Pokazuje rezultate 1 do 50 od 845

Tema: Odbrojavanje 14..... by ivekica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

evo mene trebao bi mi nick glasiti zbunjena lol
    Pishnuh uglavnom i opet nisam nis pametnija. Crtica za mene nevidljiva, muz kaze da vidi njeznu crticu...onda i ja vidim i tako u krug.
    Test je glup moram reci, neki sa odredjivanjem sedmica (greskom kupljen) i rezultat se mora ocitati nakon 5 min. ni ranije ni kasnije :S

A meni M jos nema, ne pamtim da mmi je u zivotu kasnila osim u prosloj T naravno :D ostaje da sacekam sutra i nabavim si novi test, mozda je i tada rano....ali meni vec kasni.
    Ne razumijem jer nisam bas uranila sa testom, eto cak cekala dan ocekivane M.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj putujuca prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene trebao bi mi nick glasiti zbunjena lol
    Pishnuh uglavnom i opet nisam nis pametnija. Crtica za mene nevidljiva, muz kaze da vidi njeznu crticu...onda i ja vidim i tako u krug.
    Test je glup moram reci, neki sa odredjivanjem sedmica (greskom kupljen) i rezultat se mora ocitati nakon 5 min. ni ranije ni kasnije :S

A meni M jos nema, ne pamtim da mmi je u zivotu kasnila osim u prosloj T naravno :D ostaje da sacekam sutra i nabavim si novi test, mozda je i tada rano....ali meni vec kasni.
    Ne razumijem jer nisam bas uranila sa testom, eto cak cekala dan ocekivane M.
    probaj s drugom markom ujutro, gravignost mini možda

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •