cure gonjodomke, simptome na sunce!
žužy, zasad skuliranam, ludnica da čujemo :D
cure, meni je danas cijeli dan neka sukrvica kad se brišem nakon pišanja. jel moguće da je ovulacijsko krvarenje? baš mi je i trakica bila pozitivna danas...
cure gonjodomke, simptome na sunce!
žužy, zasad skuliranam, ludnica da čujemo :D
cure, meni je danas cijeli dan neka sukrvica kad se brišem nakon pišanja. jel moguće da je ovulacijsko krvarenje? baš mi je i trakica bila pozitivna danas...
Posljednje uređivanje od kudri : 26.12.2014. at 20:41
nemam ti ja prijavka draga kudri,jedva cekam da procurim,MM stize doma za 4dn pa cemo onda s veseljem u hopa-cupa akciju...hi hi....
Cure malo kasnim al za dobre zelje nikad nije kasno
Sve najbolje za Bozic![]()
Cure, sretan Bozic sa zakasnjenjem i od mene.
Od moje M jos nista, a na 31dc vec nisam bila tko zna od kada. Od simptoma: naotecenost, trbuh mi je nekako pun i stalno moram ici pi.
ali to su simptomi kao i pred M pa se ne nadam previse...
Necu, jutros ipak dobila
Mmmrziiim kad kasni,
ako vec treba nek dode na vrijeme!
pisite mi, molim, 1dc
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 27.12.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc +
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc +
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:![]()
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Posljednje uređivanje od žužy : 27.12.2014. at 09:37
orange80 ,a mamicu joj njenu..baš je vještica,žao mi je.
kudri,moj spotting il kaj to več je,još uvijek traje..9 dana. I neznam zbilja kaj da mislim...čas je to samo bež iscjedak čas smeđe mrvičasto,pa hrpa prozirne sluzi sa smeđim nečim...aaaaaaaa
Čak sam i testa pišnula (no coment),neg.
Jutro!
žužy baš mi žao što te spoting zeza i što je čudan!!
Do prije 6 mj. sam i sama muku mučila , mislila sam da ću izluditi od 20. dc do 29. dc od svježe crvene krvi do svih nijansi smeđe.
Sad je hvala Bogu super, pojavi se dva tri dana prije M., al su se lagano vratili prištići ( tu i tamo koji) i bolovi u (.)(.).
Pijem Euthyrox 25 jednu tableticu dnevno i TSH je pao sa 2 i nešt na 1,6 .. endokrinologica super zadovoljna a ja odustala od MPO i cijele priče o drugom djetetu..
I tak se pitam što radim uopće na listi ?
A odgovor je iz navike, ljepo mi je s vama i naravno da znam koji mi je dc!!
moram priznat već tri mjeseca(ciklusa) mirim se sama sa sobom i činjenicom da drugog djeteta nikada neće biti !!
Svaki dan je sve lakše, mogu reć čak i oslobađajuće!!
Više ništ ne pratim i uživam !!!
Znam da će mnoge reć imaš već jedno djete pa ti je lako!!
Napokon mi se posložilo u glavi da više ne mogu živjeti u toj tuzi , bolu, grču, neostvarenoj želji, život juri pored mene a ja ga ne živim!!
Cijela ta priča neplodnosti, MPO -a, 9 postupaka , je ostavila toliko ožiljaka da je napokon vrijeme da ih krenem lječiti a ne produbljivati!!
eto sad sam se malo istresla !!![]()
Cure moje, ja pauziram već više od godine dana, nisam odustala, čvrsto se tim mislima odupirem, ali stvarnost je možda ipak malo drugačija od one koju zamišljam. Teško je i srce boli, tim više što i dalje iz mjeseca u mjesec pratim ovulaciju, lovimo "dane" i pokušavamo prirodno. Mozak je za*eban dio mog organizma(i nisam fulala smajlića, hehe)
Posljednje uređivanje od Snekica : 28.12.2014. at 09:45
Pozdrav cure, eto, da ja i sa vama podijelim svoje sumnje. Nesto mi nikako ne stima kod ove trudnoce. Tocno osjecam na kojoj se strani beba nalazi. Lezala sam u kadi i trbuh mi je lagano pulsirao...to mi je neobicno za 5 tjedana... Opcenito, ta mi je zadnja menga bila jako sumnjiva jer mi je bilo muka, cice mi se nisu pretvorile u dvije carape (sto je uobicajeno kod mojih mengi). Cak i nakon menge su bile napuhane...Konstantno sam imala pojacan iscijedak (kao u trudnoci) tako da mi je bilo tesko skuzit kad ovuliram. Na kraju sam koristila lh trakicu da skuzim jesam li u plodnim danima i bila je pozitivna. Prije mege sam napravila test na trudnocu i nisam morala cekati 5 min, odmah je pokazao pozitivno. I tako sam pocela razmisljati da sam mozda dulje trudna nego sto jesam. Isla sam googleati i ispalo je da, ako si trudna, lh test ce biti pozitivan, jer je hormon u ovulaciji prisutan i u trudnoci. Drugim rijecima, test na trudnocu nece se pokazati pozitivnim na ovulaciju, ali, ako pisas na lh test, a trudna si, bit ce pozitivan. Sad sam na 100 slatkih muka, jesam li 5 ili 9 tjedana trudna...
Jucer sam popisala lh test i pozitivan je. Dakle, ta teorija je tocna...
Ovo pisem tek toliko da znate, ako vam kasni menga a nemate test za trudnocu pri ruci, a imate lh, slobodno na njega pisnite...
eto jos jedne potvrde... i ja sam svoju T otkrila posto mi je lh bila pozitivna 4 dana zaredom na kraju ciklusa
e a jami zasto si u kadi? jel nije to kao "zabranjeno" u T?
kad ides na pregled?
ma da? hahaha a dobro nije da je zabranjena ali preporucuju izbjegavat... kazu da nije dobro prvo zbog bakterija a onda zbog topline, koja povecava krvne zile pa moze izazvat krvarenja...
kad se kod vas ide na 1.uzv? jel ides uskoro da vidis koji si tt![]()
Gluposti! Toliko se boje bakterija iz kade da onda klistiraju zenu na porodu kako bi njezine "domace" bakterije zamijenili onim opasnim bolnickima...ne bih se stela mjesati... Nisam nikada dobila bakterijjsku infekciju kupajuci se u kadi, niti znam ijednu osobu koja je. S druge strane, znam hrpu zena koje su upravo u bolnici pobrale razne infekcije...
Kod nas se UZV prvi puta radi sa 12 tjedana. Posto moja trudnoca spada pod rizicnu, poslat ce me u 8. tt...
uf ajde neka ti sto prije proleti vrijeme i da sve bude ok!! ~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 28.12.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc +
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc +
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
pozzzzzzzzzzzz curke....evo da vam se javim bila sam na prvom pregledu kao trudnica na badnjak i trudni smo 5tjedana...i veliki smo 2mm...jako sam ponosna i sretna iako još i sama u nekim trenucima ne vjerujem da se meni to događa...za dva tjedna idemo na pregled da čujemo srčeko...svima vama želim sve najbolje i da bude puno trudnica i malih slatkih bebača....
![]()
Yummy mozes si kupit onaj test koji odredi tt. Nije precizan 100% ali sigurno ce ti bit lakse
Jutrekooo!
Samo da vam mahnem... Mi smo danas 18+3tt i već se lijepo rituckamo![]()
Posipam vas sve with baby dust ************************************************** **********************
Cure di u Zg mogu napravit ca 125?
Marker za tumor jajnika
Nivesa to inače ide na uputnicu, znam jer je frendica operirala, a inače znam da privat radi Poliklinika Croatia osiguranje, na online naručivanje daju i 10% popusta, a imaš i kompletan cjenik.
Imam upitnicu samo me zanima u koju bolnicu moram ic. Ako tko zna da ne zivkam okolo.
ne znam, ali držim fige da je sve ok...to je zbog lošeg pape?
Ne to je zbog ciste koja me zeza vec neko vrjeme. Ali je sad narasla pa se dr boji da nije promjenila i namjenuda se vidi da li je maligno ili benigno. Tj da li je rak ili ne. Nekak mi je sve to vec smjesno i komicno i vise se nenplacem nego smijem. Valjda obrambeni mehanizam. Sad zovem sv duh i odbije me zena . Nece me narucit hahaha koji smjeh pa da poludis
Petrova ili Rebro
Posljednje uređivanje od stork : 29.12.2014. at 12:24
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 29.12.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc +
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc +
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
A neznam kaj da ti velim...danas kao malo više smeđeg i tekučijeg iscjetka,al nebi to još stavila pod mengu
Budem vidla do kraja dana kak bude. Polako me izluđuje sve to skupa a neznam koga da pitam u vezi toga.
ajoj...znam, izludi čekanje. i nadanje koje nezaobilazno dolazi iz svako čekanje...
Ma jok,nema "onog" nadanja...samo glupo iščekivanje oče li više stat ili krenut pošteno.
Di su nam ludnica,merienn?
Jutrooooooooooooooo!
Komadi kava je na stolu!
jutro!zasad skulirana i šiškica su mi isto sumnjive nešto!!!ja noćas uopće nisam mogla spavati i počeo me boljeti trbuh onako laaagano, ali kao pred mengu
Jutroooo
Lady.x je isto trudna.nije se dugo javljala ali sam vidila da je otvorila na trudnickom temu.nesto joj je zadebljano na maternici.
evo mene nakon nekog vremena, pišite mi danas 8DC pa da se družimo![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 30.12.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc +
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc +
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
<mišica>,dobro došla natrag! I što krače ostala
Ja procijenila da mi je jučer ipak iscjedak bio jači nego do sad,danas isto tako..a i par put me lagano zašarafilo dolje..pa sam upisala za jučer 1.dc.
Kako bude da bude..
putujuca se nije dugo javila..nadam se da je sve ok.
Još je sutra mogu držati na listi.
A neznam kaj bi ti rekla...nekak mi se neće u tuđe ime ako se nije sama složila.
Hoćeš ti otvoriti svoje pa kad putujuca dođe,lako otvori novo,bez obzira kaj više nebude na listi?
Da otvorimo još jedno u ovoj staroj![]()
Joj zuzi, ja bih jos malo pricekala prije nego otvorim svoje odbrojavanje, ako je to u redu. S obzirom na povijest spontanih, bolje pricekati dok se bebac posteno ne ugnijezdi. Bilo bi mu uzasno da izgubim bebu i onda svaki put gledam to svoje odbrojavanje, ako me razumijes. 12.1.2015 imam ultrazvuk.