Stranica 12 od 17 PrviPrvi ... 21011121314 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 845

Tema: Odbrojavanje 14..... by ivekica

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

LadyB drzim fige za crtice

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

zasad skulirana,super za fm i briseve..a prenapuhane il ne-treba se kontrolirati.

Žužy da, dođe mi uvijek oko 30.dc.. tebi sretno s pregledom neka sve bude pic pic

zasad skulirana - pusti ti ta laprdanja, ne šteti ništa napravit briseve a može puno pomoći za spriječiti neke stvri

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    cure, pa kaj je ovo? izluđuje me ovo čekanje menge!! imala sam samo 2 puta tako duge cikluse (39 i 42 dana). eto, sad opet...HK, a šta je s tobom?
    Kudri, van ovih 39 i 42, koliko ti je inace normalno dug ciklus? i da gdje nam je nestala Hellokitty?
    Posljednje uređivanje od LadyB : 11.12.2014. at 12:13

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pišite sutra 2dc. KONAČNO!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Ola chicas!
    nivesa,i ja sam danas na pregledu kod svoje gin,i napravit papu,briseve..trebala sam u utorak ali je bila na bo,danas još moram zvrc dal se vratila,nadam se da je. I ja sam tu negdje oko O..jutros temp. skočila,imala sam i nekog siromašnog EW. Čemo vidjeti.

LadyB ,evo još malko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusek!
    A inače ti uvijek menga dojde 16.dpo?

zasad skulirana,super za fm i briseve..a prenapuhane il ne-treba se kontrolirati.
    A i briseve ces radit? Mislis da bi ih trebala i ja?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ocito je vrijeme da se pomirim sa sudbinom...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je točno
    A pishanje po muževima već spada u bizar
    I meni je bilo točno, ja sam koristila prasak za pecivo. Cijela kupaona plivala u pisalini

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Prašak za pecivo? Isto se stvorila pjenica?
    Probat ću

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Drage moje cure,
    samo da prijavim kako je i jutros moj test bio negativan
    nekako mislim da bi ipak trebalo biti već nekakve blijede naznake da nešto je, danas je 13dpo i 3 prije očekivane M...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

LISTA ZA 12.12.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
    putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc +
    ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc

ODBROJAVALICE:

ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
    žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

LadyB ,da,več se trebala vidjeti druga crtica.. da si testovi stari,pokvareni..da ima još nade.

nivesa,radila sam briseve jer se spremam na histero i trebaju mi friški. Prošli su mi stari 6 mj,a s obzirom na zadnju trudnoču ajde reko da i to napravimo.
    Vidjeli smo svašta...jajnici mi super izgledaju,svaki ima lijepe folikule a izgleda da je dominantni na desnom (kaj mi je drago,jer mi desni često šteka)-13mm. To me malo šokiralo jer sam mislila da mi je O prošla..no eto.
    Rekla mi je gin da stavim stisnute šake ispod guze da nadignem zdjelicu..i tad sam fino po prvi put vidjela svoj miom,velik je 8x5mm i kaže da nije ni malo zabrinjavajuči ni po strukturi ni po mjestu na kojem se nalazi,ne ometa niti utječe na implantaciju.
    Pa sam lijepo vidjela svoj jajovod,isto prvi put haha nakon stotine uzv-a do sad obavljenih...baš kul.
    I šečer na kraju,u maternici imam nekaj za kaj ni moja gin nezna kaj bi bilo...podsječa na GV,mali crni kružić,kaže da izgleda kao nakupina krvi neke...uključila je i onaj color ali nema protoka krvi. Pa je rekla da to oče tako oko ovulacije se složiti malo tekučine u maternici,ili se sluznica oguli malo...uglavnom,valjda je to.
    Sluznica mi je koma tanka,samo 5mm na 12.dc. I vjerojatno se na to vežu i moje ultra slabe i jadne menge. Nema teorije da se tu uhvati bebač.
    Uglavnom,moram se odlučiti gdje na histero pa po up.

nivesa,kak je prošlo kod tebe?

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Lady nekome se moze pojaviti plusic prije, nekome ne, opet ti je najsigurnije bar na dan ocekivane M. Drzim fige za 2 ||

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje cure,
    samo da prijavim kako je i jutros moj test bio negativan
    nekako mislim da bi ipak trebalo biti već nekakve blijede naznake da nešto je, danas je 13dpo i 3 prije očekivane M...
    Mislim da si se previse zanila ovaj misec.ima jos vrimena do ocekivanog dana m.samo se zivciras.budi opustena i uzivaj.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

LadyB da te iznenade 2 crte za 3 dana

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    samo se zivciras.budi opustena i uzivaj.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

LadyB ,da,več se trebala vidjeti druga crtica.. da si testovi stari,pokvareni..da ima još nade.

nivesa,radila sam briseve jer se spremam na histero i trebaju mi friški. Prošli su mi stari 6 mj,a s obzirom na zadnju trudnoču ajde reko da i to napravimo.
    Vidjeli smo svašta...jajnici mi super izgledaju,svaki ima lijepe folikule a izgleda da je dominantni na desnom (kaj mi je drago,jer mi desni često šteka)-13mm. To me malo šokiralo jer sam mislila da mi je O prošla..no eto.
    Rekla mi je gin da stavim stisnute šake ispod guze da nadignem zdjelicu..i tad sam fino po prvi put vidjela svoj miom,velik je 8x5mm i kaže da nije ni malo zabrinjavajuči ni po strukturi ni po mjestu na kojem se nalazi,ne ometa niti utječe na implantaciju.
    Pa sam lijepo vidjela svoj jajovod,isto prvi put haha nakon stotine uzv-a do sad obavljenih...baš kul.
    I šečer na kraju,u maternici imam nekaj za kaj ni moja gin nezna kaj bi bilo...podsječa na GV,mali crni kružić,kaže da izgleda kao nakupina krvi neke...uključila je i onaj color ali nema protoka krvi. Pa je rekla da to oče tako oko ovulacije se složiti malo tekučine u maternici,ili se sluznica oguli malo...uglavnom,valjda je to.
    Sluznica mi je koma tanka,samo 5mm na 12.dc. I vjerojatno se na to vežu i moje ultra slabe i jadne menge. Nema teorije da se tu uhvati bebač.
    Uglavnom,moram se odlučiti gdje na histero pa po up.

nivesa,kak je prošlo kod tebe?
    Ne bas najsjajnije. Ne bas ohrabrujuce rjeci od dr. Cista na lijevom jajniku koja mora ici van jer se neda vec 2 godine. 3,4cm velika. Pa cu na cap cap. Nista prije 2 mj sto se tice t a posto mi je rekao da misli da je ipak krom.greska kod mene prisutna zbog moje genetske anemije necu ni pokusavat bez novog kariograma jer hocu crno na bjelo sve vidjet. Nebi podnjela isti scenarij kao u zadnje 2 t. I mm je strogo protiv t prije toga. Cak sam se pofajtala s njim zbog toga. Ma uzasan dan jucer u svakom slucaju. Al bar je maternica ok.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Uh nivesa...
    A kakvu genetsku anemiju imaš? Kariogram se ne mjenja..ako si ga jednom izvadila,to vrijedi i sad.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Izvadila prije dosta godina zbog te anemije ali su ga u petrovoj izgubili....hemoglobinopathia f , hemoliticka anemija. Laicki mi je objasnjeno ovak da to imaku male bebe ali do 6 mj obicno prebole pa se ni ne zna za to. Jako rjetko je kod odraslih ljudi. Prebrzo se raspadaju eritrociti , nema ih dovoljno i nepravilnog su oblika. Hemoglobin i bilirubin stalno su poviseni.
    To kaj si rekla da si stavljala sake pod guzu meni dr uvjek radi na kraju uzv. Podignem rit da vidi sve skupa jel ok.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I moram napravit marker za tumor jajnika CA 125 i naci stare nalaze hormona....bleh....gubim volju za sve to skupa

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Moja ima jastuk na koji staviš guzu kad legneš,ovak me još nije gledala..al fakat jasnije vidi.
    Naruči se onda čim prije skupa sa mužem na kariogram,potraje dok sve to skupa riješiš.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    I moram napravit marker za tumor jajnika CA 125 i naci stare nalaze hormona....bleh....gubim volju za sve to skupa
    Ma nemoj gubit volju.. Mic po mic i budeš vidla da budeš mirnija kad eliminiraš redom sve te stvari.
    Posljednje uređivanje od žužy : 12.12.2014. at 12:52

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Lady nekome se moze pojaviti plusic prije, nekome ne, opet ti je najsigurnije bar na dan ocekivane M. Drzim fige za 2 ||
    Ma znam sve, ali ne mogu si pomoć, ne strpljiva i luuda žena

totalno sam i inače super opuštena i smirena osoba- NOT!

a ništa...javim kaj bude

Nivesa pročitala sam tvoje postove, i isto mislim kao Žužy, ako je to što moraš napravit - onda jedno po jedno...vjerujem da si već i umorna od svega i u brizi, ali jednu po jednu stvar pred sebe

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

žužy, super da si obavila taj uzv. Išla si kod svoje gin? Ja idem tek idući tjedan.Kad ćep i gdje na histero?TO i mene čeka. Zvala sam Merkur, kažu da to naručuje dr. Jukić, da se radi u prvom dijelu ciklusa i da se isti ciklus ne može u postupak.Sad razbijam glavu da li ići u siječnju na histero ili u postupak?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ćep = ćeš

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    žužy, super da si obavila taj uzv. Išla si kod svoje gin? Ja idem tek idući tjedan.Kad ćep i gdje na histero?TO i mene čeka. Zvala sam Merkur, kažu da to naručuje dr. Jukić, da se radi u prvom dijelu ciklusa i da se isti ciklus ne može u postupak.Sad razbijam glavu da li ići u siječnju na histero ili u postupak?
    Pa neznam niti sama gdje bi...moja gin mi savjetuje da to obavim u Zg-u,predlaže dr Vrčića u Petrovoj. Htjela me odmah naručiti,bio je slobodan termin za 24.1. Kod nas u Kc mi mogu napraviti samo dijagnostičku histeroskopiju. Znači,ako nađu kakav septum ili neke nepravilnosti,neće ih otkloniti. Onda mi đabe iči tako..
    Sad se premišljam oču li na Merkuru ili na Petrovu...eh.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Toliko godina hodam po bolnicama i na sve moguce pretrage da mi je vec zlo od same pomisli da moram ic!! Jos cu obavit taj kariogram i to za tu glupu cistu i gotovo.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooooo!

Kavicaaa!

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jutro
    Jutros dosla vjestic
    Eh dobro..bar znam da nije bed sto sam se sinoc nacugala i naplesala

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Vrazja bila vjestica!!!

Ali mogu ti reci da sam ljubomorna, ja bi popila malo crnog vinceka

U napad na novi ciklus LadyB!

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj maybe--- prvotno napisa Vidi poruku
    Vrazja bila vjestica!!!j

Ali mogu ti reci da sam ljubomorna, ja bi popila malo crnog vinceka

U napad na novi ciklus LadyB!
    Uh popila sam ja i malo vise od toga, jos nisam bas dosla sebi )
    Jep novi ciklus nove pobjede

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

LISTA ZA 13.12.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc
    putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc +
    ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
    sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc

ODBROJAVALICE:

merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
    zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
    ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ludnica,sunshine,dobro nam došle u ljubice!

xavii ,kak si nam ti,ima novosti?

LadyB,

Ako ima koja Lucija,sretan imendan!
    Danas je zadnji dan za pšenicu posijati...moja več fino klija. stork,ti si svoju valjda več jenput ošišala

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

ladyB samo hrabro u nove pobjede

cure imam mozda glupo pitanje, danas sam opet provirila u svoje pozitivne testice od prije par dana.
    Prvi koji sam radila i koji je odmah i jasno pokazao dvije crtice danas totalno blijed, znala sam ga i ranije3 provoriti i cinilo mi se kao da je crtica tanja...i to me zaintrigiralo pa sam bas pratila. Danas crtice nema :S
    sta to znaci?
    drugi, koji sam uradila da potvrdim je i dalje debelo pozitivan.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

prestani se zamarat i uzivaj znam da je tesko povjerovat ali cekaj prvi uzv i vidit ces... ako ti dusa nije na mjestu pisni jos jedan test, ali nikako nemoj gledat one od prije i kopat po njima!!!

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Putujuca, na svim testovima vise manje ti pise da se rezultati trebaju ocitati unutar 10min a poslije mogu pokazati lazne rezultate, bilo pozitivne ili negativne. Radije ti novi uradi test pa nece biti nedoumica

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

žužy, kod mene nikakvih novosti. Na duph. sam tako da bi trebala dobiti kroz par dana, onda taj ciklus odmaram, pa dalje u nove pobjede (danas sam nesto dobre volje )

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Moja ima jastuk na koji staviš guzu kad legneš,ovak me još nije gledala..al fakat jasnije vidi.
    Naruči se onda čim prije skupa sa mužem na kariogram,potraje dok sve to skupa riješiš.
    huh? u mog ni jastuka ni šaka ispod guze,kakav je to onda UZV,abdominalni?
    moj radi vaginalni,valjda onda to ne treba?

i ja imam oskudne menge ali nije mi komentirana debljina odnosno tankoća endometrija....o koliko oskudnoj pričamo?
    ja i 1vi dan mogu koristit medium tampone koji drze bez problema maksimalnih 6-8h....
    već 3gi dan po noći mi ne treba ništa,uopće nema krvarenja dok ne ustanem...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

i ja imam oskudne menge ali nije mi komentirana debljina odnosno tankoća endometrija....o koliko oskudnoj pričamo?
    ja i 1vi dan mogu koristit medium tampone koji drze bez problema maksimalnih 6-8h....
    To je vaginalni uzv. Abdominalni nema smisla radit za provjeru cista i ostalih stvarcica tam dole. Stavis ruke pod guzu da se bolje vidi

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Cure, žene pls podrška. Situacija je ovakva 2 mjeseca pokušavamo napraviti djete, zadnja mentstruacija mi je bila 10.11.2014. , ciklusi su mi oko 31 dan. E sada ovulacija mi je trebala po kalendaru biti 28.11. koristila sam lh trakice i nije bila 28.11 nego sam dobila pozitivnu crtu deblju i jaču od crte da je test valjan tek 2.12. , jučer znači 12.12. sam radila test u 8 ujutro i bio je negativna , danas sam ga radila znači 13.12. oko 14 sati isto negativan. Mensturacije su mi inače uvijek redovne i mislim da mi nikad nije zakasnila. Mensturacija je trebala doći 12.12. znači sada je 13.12 i nema mensutracije malo nešto osjećam u trbuhu nikakvih drugih simpotma nemam a test negativan. Dali je moguće da je hcg u krvi još uvijek nizak iz razloga što mi je ovulacija bila tek 2.12. ili 3.12. jel test za ovlulaciju je potamnuo tekar 2.12. a trebala je ovluacija po kalendaru biti 28.11. Želim bebu više od svega dali ima još nade ?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

LISTA ZA 14.12.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc
    putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc +
    ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
    sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc

ODBROJAVALICE:

merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
    ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

Moja ginićka ima poprilično star uzv,pa kad nadignem malo guzu,bolje vidi i maternicu i jajnike.
    Abdominalni je kad ti radi uzv preko trbuha. Tako rade samo curama koje nisu imale odnose..a prije toga treba popiti dosta vode jer uz pun mjehur se lakše vidi sve.

Da,tako nekako je i moja menga u zadnjih 1,5 god...s tim da kod mene više skoro uopče nema tekučine,nema krvi. A treči dan opče nema ničega po noči,po danu možda par mrljica. Ma u kratko,to nisu moje stare menge.
    A debljina endometrija,evo za usporedbu...prije cca dvije godine na 10.dc mi je bio 10mm a sad je 5mm.
    Sve se zmrd...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

moja uzv radi dok lezim raskrebecena na onoj stolici na kojoj se uzima papa nema kreveta

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj tina24 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, žene pls podrška. Situacija je ovakva 2 mjeseca pokušavamo napraviti djete, zadnja mentstruacija mi je bila 10.11.2014. , ciklusi su mi oko 31 dan. E sada ovulacija mi je trebala po kalendaru biti 28.11. koristila sam lh trakice i nije bila 28.11 nego sam dobila pozitivnu crtu deblju i jaču od crte da je test valjan tek 2.12. , jučer znači 12.12. sam radila test u 8 ujutro i bio je negativna , danas sam ga radila znači 13.12. oko 14 sati isto negativan. Mensturacije su mi inače uvijek redovne i mislim da mi nikad nije zakasnila. Mensturacija je trebala doći 12.12. znači sada je 13.12 i nema mensutracije malo nešto osjećam u trbuhu nikakvih drugih simpotma nemam a test negativan. Dali je moguće da je hcg u krvi još uvijek nizak iz razloga što mi je ovulacija bila tek 2.12. ili 3.12. jel test za ovlulaciju je potamnuo tekar 2.12. a trebala je ovluacija po kalendaru biti 28.11. Želim bebu više od svega dali ima još nade ?
    Draga tina menga dolazi 15-16 dana nakon ovulacije. Ako ti je O bila 2-3.12. jos je rano za m. Nakon pozitivne lh trakice O stize nakon 12 - 24 sata. Neki kazu i do 36 sati.Strpi se jos par dana,jos ti je rano za test i za m.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja idem kod ginica najcesce u vinogradsku na uz pa posto oni uzv rade na onim krevetima ruke pod guzu su dobar nacin za pomoci dr da bolje vidi.
    A kad odem privatno onda mi na stolu za pregled obavi uzv.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma znam ja sta je abdominalni a sto vaginalni UZV nego pokusavam skontat jesu li "ruke pod guzu" radi loseg/starijeg UZV-a ili je meni ginic "nemaran"...

bila jutros opet na pracenju,ovaj mjesec imam anovulatorni ciklus....veselim se jer ionako MM nije tu,a s druge strane malo i brinem,da se to mozda cesce ne dogadja...
    doduse ovaj put bas nisam imala nikavih simptoma,nit su me bolili jajnici nit je bilo nesto sluzi....a evo me na 19dc...

reko mi da se javim 10ak dana nakon sto ih dobijem pa cemo vidit sto ce se dogadjat iduci mjesec....

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

LISTA ZA 15.12.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc
    putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc +
    ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
    sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc

ODBROJAVALICE:

merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Mene mozete skinuti s liste, pa se ja javim kad dobijem. Moram vam ispricati sto mi se dogodilo, ne znam bi li se smijala ili plakala, al ja sam i dalje u soku hah. Ugl trenutno pijem Duph da dobijem, i jucer sam skuzila da sam 2 dana pila krive tablete?! Kako mi sve tabl stoje na jednom mjestu, ne znam ni ja kako sam uzela Voltarene forte i pila njih, znaci popila sam ih 6 u 2 dana, nadam se da mi nista ne moze biti od toga (osim sto je zeludac malo stradao). I dalje mi nije jasno kako sam mogla biti tako rastresena pa ne primjetiti jer uopce nisu slicne izgledom, al dobro.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Mene mozete skinuti s liste, pa se ja javim kad dobijem. Moram vam ispricati sto mi se dogodilo, ne znam bi li se smijala ili plakala, al ja sam i dalje u soku hah. Ugl trenutno pijem Duph da dobijem, i jucer sam skuzila da sam 2 dana pila krive tablete?! Kako mi sve tabl stoje na jednom mjestu, ne znam ni ja kako sam uzela Voltarene forte i pila njih, znaci popila sam ih 6 u 2 dana, nadam se da mi nista ne moze biti od toga (osim sto je zeludac malo stradao). I dalje mi nije jasno kako sam mogla biti tako rastresena pa ne primjetiti jer uopce nisu slicne izgledom, al dobro.
    Dobro da je Duph, a ne Utrići pa da nisi "dolje" stavljala Voltaren

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro da je Duph, a ne Utrići pa da nisi "dolje" stavljala Voltaren
    Ma ni vrag da onda nebi skužila...
    xavii, nek dojde vještičica čim prije pa da krenemo u nove pobjede!

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Hahaha Stork kraljice A žužy tko zna bi li skuzila, nikad ne bi rekla da mi se ovo moze dogoditi, tako da su svi scenariji moguce haha. I ja joj se nadam uskoro, sad sam je radi gore spomenute nezgode opet pomaknula za par dana (ovdje mi bas treba smajlic koji se lupa necim po glavi)

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

xavii ovaj?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •