da se podupla na vrijednost koju moze uhvatit test na urin?
Expert Levelushe jesam ja to dobro shvatila?
LadyB,otprilike tako...ti si sad več negdje oko 10.dpo? Kaj čekaš?? :smajlićkojipiškitestiće:
kudri,vele da su čuda najmogučija (ajme riječi..) oko božića..
Ja ošla doktoresi jer me doma više nemreu slušati kak hripljem,a i teško mi je več postalodobila pholcodine kapsule,valjda bude bolje.
Idem se hrvati s kapsulom...nikad ih nisam mogla progutati.
Sječam se dok sam kao mala morala popiti kapsulu,da sam ih bacala u špajzi u kantu sa ščavom za pajceke..![]()
Pa baš to i računam, danas jesam 10dpo al još 6 dana pred megu, pa sam ukucala u onaj online kalkulator da vidim kad napraviti test, i kaže na dan očekivane M tek 15.12., a 13dpo najranije sa 56% da će biti pozitivan...tako da morat ću se strpit kako sam i mislila
(svi znamo da se neću strpiti)
Ma kaj to opče ukucavaš ...svi znamo kaj ti bu rekel.
Ja sam na 10.dpo več imala crticuZakaj nebi i ti hihihihi
Posljednje uređivanje od žužy : 09.12.2014. at 13:46
Evo konacnog rezultata, nakon drugog testa maloprije u roku od par sec. debela crtica, iz aviona vidljiva :D
Zelim vam svima vasu drugu crticu sto prije![]()